Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید عبدالفتاح نواب بعد از ظهر یکشنبه در همایش بین‌المللی اربعین حسینی در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که مقام معظم رهبری با درایت آن را تبیین کردند، در حقیقت برگرفته از اهداف قیام امام حسین (ع) است که با ظرافت خاص در چهار بخش به خوبی تبیین و تشریح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل ما می‌توانیم را زمینه‌ساز عزت و پیشرفت ایران اسلامی برشمرد و تصریح کرد: در بخش دوم این بیانیه برکات انقلاب اسلامی در ۴۰ سال اخیر به خوبی تبیین شده که عمده این برکات در سایه خون شهدا، مجاهدت رزمندگان و ایثارگران به دست آمده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: تا زمانی که ملت ایران و جوانان غیرتمند آن در مسیر اسلام و تبعیت از ولایت گام برمی‌دارند هیچ آسیبی نمی‌تواند کشور ما را تهدید کند.

نواب به توصیه‌های هفتگانه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: همه این توصیه‌ها رگه‌هایی از پیام اربعین حسینی و نهضت سیدالشهدا (ع) را دارد که قطعاً منطبق بر فطرت بشری بوده و درخشان و شفاف است.

وی شعار انقلاب اسلامی را برگرفته از قیام امام حسین (ع) در راستای تبیین همین فطرت خداجوی و حرکت‌های بی‌نظیر توصیف کرد و ادامه داد: در پیاده‌روی اربعین حسینی آنچه که همه را حیرت‌زده کرده اقدام ارزشمند جوانان و اقشار مختلف مردم در رسیدن به حقانیت مکتب حسین است که امروز بشریت تشنه آن هستند.

نواب آزادی را نمونه‌ای از این تجلی عشق و ارادت به امام حسین (ع) برشمرد و خاطر نشان کرد: در کنار درس آزادگی، آنچه که در کربلا نمود داشت اخلاق‌مداری و معنویت‌گرایی بود که به معنای واقعی امروز جامعه بشری نیازمند آن است.

وی عزت‌آفرینی را از درس‌های قیام سیدالشهدا (ع) برشمرد و اضافه کرد: امام حسین (ع) هیچ وقت دست به کارهای ذلیلانه و خارج از قاعده اخلاق‌مداری نزد بلکه سعی داشت تا با عقلانیت و محوریت شعور بالا حرکت و نهضت عظیم خود را پایه‌گذاری کرده و در مسیر درست رهنمون سازد.

نواب در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: یکی دیگر از شعارهای نهضت سیدالشهدا (ع) که در پیام انقلاب نیز نهفته برادری و برابری است که در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف نمودی واقعی‌تر پیدا کرده است.

وی نقش محوری اربعین حسینی را ایجاد شورآفرینی و امیدآفرینی در جامعه اعلام کرد و گفت: در کنار این امر باید روشنگری‌ها و معرفت‌افزایی به حدی بالا باشد تا جامعه بشری گرفتار رخوت و سستی نشود.

نواب عوامل ایجاد امید و انتخاب آزادانه را گرایش به معنویت و ایمان به تحقق وعده‌های الهی برشمرد و اظهار کرد: همه ما باید به وعده‌های الهی ایمان داشته باشیم همان طوری که امام راحل با روحیه بالای خود به تحقق وعده‌های الهی ایمان راسخ داشته است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای ارزشمند هشت سال جنگ تحمیلی را گرامی داشت و تصریح کرد: این روزها ششمین سالگرد حادثه تلخ منا را سپری می‌کنیم که قطعاً در آستانه اربعین حسینی برای این شهدای والامقام علو درجات را داریم.

وی ارتحال آیت‌الله حسن‌زاده آملی را گرامی داشت و افزود: این شخصیت بی‌نظیر شاگردان ممتازی را تربیت کرده که قطعاً تداوم‌بخش راه عزتمند این فقها و علما خواهند بود.

کد خبر 5313910

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی ایران فرهنگ عاشورایی اربعین حسینی هفته دفاع مقدس ویروس کرونا اربعین 1400 اربعین حسینی بوشهر ایلام بازگشایی مدارس واکسن کرونا آمار کرونا عکس استانها گرگان خطبه های نماز جمعه آغاز سال تحصیلی دفاع مقدس جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در نخستین نشست اعضای ستاد اربعین حسینی استان گفت: با توجه به اینکه استان مرکزی استان معین ایلام است و جمعی از زائران از استان مرکزی به مقصد کربلا عبور می کنند، باید تمهیدات لازم برای اعزام و میزبانی از زائران را در مسیر رفت و برگشت داشته باشیم.

نظری افزود: دستگاه‌ها در این نشست نسبت به وظایف خود آگاهی بهتری پیدا کردند و مکلف شدند موکب‌ها را در مسیر تردد زائران در استان و نیز در مرز مهران براساس نیازسنجی و جانمایی ستاد اربعین و ستاد عتبات عالیات استان سامان دهند. همچنین محلی برای رعایت ملاحظات امنیتی و ترافیکی در یک ساختار برنامه ریزی شده انجام شود تا زائران بتوانند از ظرفیت موکب‌ها بهتر استفاده کنند.

غلامی رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان هم گفت: این ستاد با سازماندهی موکب‌ها خدمات دهی به زائران در استان از شهرستان زرندیه تا شهر توره را بر عهده دارد و در شهرستان‌های مختلف در این مسیر حدود ۳۰ موکب و از مرز مهران تا مسیر سامرا، کاظمین، نجف تا کربلای معلی ۵۲ موکب به زائران خدمت رسانی می‌کنند.

پارسال بیش از ۶۳ هزار زائر از استان مرکزی به سفر معنوی اربعین اعزام شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فرمانده کل سپاه، پیام صادر کرد +جزئیات
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • چهره برتر سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد