Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام دکتر احمد کرمی در نشست ستاد اربعین که در پایانه مرزی مهران برگزار شد، بر آمادگی بیش از پیش مجموعه اعضای ستاد و کمیته‌ای زیر مجموعه تاکید کرد و گفت: همه بایست تمام سعی و تلاش خود را برای انتقال مطلوب زائرین از مرزها به داخل کشور به کار گیرند.

معاون استاندار ایلام و رئیس قرارگاه اربعین حسینی در مرز بین المللی مهران با عنوان این مطلب که مدیریت بازگشت زوار در مرز مهران تحت فرماندهی واحد انجام می شود، تاکید کرد: برای نظم بخشیدن به برنامه و جلو گیری از جزیره ای عمل کردن، تمام اقدامات در زمینه اربعین با هماهنگی ستاد و قرارگاه  اربعین مرز  مهران دنبال شود و در این راستا مسئولین کمیته ها مسئولیت امورات محوله را برعهده خواهند داشت و در صورت قصور باید پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در این نشست برنامه‌ها و سیاست‌های کمیته حمل و نقل در خصوص نحوه خدمت‌ رسانی مطلوب به زوار در زمان بازگشت چون تامین تعداد اتوبوس ها، اقدامات پلیس راه برای کنترل و تسهیل ترافیک ویژه، حضور میدانی مسئولین و تیم های عملیاتی  بصورت شبانه روزی در مرز، تامین آب زوار و رانندگان توسط قرارگاه آب مرز، تامین و توزیع ماسک در زمان بازگشت زوار، اطلاع رسانی مناسب برای هدایت زائرین به ناوگان حمل و نقل و دستگاههای امدادی، خدماتی و ... تشریح و پس از بحث و گفتگوهای اعضا تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

بر اساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین کشور مرز بین المللی مهران به عنوان تنها مرز رسمی کشور برای بازگشت زوار در اربعین امسال در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اربعین 1400 بازگشت زوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد

در گفتگوی ویژه خبری موضوع سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت و آقای بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب به سوالاتی پاسخ داد.

بزرگ زاده گفت: دو دسته از اقدامات در سیل اخیر انجام شد. اولا به منظور مدیریت سیلاب نیاز به زیرساخت داریم و طی سالیان گذشته اقداماتی مانند سدسازی باید انجام شود تا بتوانیم با کمک پروژه‌ها و سد‌ها پدیده‌های حدی اقلیمی را مدیریت کنیم. اما وجود سد‌ها هم کافی نیست و باید مدیریت سیلاب انجام شود. 

او افزود: در حوادث طبیعی اخیر، پهنه بارشی وسیعی داشتیم. کاری که سد‌ها به ویژه سد کهیر انجام دادند این بود که حجمی از سیلاب توسط آنها مهار شد. به عبارتی سیلاب‌های بالادست سد که بارش‌های اصلی آنجا بود را به تاخیر انداختند تا سیلاب‌های پایین دست به طور نسبی فروکش کند و بعد سیلاب‌های بالادست برسد. به معنای دیگر از هم افزایی دو پیک سیلاب جلوگیری شد.

بزرگ زاده ادامه داد: اقدام دیگری که از طریق سد‌ها انجام شد این بود که پیکسایی صورت گرفت. وقتی سیلی با شدت فراوان در یک رودخانه با حجم کم حرکت می‌کند، به یک باره در محدوده وسیع سد قرار می‌گیرد، فرصتی برای کاهش شدت آن پیدا می‌شود. به عنوان مثال دِبی ورودی به سد کهیر که بیش از ۹ هزار مترمکعب در ثانیه بوده، این دبی در لحظه خروج از سد، به ۱۵۰۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرد.

سخنگوی آب با اشاره به وقوع سیلاب در دیگر کشور‌ها گفت: این درحالی است که همین جبهه‌های بارشی در کشور عمان کشته داشته است و حتی کشور‌های مدرن مانند امارات نیز در خدمات زیرساختی با مشکل مواجه شده اند. اگر زیرساخت‌های پروژه‌ای و سد‌ها ایجاد نشده بود، فاجعه بزرگی رخ میداد. سد کهیر در همین دو سیلاب گذشته تمام هزینه‌هایی که برای آن شده بود را برگرداند.

او در خصوص ذخیره آب ناشی از سیلاب‌های اخیر گفت: عمدتا سد‌های سیستان و بلوچستان پر هستند و این آب الان باید برای مصارف مردم در بخش کشاورزی و شرب استفاده شود. در بلوچستان جنوبی از آب‌های سطحی و شیرین سازی آب دریا تامین آب انجام می‌شد، اما اکنون دیگر کمتر نیاز به این بخش وجود دارد و منطقه‌ای که تحت پوشش سد‌ها هستند برای دوره حدودا ۴ ساله مشکلی برای تامین آب شرب و کشاورزی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد