Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده ارشد پارلمان هند عنوان داشت، آمریکا بی شک قانون تحریم خود را علیه هند هم اعمال خواهد کرد زیرا انتظار می‌رود که اولین سری از سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ در ماه نوامبر به این کشور تحویل داده شود.

سابرامانیان سوآمی، وزیر سابق و از اعضای پارلمان هند هنگام شرکت در بحث " تحولات اخیر روابط هند و آمریکا" گفت: فردی که از تشکیلات آمریکایی با خبر است به من اطلاع داده که اسناد تحریم هند تهیه شده و در وزارت امور خارجه نگهداری می‌شود و به محض رسیدن موشک اس-۴۰۰، اعمال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به من گفته شده است که هیچ‌ گونه چشم‌پوشی نسبت به ما و ترکیه در کار نخواهد بود.

نماینده حزب باهاریتیا جاناتا در پارلمان هند خاطرنشان کرد که آمریکا معتقد است که علیرغم تجاوز "ارتش آزادی بخش خلق چین" به "لداخ" کشمیر، هند به روابط دوجانبه‌اش با چین ادامه می‌دهد. وی افزود که با وجود تحریم‌ها از سوی آمریکا، دهلی نو نباید مشکلی با واشنگتن داشته باشد.

آمریکا و هند در جریان سفر سه روزه نارندا مودی، نخست وزیر هند به آمریکا صحبتی درباره توافق ۵.۴۳ میلیارد دلاری هند با روسیه مطرح نکردند. در این سفر مودی جلساتی را با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا برگزار کرد.

هارش واردان شرینگلا، معاون وزیر خارجه هند اظهار کرد که مودی و بایدن درخصوص روابط دفاعی، به ویژه گزینه دو طرف که به دنبال پروژه‌های عملی جدیدی هستند که می‌تواند شتاب جدیدی به روابط دفاعی بدهد، گفت‌وگو کردند.

شرینگلا افزود: ما در حال عملیاتی کردن چهار توافق اساسی هستیم. گروه "سیاست دفاعی" قرار است به زودی در واشنگتن با مقامات آمریکایی ملاقات کند. رئیس ستاد دفاع نیز به آمریکا سفر می‌کند.

در ماه مارس سال جاری، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا از رهبران هند خواست تا از خرید تجهیزات نظامی از جمله موشک اس-۴۰۰ روسی خودداری کنند تا از سوی آمریکا تحریم نشوند. ماه گذشته، ونکاتش وارما، سفیر هند در روسیه تاکید کرد که دهلی نو این قرارداد را با توجه به نیازهای خاص دفاعی و امنیت ملی اجرا خواهد کرد. در اکتبر ۲۰۱۸، هند یک قرارداد ۵.۴۳ میلیارد دلاری را با روسیه برای خرید پنج سیستم اس-۴۰۰ علیرغم اعتراض آمریکا، امضا کرد.

آمریکا در دسامبر ۲۰۲۰ تحریم‌هایی را درخصوص تحویل اولین موشک اس-۴۰۰ روسی علیه ترکیه اعمال کرد. آمریکا ادعا کرد که موشک‌های اس-۴۰۰ روسی تهدیدی برای جنگنده‌های اف-۳۵ و سیستم‌های دفاعی ناتو است.

ایالات متحده، قانون "کاتسا" (مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها) را به کشورهایی مثل چین و ترکیه برای خرید سلاح‌های پیشرفته روسی اعمال کرده است. رئیس پنتاگون به دهلی نو اعلام کرده که اگر قصد رهایی از تحریم‌ها را دارند، باید خرید موشک "اس-۴۰۰" را از روسیه متوقف کنند.ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اس ۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان

آفتاب‌‌نیوز :

بورل با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: با حسین امیرعبداللهیان گفتگو کردم تا بار دیگر بر اهمیت خویشتنداری و تنش زدایی در منطقه تاکید کنم.

وی در سایه ادعا‌ها علیه برنامه صلح‌آمیز اتمی کشورمان، به «ضرورت ادامه همکاری‌ها در زمینه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» هم اشاره کرد.

برنامه اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم ایران در پی عملیات وعده صادق، از دیگر موضوعاتی است که به گفته بورل در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان مورد بحث قرار گرفت. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «من تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران را توضیح دادم.»

به گفته بورل تحریم‌های جدید، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نیابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود. جزئیات این تحریم‌ها تا زمان انتشار این خبر، به صورت رسمی اعلام نشده است.

امیرعبداللهیان پیشتر در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن تقریباً چیزی بیش از کلمات توخالی نیست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر

حسین امیرعبداللهیان و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در این تماس، آخرین وضعیت تحولات فلسطین و تلاش‌ها و تحرکات دیپلماتیک جاری برای توقف فوری تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نسل‌کشی مردم بی‌دفاع فلسطین و راه‌های تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را مورد بررسی قرار دادند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • واکنش حزب‌الله به حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه روستاهای لبنانی
  • ۷۱۹ حمله حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • مراحل آماده‌سازی موشک‌های ایران قبل از شروع عملیات انتقامی ایران علیه اسرائیل و نوشته‌های روی موشک‌ها + فیلم