Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@17:34:09 GMT

«تارا و دنا» به فناوری خودروهای متصل مجهز می شوند

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۷۵۸۹

«تارا و دنا» به فناوری خودروهای متصل مجهز می شوند

بر اساس تفاهم نامه مشترکی که میان گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) به امضا رسید، در آینده‌ای نزدیک محصولات این گروه صنعتی از فناوری خودروهای متصل بهره‌مند خواهند شد.

ایکوپرس- مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در مراسم امضای این تفاهم نامه، گفت: یکی از الزامات موجود براساس برنامه های توسعه فناوری های خودرویی در محصولات ایران خودرو، بهره مندی از فناوری خودروهای متصل است که با توجه به ظرفیت های موجود، دستیابی به این هدف با همکاری شرکت ارتباطات سیار ایران دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشاد مقیمی افزود: با توجه به هدف‌گذاری صورت گرفته در ارتقای رضایت مشتریان، این پروژه تعریف شد تا طبق تفاهم نامه امروز ظرف مدت کوتاهی مطالعات و بررسی های لازم صورت گیرد تا خدمات مورد نیاز در حوزه خودرویی اولویت بندی شده و پروژه ها یکی پس از دیگری به اجرا گذاشته شوند.

وی تاکید کرد: به زودی شاهد تجهیز محصولات ایران خودرو به فناوری خودروهای متصل خواهیم بود. تعریف این پروژه، آغازی در مسیر حرکت ایران خودرو در افق تولید خودروی هوشمند با همکاری همراه اول و شرکت‌های دانش بنیان تخصصی این حوزه است. هم چنین می‌توانیم بازخوردهایی از محصولاتی که در اختیار مشتریان قرار گرفته را دریافت کرده و برمبنای آن پروژه های جدیدی برای  ارتقای محصولات تعریف کنیم. درنهایت، نتایج حاصل از این اطلاعات و زیرساخت‌های فراهم شده منجر به ارایه انواع سرویس ها مبتنی بر خودروی متصل و در ادامه خودروی نیمه خودران و خودران در آینده نزدیک خواهد شد.

به گفته مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، خودروی تارا اتوماتیک، تارا دستی و دنا پلاس دنده اتوماتیک محصولاتی هستند که در مرحله نخست، مجهز به فناوری خودروهای متصل خواهند شد. هم چنین محصول کراس اوور جدید ایران خودرو (پروژه K125) نیز، از ابتدای عرضه به بازار مجهز به این امکان خواهد بود.

در ادامه، مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول)، حاصل امضای تفاهم‌نامه میان بزرگ‌ترین اپراتور ارتباطات سیار کشور و بزرگ‌ترین تولید کننده خودروی کشور، را ارایه خدمت بهتر به مشترکان دو مجموعه دانست.

وی افزود: موضوع خودروهای متصل، مقدمه‌ای است برای رسیدن به خودروهای کاملا هوشمند و یکی از گام هایی است که باید در حوزه توسعه تکنولوژی در کشور برداشته می‌شد و با امضای تفاهم نامه امروز، می توانیم یک گام در این مسیر برداریم.

گفتنی است، بر اساس فاز اول این پروژه و همکاری مشترک، محصولات ایران خودرو، مجهز به فناوری اتصال پذیری (connectivity) خواهند شد. بر این اساس، امکان ارسال و دریافت اطلاعات از خودرو به واحدهای امدادی و دریافت سایر خدمات مورد نیاز وجود خواهد داشت. بنابراین محصولات گروه صنعتی ایران خودرو، دارای امکاناتی مانند ردیابی خودرو، امکان پیش بینی و تشخیص خطای خودرو، امکان برقراری تماس اضطراری و درخواست امداد در حوزه خدمات پس از فروش به صورت آنی خواهند شد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان ایران خودرو گروه صنعتی ایران خودرو فناوری خودروهای متصل ارتباطات سیار تفاهم نامه خواهند شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد

هادی حق بین در خصوص آخرین وضعیت پروژه بزرگراه شهید بروجردی گفت: « امتداد شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) درحال اجرا است و ما کریدور شمالی- غربی شهر تهران را در بخش‌های مختلف در دست اجرا داریم.»

او در ادامه افزود: درواقع اگر بخواهم از شمالی‌ترین نقطه این پروژه مسیر را برای شما ترسیم کنم، به این شکل است که بعد از میدان جی، از محدوده پادگان‌های نظامی به میدان فتح می رسیم. در ادامه از طریق بزرگراه شهید متوسلیان و پس آن بلوار بهار و ۴۵ متری زرند به فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی می‌رسیم. در نهایت این بزرگراه، به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد.

حق بین ادامه داد: در مهر ماه سال گذشته ۳.۷ دهم کیلومتر از پروژه بزرگراه شهید بروجردی را در فاز اول افتتاح کردیم. امسال هم پس از رفع معارضین ملکی و تاسیساتی، فاز دوم پروژه نیز تحویل شهروندان تهرانی خواهند. این بخشی از کریدور ۹ کیلومتری شمالی – غربی شهر تهران است. در بخش شمالی و شرقی این پروژه هم موضوع میدان فتح و میدان جی و مسیر اتصالی مربوط به آن را داریم که این بخش هم در محدوده پادگان‌های نظامی در دست اجرا است.

معاون شهردار تهران درخصوص بازدید وزیر کشور از این پروژه هم گفت: نکته ای که در بازدید وزیر محترم کشور از این پروژه داشتیم، در واقع موضوع ضرورت عملیاتی شدن میدان جی است. ما در محدوده این میدان یک تقاطع ۳ سطحی را داریم که شامل یک دستگاه تونل ۳۵۰ متری و زیرگذرهایی که باید در آن محدوده اجرا شود و دسترسی‌هایی که شبکه موجود متصل شود. این بخش از پروژه، دارای پیچیدگی های فنی و اجرایی بالایی است. در نتیجه نیاز است تا در میدان جی انسداد کامل صورت بگیرد.

حق بین ادامه داد: در این خصوص طرح های ترافیکی تهیه شده است. همچنین ۳ جلسه بازدید به همراه رییس پلیس راهور شهر تهران در این محدوده صورت گرفته و طرح مورد نظر نهایی شده است. باتوجه به اهمیت موضوع و تاثیری که در شبکه معابر پیرامونی، درنهایت تصمیم بر این شد تا طرح در شورای تامین استان تهران مطرح و در آنجا تصمیم گیری شود. درهمین رابطه بازدید روز پنج شنبه استاندار و وزیر کشور محترم کشور را به فال نیک گرفته و این موضوع را مطرح کردیم. در نهایت قرار بر این شد که تا مجوز مورد نظر برای اجرای پروژه و انسداد کامل میدان جی صادر شود تا ما این امکان را داشته باشیم که با انسداد کامل میدان جی، عملیات اجرایی مربوط به این پروژه را در دستور کار قرار دهیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: باتوجه به اینکه کار بسیار پیچیده بوده و حجم عملیات بسیار بالا است، به محض فراهم شدن انسداد میدان جی، می‌توانیم به سرعت این پروژه را فعال کرده و بتوانیم تا یکسال آینده این بخش از پروژه را نیز تکمیل کنیم.

حق بین در خصوص بودجه و هزینه این پروژه هم افزود: کل پروژه در چند بخش تفکیک می شود، اما برای این کریدور حدودا ۹.۲ کیلومتری در بخش های عمرانی و رفع معارضین شخصی و تاسیساتی، هزینه ای بالغ بر ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یا همان ۸.۵ همت پیش بینی شده و درحال اجرا است، البته به جز توافقات بخش نهادی که صورت گرفته است. بودجه مورد نیاز این پروژه در کتاب بودجه سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. سهم سال این پروژه مشخص است و امسال هم اعتبار خوبی را برای این پروژه گرفته ایم و مشکل اعتباری وجود ندارد. همان طور که اشاره شد، بخشی از این بودجه پیش بینی شده نیز در اجرای فاز اول پروژه شهید بروجردی هزینه شده و این فرآیند درحال اجرا است. در واقع میزان اعتبار ذکر شده برای کل پروژه پیش بینی و تعریف شده است.

کد خبر 847258 برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران استاندار تهران بزرگراه پایتخت بودجه 1403

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • قیمت محصولات ایرانخودرو دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • قیمت محصولات ایرانخودرو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز ۲۰۶ و تارا در بازار