Web Analytics Made Easy - Statcounter

                    
امیر حسین جعفری

  دیروز - پنجم مهر - روز جهانی گردش‌گری بود و چون در ترکیه هستم مایلم کمی دربارۀ داستان زندگی وزیر توریسم ترکیه   بنویسم:

  «محمت ارسوی» وزیر توریسم ترکیه است. اما او کیست‌؟ محمت (محمد) و مورات (مراد ) برادران دوقلو در سال ۱۳۴۸ خورشیدی در استانبول به دنیا آمدند.

  محمت (محمد)، از ۱۸ تا ۲۲ سالگی همزمان با تحصیل در رشته بازرگانی به زبان انگلیسی، تورلیدری هم می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که علاقۀ وافری به لیدری (مدیریت تور) داشت و در سال ۱۳۷۰ در ۲۲ سالگی به همراه برادرش شرکت "Ersoy Turistik Servisleri" (ETS) همان ets معروف - را تاسیس کردند و‌ موفق به یک رشد فوق‌العاده در گردشگری ترکیه شدند. آن هم درست در زمانی که اقتصاد ترکیه در افول بود و از تورم شدید رنج می برد.

  شرکت دیدیم تور در ۱۳۷۸ در این گروه تاسیس شد، هواپیمایی اطلس جت هم سه سال بعد وباز توسط این دو برادر.

  هر روز اتفاق تازه ای در گردشگری ترکیه و بعد هم ساخت هتل های متعدد از جمله برترین هتل آنتالیا یعنی مکس رویال بلک و کمر با برترین سرویس هتل داری جهان و اکنون نیز برترین تورگردان داخلی ترکیه اند.

  همه این قابلیت‌ها و شناخت صفر تا صدی محمت ارسوی از کار گردش‌گری سبب شد رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه بدون نگاه سیاسی از سال ۱۳۹۷ او را به عنوان وزیر توریسم ترکیه منصوب کند با پشتوانۀ 30 سال سابقه لیدری ، مدیر توری ، مدیرعاملی آژانس ، مدیر ایرلاین ، مدیر هتل و حضور در بیش از صد کشور جهان و شناخت کامل‌.

   حالا وزیر توریسم همه فن حریف کاری کرده که ترکیه جزء اولین کشورهای توریست پذیر پساکرونا باشد و هم اکنون مملو از توریست. هر روز هتل تازه‌ای افتتاح می شود و خط پروازی جدیدی به مقصد کوچکترین شهرهای جهان برقرار.

  دریغا که ایران ما هم پتانسیل های فراوان دارد و ما تنها از یک درصد ظرفیت گردشگری کشور استفاده می‌کنیم.

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد

وزیر خارجه ترکیه در خصوص تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی گفت: این بحران می‌تواند خبر از یک جنگ بزرگتر را بدهد. هر چند الان کاهش یافته است. بحران از روز اول آوریل و با حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه آغاز شد که ما آن را محکوم کردیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه خبری العربیه در خصوص وضعیت غزه با بیان اینکه علیرغم تلاش های انجام گرفته، هنوز راهی برای پایان یافتن قتل عام در این منطقه یافت نشده است، اظهار داشت: نه اسرائیل گامی به عقب برمی دارد و نه حماس. براساس اظهارات طرفین، خاموش شدن صدای سلاح ها نزدیک نیست.

وی با بیان اینکه ترکیه از اقدامات مصر و قطر حمایت می کند، گفت: در سال های 2008 و 2009، ترکیه در جنگ غزه نقش آفرینی کرده و میانجی بود. آن زمان من مسئول میت بودم و امروز هم به عنوان وزیر خارجه برای غزه تلاش می کنیم. اگر از این تراژدی درس نگرفته و به سمت ایجاد دو دولت نرویم، این آخرین جنگ غزه نخواهد بود. برعکس، در آینده جنگهای بزرگتر و خرابی های بیشتری انتظارمان را می کشند. بر این اساس باید تلاش بیشتری کرده و طرح دو دولتی را اجرایی کنیم.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو خواسته حماس برای پایان جنگ را غیرقابل قبول خواند و شرایط آن را نپذیرفت، اظهار داشت: مقامات اسرائیل نیز از حماس را گناهکار شناخته و از او به عنوان یک"لولو" استفاده می کنند تا اهداف و نیتهای خود را پنهان کنند. آنها در مجامع بین المللی حماس را یک گروه رادیکال که علاقه ای به توافق ندارد نشان می دهند. 

فیدان در خصوص تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی نیز گفت: این بحران می تواند خبر از یک جنگ بزرگتر را بدهد. هر چند الان کاهش یافته اما این احتمال وجود دارد. بحران از روز اول آوریل و با حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه آغاز شد و ما این حمله را محکوم کردیم. این اتفاق، زیر پا گذاشتن قوانین و آداب و رسوم بین الملل بود. ایران در معرض یک تحریک آشکار قرار گرفت و بر همین اساس با مقابله به مثل ایران، منطقه به نزدیکی یک فاجعه بزرگ نزدیک شد. 

وزیر خارجه ترکیه همچنین با اشاره به اینکه انتظار ورود مقاومت یمن به درگیری غزه را نداشتیم، اظهار داشت: کسی فکر نمی کرد که آنها ورود کنند و دریای سرخ را ببندند. اما دیدیم که این بحران به یمن هم گسترش یافت.

وی در خصوص عملیاتهای ترکیه علیه پ ک ک و احتمال یک عملیات جدید نیز اظهار داشت: با دولت عراق درباره اینکه چه گامهایی می تواند بردارد گفتگو داریم. تا همین اواخر، بغداد پ ک ک را تنها مسئله منطقه کردستان می دانست و بر همین اساس ابتکار عملی به خرج نمی داد. اما ما با ارائه اسنادی که نشان می داد پ ک ک در سنجار، سلیمانیه، مخمور و بعضی مناطق دیگر فعالیت دارد، بغداد را قانع کردیم که باید این مسئله را در مرکز حل و فصل کند.

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: عملیات زمینی علیه پ ک ک ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • ظاهر آیفون متحول می‌شود/ جزئیات
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزیر خارجه ترکیه