Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست امسال، ۱۶ هزار و ۷۸۶ تن مرغ گرم با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار در سطح استان تامین و توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ فاطمه خمسه روز یکشنبه در حاشیه بازدید میدانی از روند توزیع مرغ در بین مراکز فروش و عرضه آن در سطح شهر قزوین، با اعلام این خبر اظهار داشت: این میزان مرغ گرم توزیع شده در بازار استان قزوین معادل ۸ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۱۹۱ قطعه مرغ گرم (مرغ تازه غیرمنجمد) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: چهار میلیون و ۶۰ هزار و ۲۵ قطعه مرغ معادل هفت هزار و ۹۳۸ تن در سه ماهه نخست امسال و چهار میلیون و ۵۱۰ هزار و ۱۶۶ قطعه معادل ۸ هزار و ۸۴۸ تن نیز در سه ماهه دوم سال جاری در بازار قزوین توزیع شده است.

خمسه اضافه کرد: با توجه به اینکه بر اساس مصوبات قرارگاه ساماندهی مرغ کشور، قزوین به عنوان استان معین در تامین مرغ استان البرز تعیین شده است، در شش ماهه نخست سال جاری، یک هزار و ۴۸۷ تن مرغ گرم نیز با هدف کمک به تنظیم بازار در استان البرز، به این استان ارسال شده است.

وی در خصوص نظارت بر زنجیره تولید و تحویل مرغ به کشتارگاه در استان گفت: مجموعه جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه متولی تولید مرغ، از زمان جوجه ریزی در مرغداری‌ها تا تحویل به کشتارگاه، نظارت کاملی بر این روند دارد و با هدف جلوگیری از هرگونه تخلف، این نظارت‌ها بی‌وقفه و به شکل شبانه روزی انجام می‌شود.

خمسه اضافه کرد: سه کشتارگاه مرغ قزوین، گوهر طیور و به‌پرور مسؤول کشتار مرغ‌ها در استان را بر عهده دارند و همکاران مجموعه جهاد کشاورزی با حضور دائمی و شبانه روزی در این کشتارگاه‌ها بر نحوه تحویل مرغ توسط مرغداری‌ها به این کشتارگاه‌ها نظارت کامل دارند.

وی با بیان به اینکه در مقاطعی از سال متاسفانه شاهد ایجاد صف برای خرید مرغ در برخی از نقاط استان بودیم، اظهار داشت: صفوف مقطعی ایجاد شده برای خرید مرغ در قزوین ناشی از کمبود تولید و یا نبود مرغ نیست و بخشی از آن به مشکلات مربوط به عرضه مرغ در سطح بازار و بالا بودن نرخ مرغ دراستان‌های همجوار برمی‌گردد چرا که این امر باعث طمع برخی افراد برای انتقال مرغ به آن استان‌ها شده بود که با تشدید نظارت‌ بر مرغداری‌ها، کشتارگاه‌ها و واحدهای عرضه، این مشکل خیلی زود مرتفع شد و امیدواریم دیگر شاهد ایجاد صف برای خرید مرغ در سطح استان نباشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: هیچ مشکلی از حیث تولید مرغ در استان قزوین وجود ندارد و همواره تولید مرغداری‌های استان بیش از میزان تقاضای مصرف بازار قزوین بوده است.‌‌

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین جهاد کشاورزی استان قزوین مرغداری ها مرغ گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • روزی برای قدردانی از سربازان عرصه تولید در تاکستان+ فیلم