Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ احمد مددی درباره اینکه آیا جدایی از باشگاه استقلال سبب خوشحالی یا ناراحتی‌اش شده است اظهار داشت: واقعا کار در استقلال خیلی سخت است.

وی در مورد اینکه اگر در گذشته حق انتخاب داشت باز هم به این باشگاه می‌رفت توضیح داد: خیر، اگر شرایط واقعی استقلال را می‌دانستم هرگز مسؤولیت مدیرعاملی را نمی‌پذیرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون که از باشگاه استقلال جدا شده‌ام باید بگویم در این 10، 11 ماه اقدامات خیلی خوبی انجام شد و خوشحال هستم از اینکه توانستم امانت را به عزیز دیگری بسپارم. می‌دانید تغییرات مدیریتی‌ هم جزئی از ورزش است و مانند یک چوب دو امدادی است که آن را به هم‌تیمی‌ات می‌سپاری. خوشحالم که این چوب را به مدیر بعدی سپردم.

مددی در خصوص اینکه خیلی از هواداران تصور می‌کنند این چوب از دست وی افتاد یا با آسیب‌دیدگی به مدیر بعدی سپرده شد توضیح داد: خیر، با افتخار می‌گویم این چوب را به دست مدیر بعدی سپردم.

مدیرعامل پیشین استقلال درباره توصیه‌اش به مصطفی آجورلو برای مدیریت در  این باشگاه خاطرنشان کرد: سال‌ها بود تودیع و معارفه‌ای مانند روز گذشته در باشگاه استقلال سابقه نداشت. جملگی مدیران قبلی با قهر یا به شکل دیگری کنار رفتند، اما شرایط امروز استقلال با 11 ماه قبل کاملاً متفاوت است. استقلالی را تحویل گرفتم که 50 میلیارد تومان بدهی داشت و اگر این مبلغ پرداخت نمی‌شد پنجره نقل و انتقالاتی بسته می‌ماند و مجوز حرفه‌ای باشگاه ابطال می‌شد. به هیچ عنوان در آن حالت نمی‌توانستیم در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنیم.

مددی اضافه کرد: بسته ماندن پنجره منجر به کسر 6 امتیاز و در ادامه سقوط به یک رده پایین‌تر می‌شد اما پنجره استقلال امروز باز است و باشگاه در آستانه اخذ مجوز حرفه‌ای جدید برای سال 1400-1401 است. بخش اعظم کارها که مهمترین آنها تسویه حساب با بدهکاران است انجام شده. البته درصد کمی مانده است که همکاران من مشغول تکمیل فرم‌ها و بارگذاری آنها در سایت AFC هستند.

وی افزود: برای آجورلو آرزوی موفقیت دارم روز گذشته جلسه خیلی خوب و سه ساعته با هم داشتیم و درباره همه موارد باشگاه استقلال مثل پرونده‌های داخلی،‌ بین‌المللی، روند کسب مجوز حرفه‌ای، بدهی‌های باشگاه، چالش‌های مالیاتی و بیمه‌ای و ... توضیحات مبسوطی به وی دادم همانجا هم اعلام کردم هر زمان ابهام یا موضوعی وجود داشت از هر کمکی برای استقلال مضایقه نخواهم کرد.

مددی درباره سه توصیه‌اش به مصطفی آجورلو برای کاهش حاشیه‌های استقلال گفت: ابتدا می‌خواهم آرامش را به تیم بازگرداند. همچنین باید فضای مجازی را کنترل و مدیریت کند زیرا این فضا به شدت به حال خود رها شده است.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا بیشترین آسیب را از فضای مجازی خورده پاسخ داد:‌ به شدت از این فضا آسیب خوردم. دست‌های پشت پرده‌ای را در اینجا دیدم که اسم و فامیل آنها هم مشخص است. در وظیفه من نیست با آنها برخورد کنم. بخشی از این افراد داخل کشور هستند و برخی دیگر از خارج از کشور فضا را مدیریت می‌کنند. فضای مجازی به شدت به پول‌های کثیف آلوده است.

وی در مورد توصیه‌اش به کادر فنی و مدیریت فعلی آبی‌پوشان گفت: اکنون فرمان دست آجورلو است. در دوره خودمان سعی کردیم بازیکنان مدنظر سرمربی به جز شیمبا را جذب کنیم.البته در صحبتی که با گرشاسبی داشتم متوجه شدم این بازیکن قصدی برای حضور در استقلال نداشت و فقط شاید بازارگرمی کرد. در نهایت به فولاد بازگشت. به هیچ وجه مصاحبه‌ای که شیمبا انجام داد، قبول ندارم زیرا صحبت‌هایم با گرشاسبی مستند است. اکنون هم شاید استقلال نیاز به ترمیم داشته باشد که با صلاحدید سرمربی و آجورلو این کار صورت می‌گیرد.

مددی درباره اینکه اگر همچنان مدیرعامل استقلال بود آیا قرارداد فرهاد مجیدی را با وجود اختلافاتی که با وی داشت، سه ساله تمدید می‌کرد گفت: در شرایط سخت از مجیدی حمایت کردیم اما اختلاف هم جزئی از فوتبال است. سوال من این است چرا باید این مسائل خانوادگی به رسانه ها کشیده شود؟

وی درباره اینکه برخلاف باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس هم با وجود مشکلات زیاد و مسائل مالی اجازه نمی‌دهد مشکلات خانوادگی‌اش به بیرون درز پیدا کند، توضیح داد: این موضوع درست است چرا باید اختلافات درون‌خانوادگی به صحنه رسانه‌های بعضا فحاش کشیده شود؟ گفتم پشت صحنه چه افرادی هستند.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره اینکه آیا فضای مجازی با عوامل داخل باشگاه استقلال در ارتباط است، گفت: این موضوع را نمی‌گویم اما برخی ادعاهایی دارند و نمی‌توانند از استقلال دل بکنند. برخی هم به دلیل شهرت‌طلبی نمی‌توانند از استقلال دل بکنند. این مسائل خود به خود تیم را به حاشیه می‌کشاند. نه تنها فرهاد مجیدی بلکه هر مربی دیگری هم در استقلال بود برخی تلاش می‌کردند بین مدیریت و سرمربی اختلاف ایجاد شود تا بتوانند از آب گل‌آلود ماهی مراد خود را صید کنند.

مددی درباره اینکه آیا عامل اختلاف بین خودش و مجیدی فراتر حرکت کردن سرمربی استقلال از مدیریت باشگاه بود یا اینکه عملکرد خودش در این موضوع تأثیر گذاشت عنوان کرد: اجازه بدهید پاسخ این سوال را به شکل دیگری بدهم. عمده موارد اختلاف ما و چالش‌های ایجاد شده درباره مسائل مالی بود. برخی از این بدهی‌های سنواتی به 10 سال اخیر می رسید و وقتی می‌خواستیم تیم را به روال عادی بازگردانیم، بسیاری از محدودیت‌های مالی جلوی کار ما را می‌گرفت، عمده اختلافات بین مدیریت با کادر و بازیکنان به همین مسائل باز می‌گشت. همه تلاشم را کردم تا این اتفاقات به کمترین حد برسد اما به حدی مشکلات مالی در استقلال بی‌پایان است که کارمان سخت شد.

وی درباره اینکه آیا قبل از بستن قرارداد با ابوالفضل جلالی از از آسیب‌دیدگی وی مطلع بود اظهار داشت: در روزی که قرار بود با جلالی قرارداد منعقد کنیم همزمان با حضورش در باشگاه با پزشک معتمد صحبت کردم تا وی را مورد معاینه قرار بدهد. در آن زمان قرارداد را نهایی نکرده بودیم. پس از گزارش پزشک معتمد با باشگاه سایپا مکاتبه کردیم که این بازیکن دچار مصدومیت است و به همین دلیل تقاضا کردم مبلغ رضایت‌نامه‌اش را کاهش بدهند.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در خصوص پیامک منتشر شده‌ در فضای مجازی که در آن فرهاد مجیدی به خودش گفته جلالی مصدوم است توضیح داد: من به وی اطلاع دادم جلالی مصدوم است اما مجیدی گفت پس از یک ماه بازمی‌گردد و سپس با باشگاه سایپا وارد مذاکره شدم اکنون هم قرارداد روی میز آجورلو است و وی باید درباره‌اش تصمیم نهایی را بگیرد.

مددی در خصوص شکایت از برخی از بازیکنان این تیم را پیگیری خواهد کرد گفت: اجازه بدهید در این مورد با مشاوره حقوقی و وکیلم صحبت کنم. پس از مشورت با وی در این مورد اطلاع‌رسانی خواهم کرد.

وی درباره احتمال جدایی مهدی پاشازاده از معاونت ورزشی استقلال توضیح داد: آجرلو باید در این موضوع نظر بدهد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره احتمال حضورش در یکی از باشگاه‌های تهرانی یا مدیریت در ورزشگاه آزادی پاسخ داد: هنوز در این زمینه صحبتی نشده اما هر جایی باشم و بتوانم خدمت بهتری ارائه بدهم در خدمت ورزش کشور خواهم بود.

مددی در گفت‌وگو با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران درباره صحبت پایانی اش با هوادارانی که خیلی از آنها از عملکردش دلگیر بودند گفت: این مطلب را نمی‌پذیرم. فضای مجازی و ارتش فحاش مجازی نماینده تمام هواداران نیستند. حتما باید در این زمینه نگاه وسیع‌تری داشته باشیم. از لحاظ نظم و انضباط مالی و کاهش بار بدهی‌های باشگاه تلاش زیادی کردم و بدهی‌های 10 سال گذشته را دادیم اگر این کار انجام نمی‌شد شرایط استقلال در حوزه داخلی و بین‌المللی بسیار بغرنج می‌شد. افتخار دارم اجازه ندادم استقلال شرایط بدی پیدا کند هر چند هنوز هم چالش‌ها پابرجاست و در حوزه مالیات و بیمه مشکلات بسیاری داریم. امیدوارم مدیریت جدید با انرژی جدید بتواند بر این مشکلات فائق شود برای آجورلو و اعضای مدیریت آرزوی موفقیت در کارشان را دارم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: احمد مددی مدیرعامل اسبق استقلال مصطفی آجورلو مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره اینکه آیا مددی درباره فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است

به گزارش مبلغ دینِ انسانیت عبارتی است که به گوش بسیاری از ما آشناست و افراد زیادی پیدا می شوند که با این اعتقاد که اصل در زندگی انسانیت است، کم کم به این باور رسیده اند که می توانند همین اعتقاد خود را به عنوان دین برگزینند. نشست «چالش‌های فراروی اخلاق دینی در عصر فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی» از سلسله نشست‌های دین و چالش‌های روز با ارائه حجت الاسلام المسلمین دکتر حسینعلی رحمتی عضو هیئت علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث در تاریخ ۲۹ فروردین سال جاری به همت پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار شد و به موضوع مهم نسبت اخلاق و دین پرداخته است:

حسینعلی رحمتی در ابتدای این نشست به پاسخ این سوال پرداخت که با توجه به گستردگی و فراگیر شدن فضای مجازی و هوش مصنوعی کدام یک از آموزه‌های اخلاقی و دینی ما به چالش کشیده شده است؟

دکتر رحمتی در تعریف چالش گفت: هر سوال و دغدغه جدی نظری یا موقعیت دشوار علمی چالش محسوب می‌شود و فضای مجازی امروزه زمینه ساز چالش شده‌ است. ایشان در این جلسه چند نمونه از چالش‌های نظری و عملی مربوط به اخلاق را عنوان کردند. بخشی از این چالش‌ها از جمله جهت دهی فضای مجازی به معرفت اخلاقی، سبقه تئوریک و نظری دارند؛ با ورود هوش مصنوعی این چالش جدی شده است. از دیدگاه دینی بین عمل و نظر ارتباط است و این نشان می‌دهد سامانه معرفتی شما می‌تواند روی باورها، جهت‌گیری‌ها و رفتار اخلاقی شما اثر بگذارد. امروزه بوسیله هوش مصنوعی یکی از کارهایی که ممکن است رخ دهد، اینست که وقتی اطلاعاتی به شما می‌دهد اطلاعاتی با سمت و سوی مشخص می‌دهد و اگر سنخ این اطلاعات متناسب با خداناباوری باشد و کم کم سامانه معرفتی شما را تغییر دهد، مثلاً عمداً یا سهوا به شما دروغ بگوید یا حریم خصوصی دیگران را نقض کند و به شما این ایده را دهد که اشکالی ندارد، با توجه به رابطه‌ای که بین نظر و عمل هست نظر شما را تغییر می دهد و روی عمل شما تاثیر می گذارد.

چالش دوم در این حوزه، تضعیف نظریه نیاز اخلاق به دین است، ما معتقدیم بین دین و اخلاق رابطه است و مکمل یکدیگرند. فضای مجازی و داده‌هایی که در آن است به مرور زمان مخاطب خداباور را به این می‌رساند که برای اخلاقی بودن نیاز به دین نیست، دین انسانیت را مطرح می‌کند و دوگانگی‌های بین دین و اخلاق ایجاد می‌کند و کم کم مخاطب را به این می‌رساند که می‌شود انسان اخلاقی باشد بدون اینکه دین‌دار باشد.

چالش بعدی، بی‌نیازی از تدوین متون دینی یا آموزه‌های اخلاقی از دین است؛ یعنی به کمک هوش مصنوعی اصول اخلاقی زندگی را مشخص کنیم، دستورات اخلاقی را از آن بگیریم و نیاز به کتاب دینی نداشته باشیم.

چالش دیگر تضعیف عواطف اخلاقی است، وقتی عاطفه داشته باشیم، نسبت به هم نوع خود و موجودات دیگر شفقت و دلسوزی داریم و نسبت به محیط زیست احساس مسئولیت می‌کنیم. فضای مجازی می‌تواند عاطفه را ضعیف و رابطه ماشینی را تعریف کند. در آموزه‌های دینی گفته شده که دیدن چهره پدر و مادر عبادت است و صله رحم و حضور در محضر علما سفارش شده است. فضای مجازی این آموزه‌های اخلاقی را تضعیف می‌کند و به مرور زمان بی‌عاطفه بودن را به انسان می‌دهد.

و چالش دیگر نسبی گرایی است. آموزه‌های دینی قائل به مطلق بودن اصول اخلاقی است، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ما را به نسبی‌گرایی معرفتی و فرا اخلاقی می‌رسانند. در این فضا ترویج انواع دیدگاه‌های اخلاقی دیده می‌شود و کم کم مخاطب به این نتیجه می‌رسد که چرا فقط نگاه اخلاقی ما درست باشد و این نسبی‌گرایی در هر عرصه‌ای که باشد، تبعیت‌ها و پیامدهایی دارد که ممکن است با آموزه‌های دینی ما سازگار نباشد.

چالش بعدی بحث فاعل اخلاقی است، دستورات اخلاقی ناظر به انسان بوده است. با آمدن ماشین‌های هوشمند، ماشین‌ها انسان گونه و انسان نما می‌شوند و این سوال مطرح می‌شود؛ آیا آموزه‌های اخلاق دینی ما برای ماشین‌های هوشمند هم کاربرد دارد یا خیر؟ اگر این ماشین‌ها را صرفاً ابزار بدانیم مانند کامپیوتر هیچ‌گاه نمی‌گوییم که فاعل اخلاقی است، اما هوش مصنوعی یک وسیله نیست و از شی بودن تبدیل به موجود شده‌است و صرفاً یک ابزار محسوب نمی‌شوند، زیرا قدرت پردازش دارد، آگاهی دارد و ممکن است قدرت اختیار برای آنها به وجود آید و بتوانند مستقل عمل کنند؛ به همین دلیل است که در برخی کشورها ربات‌ها را به عنوان شهروندهای آینده می‌پذیرند. پس این چالش مطرح می‌شود که آیا این ماشین‌ها صرفاً ابزار هستند یا فاعل اخلاقی هستند.

چالش دیگر جاودانگی انسان است. در نگاه دینی ما هرچه مربوط به خدا است جاودان است و مابقی فانی‌اند. با فراگیر شدن فناوری‌های جدید، مانند هوش مصنوعی این بحث ذکر شده است که جلوی فرایند پیر شدن انسان‌ها و مرگ آنها را بگیریم و این ایده به جایی برسد که انسان‌ فناناپذیر است، این در مقابل دیدگاه دینی ما چالش‌های بسیار جدی ایجاد می‌کند.

یکی دیگر از چالش‌هایی که فضای مجازی به طور مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرده است اخلاق و جنسیت و خانواده است. فضای مجازی و محتوایی که در آن وجود دارد در دیدگاه‌ها و باورهای ما در مورد اخلاق مربوط به خانواده تاثیر بسیار گذاشته است. فضای مجازی و فناوری جدید اصل ازدواج، فرزندآوری، وظایف زن و مرد را دچار تهدید کرده است و بحث‌هایی مانند ازدواج سفید و روابط غیر متعارف که چالش در این زمینه بسیار است.

وی در ادامه به بحث چالش‌های عملی نسبت به فضای مجازی پرداخت. تضعیف الگوهای اخلاقی سنتی؛ در اخلاق سنتی و دینی ما الگوها و اسوه‌های اخلاقی جایگاه مشخص دارند. پیامبر اکرم، ائمه، عالمان اخلاق، انسان‌های با فضیلت و... الگوهای اخلاقی اند. وجوه اشتراک این‌ها این است که شناخته شده‌اند . فضای مجازی و گسترش شبکه‌های اجتماعی میدانی را فراهم کرد که الگوهای اخلاقی جدیدی پا به عرصه وجود گذاشتند. این الگوها سابقه سلوک اخلاقی ندارند و نزد اساتیدی آموزش ندیده‌اند و چه بسا غیر اخلاقی هم باشند و آنچه که به اسم اخلاق ترویج می‌کنند با هیچ اخلاق دینی و غیر دینی سازگاری ندارد و این ناشی از فضایی است که ایجاد شده است.

چالش بعدی در حوزه عملی مربوط به توسعه هوش مصنوعی است، هوش مصنوعی را تا چه اندازه می‌توان توسعه داد. در اخلاق دینی ما هر کاری حدومرز دارد. توسعه فناوری این را زیر سوال می‌برد و بحث منفعت و سودآوری را تا هر کجا که بتواند پیش می‌برد و این پیامد خطرناکی دارد و خلاف آموزه‌هایی است که در اخلاق دینی ما است. حتی کسانی که نگاه دینی ندارند نسبت به این موضوع دغدغه دارند؛ زیرا هوش مصنوعی ایجاد چالش‌هایی در زندگی فردی و اجتماعی افراد می کند.

بحث بعدی تصمیم گیری اخلاقی و تزاحم‌ها به طور خاص است. یک کاربر ساده هر لحظه در معرض این دوگانگی‌های تصمیم گیری قرار می‌گیرد، پدر و مادرها بر سر دوراهی تصمیم‌گیری نسبت به اجازه فرزندش برای حضور در این فضا قرار می‌گیرند.

بحث بعدی قباحت زدایی از رذائل است، در این فضا قباحت می‌ریزد و زشتی‌ها کمرنگ شده است و کم کم از این فضا به زندگی واقعی و فیزیکی می‌رسد.

چالش بعدی احترام است در آموزه‌های دینی انسان سفارش به احترام شده است حال در این فضا ویدیوهایی می‌بینید که بسیار در آن به پدر و مادر استاد و شاگرد و... بی‌احترامی شده است.

دکتر رحمتی در پایان سخنان خود با بیان اینکه برای مواجهه با این چالش‌ها باید همدلی و همفکری زیادی بین سیاستگذاران و برنامه‌ریزان فرهنگی کشور صورت گیرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898685

دیگر خبرها

  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • حیدری: پیشنهاد مدیریت آکادمی استقلال را قبول نکردم
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • چرا رئیسی مسئولیت کار‌های خود و دولتش را قبول نمی‌کند؟
  • چرا رئیسی مسئولیت کارهای خود و دولتش را قبول نمی کند؟