Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر دوشنبه در مراسم عزاداری اربعین حسینی که در در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان این‌که «صفوان جمال» راوی دو زیارت عاشورا و زیارت اربعین است، اظهار کرد: امام صادق (ع) سلسله نکاتی را در زیارت اربعین به صفوان آموختند که هم فلسفه اصلی انقلاب حسینی را ثابت می‌کند و هم مؤلفه‌های حرکتی و سیاسی چهره‌های ضد ولایت و یزیدپرست را نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ایشان در مقام تبیین جریان فداکاری و انقلاب کربلا در زیارت اربعین می‌فرمایند «وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ»، این جمله در حقیقت موضع‌گیری ایشان را در جریان قیام و انقلاب کربلا مشخص می‌کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در تبیین عبارت «بَذَلَ مُهْجَتَهُ»، به بیان معانی لغوی آن پرداخت و گفت: در یک معنا، «مهجه» به خونی گفته می‌شود که عضله قلب از آن تغذیه می‌کند و معنای دوم، به کبد و لخته خونی اشاره دارد که به‌عنوان آخرین ذخیره خون در بدن شناخته می‌شود.

هزینه همه سرمایه وجودی برای هدایت بشر

وی با بیان این‌که در صورت فقدان هرکدام، انسان از بین می‌رود، خاطرنشان کرد: امام صادق (ع) در زیارت اربعین می‌فرمایند «خدایا، امام حسین (ع) مهجه خود را برای نجات بندگانت از گمراهی و جهالت در راه تو بذل کرد» یعنی امام حسین (ع) همه سرمایه‌های وجودی خودش را در راه خدا مصرف کرده است.

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر این‌که «حسین‌دوستی» به ادعای عشق به ابی‌عبدالله نیست، گفت: ادعای عشق ابی‌عبدالله به این‌که تنها در مصائب ایشان اشک بریزیم، نیست، حسین‌دوستی برای دلداده ابی‌عبدالله در مقاومت در راه دین و مقاومت در راه اعطلای حاکمیت اسلام است.

وی اضافه کرد: این مقاومت و ایستادگی باید تا آنجایی باشد که سیدالشهدا (ع) ایستاد و مقاومت کرد، اگر اینگونه بود، تو در عشق خود به سیدالشهدا صادق هستی.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: وقتی می‌گوئیم هر زمینی زمین کربلا و هر روزی عاشورا است، یعنی جبهه دشمن در مقابله با دین از یک بی‌حجابی، بی‌بند و باری و ابتذال تا آدم‌کشی‌ها و جنایت‌های متعدد استفاده می‌کند تا در مقابل اسلام بایستد.

امام حسین در مقابل جریان جهالت قیام کرد

وی با بیان این‌که جنگ و مقابله امام حسین (ع) برای نجات بندگان خدا از یک «بلا» بود، اظهار کرد: ایشان با جریان جهالت، نادانی، نداشتن رشد سیاسی، نداشتن قدرت تشخیص مصلحت در زندگی اجتماعی و سیاسی و گمراهی جنگیدند نه با یک شخص یا حکومت زیرا قدرت‌های استکباری به راحتی بر جامعه‌ای که مردم آن جاهل، بی‌سواد و رشد نیافته باشند، مسلط می‌شوند.

آیت‌الله علم‌الهدی، عامل قتال با سیدالشهدا را امت جاهل و غرق در گمراهی دانست و گفت: مردم قدرت تشخیص نداشتند و بینش اسلامی و دینی را در گرایش‌های سیاسی و اجتماعی خودشان دخالت نمی‌دادند، افراد را با شاخصه‌های دینی نمی‌شناختند و دنبال هر کسی راه می‌افتادند، با هر کسی می‌ساختند، به هر ناپاکی دست می‌دادند و فریب تزویر را می‌خوردند.

وی بر لزوم شناخت جریان یزیدپرست در جامعه امروز تأکید و خاطرنشان کرد: در هر زمان و مردمی، هم جریان یزیدی و هم جریان حسینی وجود دارد که شاخصه تشخیص این دو جریان، توجه به مؤلفه‌های بیان شده در زیارت اربعین است؛ اگر امروز افرادی پیدا کردید که برایشان معاد و آخرت مطرح نیست و برای فرصت‌طلبی و قدرت‌یابی خود حاضرند با هر نابکاری دست بدهند و سعادت و حیثیت اجتماعی مردم را به خوش‌آیند اربابان مستکبرشان بفروشند، این‌ها یزیدی و عمر سعدی هستند که امام حسین (ع) را کشتند.

مسیر مقاومت، مسیر قیام امام حسین است

امام جمعه مشهد مقدس به بیان چرایی اهمیت موضوع فلسطین و مقابله با جریان یزیدی پرداخت و گفت: این که در مسئله فلسطین وارد می‌شویم به خاطر این است که اسلام مرز نمی‌شناسد، ما در مقابل جهالت دنیای اسلام و عده‌ای که به اسم اسلام، دست به دست استکبار می‌دهند مسئول هستیم تا نگذاریم سرنوشت اسلام را به دست یزیدی‌ها بدهند.

وی با تأکید بر این‌که جهالت و ضلالت در همه دنیا هست و باید مردم را از این جهالت خارج کرد، تصریح کرد: مقاومت امروز در دنیا حد و مرز ندارد، جریان مقاومتی که به رهبری مقام معظم رهبری و فعالیت شیعیان انقلابی منطقه تشکیل شده، دقیقأ حرکت و موضع امام حسین (ع) است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: زیارت اربعین علم الهدی امام حسین آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته

حجت الاسلام سید احمد علم الهدی روز شنبه در مراسم اجتماع صادقیون در حرم مطهر رضوی افزود: از وجود اقدس امام صادق (ع) نقل شده که فرمود «هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است» این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: شهرت اصلی امام صادق (ع) در میان ائمه اطهار (ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است، اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق (ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت رو به رو می‌شد.

علم الهدی افزود: اگر امام صادق (ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد، اما آن‌ها می‌دانستند که اصل امامت تشکیل نظام رهبری و تشکیلات و حکومت است.

وی ادامه داد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعی هیچ کدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق (ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین را فرا بگیرند. امام صادق (ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آن‌ها به شمار می‌رفت و اگر امام صادق (ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این که تحقق امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار (ع) بوده است گفت: امام فقط شاگردپرور و عالم نیست و عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

علم الهدی افزود: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت (ع) روا داشته شد، همین اعتقاد به امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب (ع) را در محراب، حسین ابن‌علی (ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آن‌ها و پیروانشان روا داشتند.

وی ادامه داد: امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق، ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق (ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

دیگر خبرها

  • سناریوهای تجاوز به رفح و واکنش جبهه‌های حامی غزه
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • نقطه عطف وارثان جبهه دفاع از حرم «حماسه خانطومان» است
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • چرا اسرائیل یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • چرا تل‌آویو یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا
  • علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته