Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که امروز یک هیئت عالی رتبه از سوریه راهی امان می‌شود، وزیر کشور اردن از بازگشایی گذرگاه «جابر» میان دو کشور از روز چهارشنبه خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری السومریه، یک هیئت سوری متشکل از وزیر انرژی، آب ، کشاورزی و وزیر حمل و نقل برای بحث درباره چندین پرونده امروز به اردن سفر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، «طارق الحباشنه» رئیس هیئت تنظیمات حمل و نقل زمینی در اردن طی اظهاراتی تلویزیونی اعلام کرد که اکثر گذرگاه‌های مرزی زمینی کشورهای همسایه با اردن به استثنای مرزهای سوریه به فعالیت طبیعی خود بازگشته‌اند.

وی تاکید کرد که گذرگاه‌های مرزی سک شریان مهم و اصلی برای اردن هستند و این گذرگاه‌ها در دوره شیوع اپیدیمی کرونا به شکل کامل بسته نشده بودند.

الحباشنه با اشاره به اینکه مرزهای زمینی اردن با کشورهای همسایه به استثنای مرزهای سوریه باز است تاکید کرد، این هفته شاهد برگزاری نشست‌هایی میان اردن و سوریه خواهیم بود و بحث‌ها درباره معضلات و مشکلاتی که مانع حمل و نقل کالا میان دو طرف می‌شود مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد که ما خوشبین هستیم در مدت زمان بسیار کوتاهی بر موانع باز کردن مرزها با طرف سوری غلبه کنیم و به شهروندان اطمینان می‌دهیم که نشانه‌هایی درباره بازگشت حرکت کامیون‌ها و حمل و نقل کالا با سوریه وجود دارد.

وزیر خارجه سوریه: اعراب باید رفتار خوب ایران را جبران کنند/ در کمک به برادران لبنانی از هیچ طرفی نمی‌ترسیماستقرار ارتش سوریه در حومه غربی درعا/رسیدگی به وضعیت ده‌ها فرد مسلحلاوروف: کمک‌های انسان دوستانه به سوریه باید از طریق دمشق انجام شود

در این حال «مازن الفرایه» وزیر کشور اردن اعلام کرد که مرزهای اردن و سوریه (گذرگاه جابر) چهارشنبه 29 سپتامبر سال جاری میلادی بازگشایی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد که این روند در سایه اقدامات فنی جهت جابجایی کالاها و مسافران انجام می‌شود.

وزارت کشور اردن در یک بیانیه مطبوعاتی تاکید کرد، این تصمیم به منظور فعال شدن مبادلات تجاری و گردشگری میان اردن و سوریه و با در نظر گرفتن اقدامات امنیتی و بهداشتی مورد نیاز اتخاذ شده است.

کارشناسان معتقدند به طور حتم برقراری روابط طبیعی میان دو کشور اردن و سوریه در عرصه امنیتی و اقتصادی به سود دو طرف خواهد بود.

بازگشایی گذرگاه مرزی «جابر» پس از 10 سال بسته بودن سبب از سرگیری تجارت ترانزیت میان دو کشور و انتقال کالاهای ترکیه، لبنان و سوریه به کشورهای منطقه خلیج فارس می شود و این اقدام به نوبه خود می تواند سالانه 500 میلیون دلار درآمد را برای اردن به ارمغان بیاورد.

گشایش گذرگاه مرزی «جابر» میان سوریه و اردن تنها موفقیت سوریه نخواهد بود. دور از ذهن نیست که مهاجرت معکوس به سوریه هم آغاز شود و بیش از یک میلیون پناهنده سوری در اردوگاه «المفرق» و دیگر شهرهای اردن با هماهنگی دو کشور راهی وطنشان شوند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اردن و سوریه کشور اردن حمل و نقل میان دو دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۲۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم

نماینده ویژه نخست‌وزیر مالزی برای افغانستان در رأس هیئت بین‌الوزارتی با وزیر خارجه طالبان دیدار و تأکید کرد کوالالامپور خواستار گسترش روابط با کابل است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلینا کوی» نماینده ویژه نخست‌وزیر مالزی برای افغانستان در رأس هیئتی شامل نمایندگان دفتر نخست‌وزیری و وزرات‌های دفاع، امور داخلی و خارجه این کشور با «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان دیدار کرد.

زلینا در این دیدار با اظهار اینکه هدف از این سفر گسترش مناسبات افغانستان و مالزی است، افزود: مقامات این کشور در رابطه با افغانستان نظر مثبت دارند و آماده همکاری با هیئت حاکمه در بخش‌های مختلف هستند.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط وزارت خارجه حکومت طالبان، هیئت مالزی اظهار داشت باوجود محدودیت‌ها و تحریم‌ها علیه افغانستان، این کشور در برخی موارد پیشرفت‌های خوبی داشته، اما رسانه‌های بین المللی در راستای جلوگیری از انعکاس این دستاوردها تلاش می‌کنند.

نمایندگان مالزی همچنین اطمینان دادند در راستای تعامل افغانستان با جهان تلاش خواهند کرد.

عبدالکبیر نیز در این دیدار به هیئت بلندپایه مالزی گفت: آرزو داریم چنین نشست‌هایی باعث مناسبات مثبت و سازنده میان کابل و کولالامپور شود.

معاون سیاسی نخست‌وزیر طالبان، مالزی را نمونه خوب پیشرفت در جهان اسلام دانست و افزود این کشور در سیاست خارجی افغانستان جایگاهی مهم و ویژه دارد.

نماینده ویژه مالزی: در کنار مردم افغانستان بوده و هستیم دعوت از مالزی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان گسترش روابط حکومت طالبان در جنوب شرق آسیا

وی ادامه داد شرایط عینی و وضعیت افغانستان خلاف آن چیزی است که رسانه‌های غربی گزارش می‌دهند،  زیرا بعضی محافل و گروه‌ها تحمل پیشرفت و آرامی افغانستان را ندارند.

عبدالکبیر با دعوت از سرمایه‌گذاران مالزی برای سرمایه‌‎گذاری در افغانستان گفت کشورهای منطقه و جهان نگرانی از جانب افغانستان ندارند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود
  • ۵ سند همکاری میان مقام‌های ایران و سریلانکا امضا شد
  • ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • استقبال رسمی از رئیس جمهور در سریلانکا
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از حجت الاسلام رئیسی
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از آیت‌الله رئیسی
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از رئیسی
  • مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم