Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: تعداد زیادی از زمین های شهرک های صنعتی استان بلاتکلیف است و بر اساس قانون و بدون هیچ چشم پوشی باید خلع ید و به سرمایه گذاران جدید واگذار شود.

به گزارش قدس آنلاین، محمود قنبری امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان شمالی اظهار داشت: بر اساس گزارش مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی و در آخرین روند رسیدگی به پرونده زمین‌های واگذار شده و بررسی میزان فعالیت آنها مشخص شد که تعداد قابل توجهی از این زمین‌ها فقط واگذار شده‌ و هیچ عملیاتی بر روی آنها انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از سوی دیگر تعداد بسیاری از طرح‌هایی که زمین دریافت کرده‌اند، فقط در مرحله نصب سوله یا دیوارکشی قرار دارد و نزدیک به ۱۰ سال قبل به همین منوال رها شده است.

معاون استاندار خراسان شمالی بیان کرد: بسیاری از این شرکت‌ها فقط زمین را دریافت کرده یا عملیات اجرایی اندکی بر روی آن انجام داده‌اند تا به ظاهر مشخص کنند که سرمایه‌گذاری بر روی زمین انجام گرفته است و مانع از بازپس‌گیری اراضی صنعتی شوند.

وی خاطرنشان کرد: هدف از واگذاری این زمین‌ها رونق اشتغال بوده اما متاسفانه متقاضیان تاکنون نسبت به تحقق اهداف مورد نظر اقدامی نکرده‌اند که باید در اسرع وقت خلع‌ید شود.

 محمد صداقت مهر، عضو هیات مدیره شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی پیشتر اعلام کرده بود که ۷۱ قرارداد اراضی راکد در این شهرک‌ها رسیدگی و تعیین تکلیف شد و بر این اساس اراضی بدون پیشرفت فیزیکی به دولت برگردانده می‌شود و در این راستا فرصت زمانی دیگر برای ۶۸ قرارداد راکد داده شده است و سه قرارداد نیز در شهرک های صنعتی بیدک بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان نیز فسخ می شود.

این وضعیت در شرایطی است که شهرک های صنعتی خراسان شمالی با مشکل کمبود زمین برای سرمایه گذار مواجه است و در چنین شرایطی، شرکت شهرک های صنعتی استان تصمیم جدیدی برای ساماندهی این مساله گرفت تا از سویی وضعیت زمین های بلاتکلیف داخل شهرک های صنعتی را مشخص کند و از سوی دیگر با خلع ید این زمین ها از افراد فاقد صلاحیت، زمینه ورود سرمایه‌گذاران جدید را فراهم کند.

خراسان شمالی ۹ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد و از مجموع ۲۸۶ واحد صنعتی و تولیدی موجود در شهرکها و نواحی صنعتی این استان، ۲۴۰ واحد فعال و حدود ۴۶ واحد غیرفعال است.

این استان شمالشرق کشور  ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴درصد آن در روستاها سکونت دارند.  

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی شهرک صنعتی شهرک های صنعتی خراسان شمالی زمین ها شهرک ها خلع ید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۲۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • هرج و مرج در شمال اراضی اشغالی و هجمه تند ضد مقامات صهیونیست
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است