Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی جشنواره موسیقی نواحی ایران، فاروق رحمانی، دامون شش بلوکی، فواد توحیدی، مجتبی قیطاقی، بهمن حاج امینی و احمد بیت سیاح اعضای هیأت انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در کنار محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره، ۲۰۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره را در روز‌های سوم و چهارم مهرماه ارزیابی کردند و هنرمندان راه یافته به بخش نهایی جشنواره به زودی معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هیات انتخاب آثار و گروه‌های چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران پس از ارزیابی آثار در نشستی با محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره و محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود را درباره جشنواره نواحی بیان کردند.

انتخاب‌های شایسته‌ای در دوره چهاردهم رقم می‌خورد

محمدعلی مرآتی دبیر چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران گفت: به اعتقاد من جشنواره چهاردهم با حضور شما بزرگواران، انتخاب‌های شایسته‌ای را رقم خواهد زد و البته استقبال از فراخوان امسال نیز نشان می‌دهد هنرمندان اقوام به تخصص‌های اصلی خودشان برگشته‌اند چرا که براساس محور‌های جشنواره، محدودیتی در ژانر و گونه‌های مختلف ندارند و به نظرم این روش هر چندسال یک‌بار در جشنواره تلخیص و تمرکز بیشتری در معرفی گونه‌های اصیل دارد چرا که این جشنواره هست که تابع تخصص و انتخاب واقعی موسیقیدان اقوام است که قطعا یک رنگ آمیزی متنوع تری را در این وحدت فرهنگی موسیقایی به وجود خواهد آورد.

وی ادامه داد: خیلی خوشحالم که این مهم به کمک شما عزیزان و با پشتیبانی انجمن موسیقی ایران رقم خورده است.

دلیل انتخاب دبیر دوره چهاردهم جوانگرایی بود

محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این نشست عنوان کرد: از تمام شما عزیزان تشکر می‌کنم که قبول زحمت کرده و آثار چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی را داوری کردید. دبیری چهار دوره قبل این جشنواره برعهده احمد صدری بود که پیشنهاد و تاکید کرد که از هنرمندان جوان‌تر در این دوره از جشنواره برای دبیری انتخاب شود. آقای مرآتی سال گذشته در هیأت انتخاب جشنواره موسیقی فجر همکاری کرد و خوشحالیم که امسال به عنوان دبیر چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران فعالیت می‌کند.

وی افزود: دبیر جشنواره بلافاصله شورای سیاست‌گذاری را پیشنهاد کردند و چند جلسه را نیز به صورت آنلاین برگزار کردند و تم اصلی جشنواره و همچنین محور‌های کلی فراخوان به دست آمد. سپس دبیر جشنواره هیأت انتخاب آثار را انتخاب و معرفی کردند و با توجه به اینکه جشنواره در کرمان برگزار می‌شود، وی به سمت انتخاب داوران از استان کرمان نیز رفتند که این موضوع نیز کار خوب و شایسته‌ای است.

وی یادآور شد: به هر حال امور چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با مدیریت دبیر جشنواره و نظرات شورای سیاستگذاری پیش رفته و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، انجمن موسیقی ایران و انجمن موسیقی کرمان زحمت اجرایی و پشتیبانی جشنواره را انجام می‌دهند.

چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران با مشارکت استادان موسیقی ایران توسط دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری انجمن موسیقی ایران و حمایت و پشتیبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از ۲۹ مهر تا ۲ آبان ماه سال جاری در کرمان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی نواحی موسیقی ایرانی چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران فرهنگ و ارشاد اسلامی موسیقی ایران انجمن موسیقی دبیر جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان

ایسنا/گیلان مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان گفت: ۴۳۴ اثر به اولین جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان ارسال و از ۹ اثر برگزیده و یک رسانه برتر تجلیل شد.

میلاد ابراهیمی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: اولین جشنواره فصلی رسانه‌های استان گیلان با هدف نقش آفرینی جامعه خبری در توسعه استان و معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های رسانه‌ای، افزایش رقابت مؤثر و سازنده در توسعه محتوایی مطبوعات محلی و خبرگزاری‌ها، ارزیابی مهارت‌ها و شناسایی برترین‌های رسانه‌ای گیلان با همکاری اداره کل ارشاد و خانه مطبوعات برنامه‌ریزی و اجرا شد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان افزود: این جشنواره در محورهای فرزند آوری، جوانی جمعیت و بحران سالمندی، مدیریت شهری و مشارکت شهروندان، «رشت» شهر خلاق خوراک، اقتصاد کشاورزی و صنایع تبدیلی، نشاط آفرینی اجتماعی و امیدافزایی، نقش منطقه آزاد انزلی در توسعه مبادلات تجاری و اقتصاد دریا محور، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آسیب‌شناسی چالش‌های صنعت و معدن و کودک و نوجوان در بخش‌های گزارش مکتوب و مقاله، یادداشت و عکس برگزار شد.

وی گفت: ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید و داوران با در نظر گرفتن روزآمد بودن و جامع بودن اطلاعات ۹ اثر را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کردند که امروز از این ۹ فعال رسانه‌ای و همچنین یک رسانه برتر تقدیر ‌شد.

ابراهیمی تصریح کرد: خبرگزاری ایسنا به سبب ارسال آثار در بخش‌های مختلف و مشارکت پرشور در نخستین جشنواره فصلی رسانه‌های استان به عنوان رسانه برتر معرفی و از سردبیر این خبرگزاری تقدیر ‌شد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان گفت: حمایت از برگزاری چنین جشنواره‌های رسانه‌ای زمینه توسعه بیش از پیش استان را فراهم می‌کند.

گفتنی است، پونه نیکوی، سردبیر خبرگزاری ایسنا در اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» به عنوان رسانه برتر معرفی و تجلیل شد. سید جواد میرحسینی و امیر صالح غنجی در بخش عکس به ترتیب مقام اول و سوم جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان را کسب کردند. مهری شیرمحمدی در بخش گزارش مکتوب با عنوان «بوستان کسمایی امروز و باغ چای دیروز» مقام دوم جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران