Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@22:33:02 GMT

۲ خبر کوتاه از بوکان

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۸۳۵۵

۲ خبر کوتاه از بوکان

سیدفواد هاشمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مسابقه فرهنگی به مناسبت هفتم مهر، روز آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بین کودکان شهرستان بوکان در ۲ گروه سنی در مقطع ابتدایی در پایه‌های اول تا سوم و چهارم تا ششم ابتدایی برگزار می‌شود.

وی افزود: پس از جمع‌آوری آثار کودکان و نوجوانان و بررسی و داوری آنان توسط کارشناسان امر، به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان هدف از برگزاری این مسابقه فرهنگی را معرفی شغل آتش‌نشانی و سختی کار آتش‌نشانان و پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی بیان کرد.

هاشمی افزود: "من همیار آتش نشان هستم"، "آتش‌نشان شجاع"، "حضور من در یک عملیات آتش‌نشانی" و "تجهیزات آتش‌نشانی" از موضوع‌های برگزاری این مسابقه نقاشی است.

وی گفت: این طرح تنها جهت آشنایی بیشتر کودکان و نیز والدین با موضوع ایمنی و آتش‌نشانی بوده و به دنبال فراهم کردن زیرساخت‌ها برای ترویج فرهنگ ایمنی بین کودکان برای داشتن نسل ایمن در آینده نه‌چندان دور خواهد بود.

وی  با بیان اینکه در هر مقطع تحصیلی سە نفر انتخاب می‌شوند گفت: هیات سە نفرە‌ای از داوران کە از مدرسان نقاشی در این شهرستان هستند آثار برتر را انتخاب و معرفی می‌کنند.

در شهرستان بوکان ۴۰ نفر نیروی آتش‌نشان در هفت ایستگاه آتش‌نشانی شامل چهار ایستگاه در شهر، یک ایستگاه در شهر سیمینه و ۲ ایستگاه که در روستاهای بخش مرکزی و سیمینه قرار دارد، مستقر هستند.

هفتم مهرماه به عنوان روز آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.

مسجد خیرساز روستای "ینگیجه" بوکان افتتاح شد

رییس اداره اوقاف و امور خیریه بوکان گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس مسجد خیرساز در روستای ینگیجه از توابع بخش مرکزی بوکان به بهره‌برداری رسید.

محمد هادی سعادتی اظهار داشت: مسجد هجرت روستای ینگیجه توسط واقف خیراندیش «حاج صالح غفوریان» در زمینی به مساحت ۶۰۸ مترمربع و زیربنای ۵۸۰ مترمربع احداث شده است.

وی افزود: برای احداث این مسجد که زمین و هزینه احداث آن توسط خیر روستا انجام شده در مجموع ۲۴ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است که ۱۷ میلیارد ریال آن برای احداث و مابقی هزینه خرید زمین آن بوده است.

بوکان در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

برچسب‌ها آتش نشانی آذربایجان غربی روز آتش نشانی و ایمنی بوکان نقاشی جشنواره نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی آذربایجان غربی روز آتش نشانی و ایمنی آتش نشانی آذربایجان غربی روز آتش نشانی و ایمنی بوکان نقاشی جشنواره نقاشی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان از این طریق امریه بگیرند

به گزارش پارس نیوز ، اشکان جعفرکریمی افزود: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح، صادر شد که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیرو‌های وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استاندارد‌های لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیازاست که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیرو‌های وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، موثر واقع شود.

کریمی همچنین درباره اثربخشی موضوع گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیرو‌های مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آن‌ها شد.

وی افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیرو‌های امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستا‌ها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی اظهارداشت: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستادکل نیرو‌های مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیرو‌های مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه درباره چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکار‌های رفع آن‌ها بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم در این باره گرفته شد.

منبع : گردون

دیگر خبرها

  • جسد یکی از غرق‌شدگان نازلوچای ارومیه کشف شد
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب زرند
  • انجام ۲۶۸ مورد ماموریت توسط آتش نشانی قزوین
  • سربازان از این طریق امریه بگیرند
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره شهادت یک آتش‌نشان
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • ادامه تلاش تیم آتش‌نشانی برای یافتن کودک غرق شده در رود «خرسان»
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟