Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان پزشکی معتقدند هر فردی که برای هر بیماری واکسینه می‌شود، به صورت صددرصد از ابتلا به آن ویروس ایمن نخواهد بود.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: در هر برنامه واکسیناسیون، هر چند نادر، اما مواردی از ابتلا در میان افرادی که واکسینه شده اند و همچنین افرادی که هنوز به طور کامل واکسینه نشده اند؛ وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به این نکته مهم توجه داشت علت ابتلای مجدد برخی افراد به کرونا، بی تاثیری و مشکل در واکسن‌ها نیست. در واقع هر فردی که برای هر بیماری واکسینه می‌شود، به صورت صد در صد ایمن نخواهد بود.

واکسن‌هایی که در برابر کووید ۱۹ ساخته شده اند، بسیار موثرند و می‌توانند تا ۸۰ یا ۹۰ درصد ایمنی ایجاد کنند؛ اما به این معنی نیست که همه افراد به صورت صد در صد در برابر این بیماری ایمن باشند. نکته حائز اهمیت و توصیه شده توسط همه متخصصان این است که واکسن کووید ۱۹ را بدون استرس دریافت کنید؛ چرا که شانس ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد یا در صورت ابتلای مجدد بعد از واکسیناسیون؛ علائم سنگین یا بستری را تجربه نمی‌کنید. همچنین در صورت ابتلای مجدد به بیماری بعد از انجام واکسیناسیون، ویروس در مدت کوتاهی از بدنتان پاکسازی می‌شود.

ابتلای افراد به کرونا بعد از انجام واکسیناسیون به ندرت صورت می‌گیرد که البته بین همه افراد یکسان نیست. در واقع برای افرادی که در گروه پرخطر قراردارند مانند نقص سیستم ایمنی، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه ای؛ احتمال بیشتری وجود دارد که حتی بعد از واکسیناسیون هم به کرونا مبتلا شوند.

از دیگر فواید واکسیناسیون می‌توان به کاهش قدرت زنجیره انتقال اشاره کرد. در صورتی که بعد از انجام واکسیناسیون به ویروس کرونا مبتلا شوید، امکان انتقال مقدار ویروسی که در بینی و حلق شما قرار گرفته بسیار کمتر است. در واقع به دلیل واکسیناسیون تراکم کمتری از ویروس در بدن شما است؛ بنابراین احتمال انتقال ویروس به دیگران به شدت کاهش پیدا می‌کند.

موضوع مهم دیگر این است که برخی افراد بعد از واکسینه شدن، دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی نمی‌گیرند. کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باعث کمک به انتقال مجدد ویروس در بین همه افراد حتی واکسینه شده‌ها می‌شود. باید به این نکته توجه داشت تا زمانیکه درصد افراد واکسینه شده در یک جامعه به حد معین نرسد؛ رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.

اقدامی که در شرایط کنونی باید همه ما برای قطع زنجیره انتقال کرونا انجام دهیم، تزریق واکسن و رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی تا زمان پوشش کامل واکسیناسیون در سطح جامعه است.

بیشتر بخوانید: آیا ابتلا به کرونا پس از تزریق دز اول واکسن مستلزم تزریق مجدد است؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا دستورالعمل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد