Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان- نسرین صفربیرنوند، جمشید روهنده  جزو کارآفرینان برتر کشور است از حدود پانزده سال پیش اقدام به راه‌اندازی کارخانه القا پرتو در شهرک صنعتی دورود کرده است، فعالیت وی در حوزه تولید کوره‌های القایی ذوب آهن و فلزات است که به گفته خودش تکنولوژی مخصوصی دارد.

روهنده که قبل از راه‌اندازی کارخانه در صنایع دفاع دورود فعالیت داشته است، تخصص فنی خود را برای تولید عملی کرده به طوری‌که هم اکنون شهرستان دورود قطب تولید تجهیزات متالوژی است و بعد از تهران تولید کننده کوره‌های القایی ذوب آهن و فلزات در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من با استفاده از توان و تجارب شخصی کار را شروع کردم زیرا برای کشورم ارزش قایل بودم ، غیرت ایرانی باعث شد در راه تولید با وجود مشکلات کوتاه نیایم، من تکاور شهید چمران بودم و قسم خورده بودم هر تجهیزاتی را که کشورهای دیگربه ما نداده‌اند بسازیم کشور ما هیچ چیزی از دنیا کم ندارد.

 

تولید و قطع وابستگی 

این کارآفرین برتر می‌گوید: ما در کنار تولید کوره‌های القایی که تکنولوژی خاصی دارد، برای اولین بار کوره‌های ذوب سنگ  یعنی کوره‌های قوسی پلاسمایی را انجام و تاکنون چندین کوره را ساخته‌ایم، اکنون با ذوب سنگ دولومیت و بازالت پشم سنگ تولید می‌کنیم که در جای خود بسیار حایز اهمیت است.

ساخت کوره‌ کک نفتی تحت فضای کربنی برای اولین بار از دیگرکارهایی است که انجام دادیم، با استفاده از توان داخلی  توانستیم به این فرآوری دست و این کوره را تولید کنیم، قبل از این دو کوره از کشورهایی اروپایی خریداری شده بود این کوره تکنولوژی بسیار بومی داشته که نیاز به قطعه خارجی ندارد و به نحوی قطع وابستگی و ایجاد تکنولوژی است.

 

این کوره که نمونه کوچکی از کوره کک نفتی است روزانه سی تن تولید دارد اکنون در شهرک صنعتی همدان نصب شده است و توانسته برای سی نفر اشتغال‌زایی ایجاد کند، ساخت این کوره نه تنها لرستان بلکه کشور را هم قوی کرده است، اما متاسفانه مورد بی‌مهری قرار گرفته‌ایم.

اقتصاد کارخانه را حفظ کرده‌ایم

روهنده در خصوص میزان تولید و اشتغال‌زایی کارخانه می‌گوید: ما متناسب با سفارش نیرو را تغییر می‌دهیم زیرا سفارش‌ها بزرگ است، گاهی 50 نفر مشغول هستند و گاهی بیشتر اما همیشه ده نفر را به طور ثابت داریم، تولیدات و سفارش‌های ما بیشتر برای استان‌های صنعتی در رابطه با ذوب فلزات و غیر فلزات است که بین سه تا شش ماه زمان می‌برد.

این کارآفرین می‌گوید: با تلاش خود توانسته‌ایم مجموعه را حفظ و مخارج روزمره کارخانه را تامین کنیم، از طرفی  از پس مخارج دارایی و بیمه و بانک هم برمی‌آییم، هر چند موانعی پیش روی کارآفرینان و تولید وجود دارد اما از نظر اقتصادی توانسته‌ایم خودمان را حفظ کنیم.

 

گلایه از بی‌مهری‌ها

این کارآفرین اما از برخی بی مهری‌ها گلایه دارد و می‌گوید: با اینکه اولین تولید کننده هستیم و دانش و تخصص ذوب سنگ مخصوص ما است اما در استان کسی این چیزها را نمی‌بیند، سرمایه‌گذارهای استان اهل ریسک نیستند این در حالی است که اگر دولت و سرمایه‌گذاران پای کار باشد اشتغال زایی قابل توجهی ایجاد می‌شود.

تنها حمایتی که دولت از ما انجام داد تسهیلات 400 میلیون تومانی بود که در نهایت بابت آن دو میلیارد به بانک پس دادیم، متاسفانه تولید و تولید کننده در استان مورد حمایت قرار نمی‌گیرد.

روهنده به عمده ترین موانع تولید اشاره می‌کند و می‌گوید: بانک‌ها جزو موانع اصلی تولید هستند تولید کننده واقعی را می‌سوزانند، دارایی هم در این میان مشکلات تولید کنندگان را چند برابر کرده است اما مهمتر از همه  قوانین نامناسب در حوزه تولید است قوانینی که برای حمایت از تولید نوشته نشده است.

وی معتقد است: اگر قوانین در حوزه تولید و کارآفرینی به درستی نوشته و البته اجرا شود بانک‌ها و دارایی جرات ندارند برای کارآفرینان و تولیدکنندگان مانع کند، نکته‌ی که باید مورد توجه نمایندگان مجلس قرار بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عمده ترین موانع تولید ر صنایع دفاع دورود تولید و اشتغال زایی تولید کننده ذوب سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۱۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد

محمد حسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست بررسی وضعیت تولید مرغ گفت: اصلی‌ترین هدف وزارت جهادکشاورزی کمک به تولید کننده و حمایت از مصرف کنندگان است.

وی افزود: تولید مرغ با سیاست‌های سال گذشته با افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ و آرامش بازار همراه بود، اما نباید افزایش تولید و کاهش قیمت باعث متضرر شدن تولیدکنندگان شود.

عطایی یادآور شد: همه زنجیره تولید به نحوی به هم متصل هستند و نبایستی در چرخه تولید و اقتصاد جامعه تولید کننده و مصرف کننده متضرر شوند.

وی اضافه کرد: ظرفیت تولید مرغ منجمد صادراتی را باید افزایش داد تا تولید کنندگان و مرغداران دچار ضرر نشوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید دشته باشیم که با انجماد و صادرات ازتولیدکنندگان می‌توان حمایت کرد.

عطایی افزود: بایستی ظرفیت عمل آوری و فروش مرغ به پشتیبانی امور دام را افزایش داد تا مرغ مازاد تولیدی منجمد و صادر شود.

وی تاکید کرد: تولیدکنندگان و کشتارگاه‌ها می‌توانند با صادرات مرغ، در امر تولید مشارکت کنند تا بازار تنظیم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • رئیسی: تحریم در ایران هرگز به نتیجه نرسید و پس از این هم نمی‌رسد
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی