Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، استفاده از مکمل های غذایی و دارویی پروبیوتیک برای گونه های مختلف دام، طیور و آبزیان، نقش قابل توجهی در بهبود وضعیت سلامت آن ها و تامین غذای سالم برای جامعه بازی می کند.

در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی وارد این عرصه شده و با تولید هفت محصول اصلی و عمده پروبیوتیک دامی و انسانی، نقش قابل توجهی در کاهش میزان وابستگی کشور به واردات این محصولات از خارج از کشورمان بازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اصغر دهقان مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، عنوان کرد: این شرکت، تولید کننده انواع مکمل های غذایی- دارویی پروبیوتیک در زمینه های دامپزشکی (دام، طیور، آبزیان، اسب و حیوانات خانگی)، انسانی و صنایع غذایی است. محصولات شرکت شامل ماده اولیه صنایع غذایی و دارویی و نیز محصولات نهایی در تمامی حوزه ها می شود.

این فعال فناور، در مورد مقایسه محصولات تولید شده توسط این شرکت با شرکت های خارجی و نمونه های مشابه گفت: از آنجا که ماده اولیه تولید مکمل های پروبیوتیک، میکروب های زنده است و محل تولید یک باکتری یا مخمر نمی تواند بر کیفیت محصول نهایی تاثیری بگذارد، لذا کیفیت یک محصول پروبیوتیک خارجی یا داخلی در صورتی که از لحاظ غلظت باکتریایی و گونه باکتری مصرف شده در محصول یکسان باشد تفاوت خاصی ندارد.

وی ادامه داد: در طی سالهای گذشته تمامی محصولات تولیدی شرکت در تمامی حوزه ها در مقایسه با محصولات خارجی قرار گرفته اند. خوشبختانه در مقام مقایسه محصولات پروبیوتیک شرکت پردیس رشد مهرگان برتری های زیادی نسبت به بسیاری از محصولات خارجی داشته است.

کد خبر 5314131 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دام و طیور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان پروبیوتیک ها حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان گوگل قانون نوآوری فناوری فضایی تولید دانش بنیان امنیت اطلاعات همراه اول صنعت خودروسازی عیسی زارع پور ماهواره فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۷۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی