Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس اخوان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعدادی از شرکتهای پخش با تولیدکنندگان در قالب انعقاد قرارداد، مشارکت کرده و قیمت برای کالا تعیین می کنند و فروشگاه های زنجیره ای نیز اذعان دارند که قیمت غیرواقعی روی کالاها توسط شرکتهای پخش تعیین می شود.

وی ادامه داد: در قانون حمایت از حقوق مصرف کننده، از این نوع تخلف به عنوان "تبانی" نام برده شده است که گروه سوم کالایی که مشمول ضوابط قیمت گذاری نیستند را دربر می گیرد، اما تولیدکنندگان در تعیین قیمت برای کالا باید ضوابط و قیمت تمام شده کالا و سود قانونی خود را رعایت کنند در غیر این صورت جرم صورت گرفته و در قالب قانون با متخلفان برخورد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس سازمان صمت خراسان رضوی گفت: جرایم مربوط به درج قیمتهای غیرواقعی روی کالاها که در قانون تعزیرات به آنها اشاره شده است بازدارندگی خاصی ندارد لذا با این تخلف در قالب قانون "تبانی" برخورد می شود تا نتیجه بهتری داشته باشد که در این راستا طی چند سال گذشته چند پرونده برای واحدهای تولیدی یا فروشگاه های داخل و خارج از استان تشکیل شد.

اخوان افزود: گاه واحد تولیدی در تهران قراردادی با یکی از شرکتهای پخش منعقد می کند و کالاها به دست واحدهای پخش و فروشگاه های زنجیره ای در مشهد می رسد لذا نمی توان واحدهای عرضه در خراسان رضوی را مقصر دانست زیرا این موضوع از تهران مدیریت می شود.

وی ادامه داد: از آنجا که قیمتهای درج شده روی این کالاها غیرواقعی هستند لذا تخفیفهای مربوطه که در برخی فروشگاه های زنجیره ای دیده می شود نیز غیرواقعی است و باعث تضییع حقوق مصرف کنندگان می شود و این یک موضوع مهندسی شده بوده که کار بازرسان را هم دشوار کرده است.

کارشناس سازمان صمت خراسان رضوی گفت: پارسال نیز از این دست موارد تبانی بین شرکتهای پخش کالا با تولیدکنندگان شناسایی و پرونده‌های اتهام متخلفان تشکیل شد.

هفته پیش نیز مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در نشست کارگروه استانی تنظیم بازار به این موضوع اشاره و بیان کرد: بدون هیچ ضابطه‌ای بر روی قوطی رب گوجه فرنگی نرخ ۲۹۹ هزار ریال درج می‌شود در حالی که کارخانه همین قوطی رب را به قیمت ۱۸۰ هزار ریال به فروشگاه داده و فروشگاه می‌بایست آن را به قیمت ۲۰۰ هزار تا ۲۱۰ هزار ریال به فروش رساند اما این کالا در نهایت با قیمت ۲۹۹ هزار ریال به مصرف کننده عرضه شده است.

مرتضی مدنی افزوده بود: در برخی محصولات مانند قوطی آب معدنی نیز همین گونه است، کارخانه بطری آب معدنی را به فروشگاه به قیمت ۶ هزار ریال می دهد اما روی بطری قیمت ۳۵ تا ۴۰هزار ریال درج شده و به مصرف کننده فروخته می شود.

وی ادامه داد: برخی تولیدکنندگان به بهانه "سال حمایت از تولید" به طور خودسرانه برای کالا قیمت تعیین می‌کنند که در واقع تضییع حقوق مصرف‌کننده است و این وضعیت به هیچ وجه خوب نیست.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: هر هفته با متخلفان برخورد و پارچه‌نوشته با عبارت "تخلف" بر سر در این واحدهای صنفی نصب می‌شود لذا سازمان تعزیرات حکومتی آماده و دست‌اندرکار برخورد با تخلفات گسترده برخی تولیدکنندگان و فروشگاههاست. 

برچسب‌ها مشهد تخلفات مالی بازار محصولات قیمت کالا ستاد تنظیم بازار تهران سازمان تعزیرات حکومتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد تخلفات مالی بازار محصولات مشهد تخلفات مالی بازار محصولات قیمت کالا ستاد تنظیم بازار تهران سازمان تعزیرات حکومتی تعزیرات حکومتی شرکتهای پخش خراسان رضوی مصرف کننده هزار ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۸۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد

علی رحیمی‌آذر گفت: بر اساس گزارش ماموران نیروی انتظامی مبنی بر کشف و ضبط ۵۰۰ بوکس سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال از یک اتوبوس بین شهری، پرونده‌ای در این خصوص در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی اردبیل تشکیل شد.

او افزود: با توجه به محتویات پرونده و انجام تحقیقات لازم توسط شعبه و اخذ آخرین دفاع، اتهام انتسابی محرز و فرد متخلف علاوه بر ضبط کالا به پرداخت چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اظهار کرد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

رحیمی آذر بیان کرد: تمامی واحد‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی و اصناف در استان زیر ذره‌بین تعزیرات هستند و به صورت مداوم بر نحوه عملکرد آنها نظارت می‌شود.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: برخورد با قاچاقچیان، فرصت‌طلبان، سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

رحیمی آذر اضافه کرد: هموطنان می‌توانند گزارش‌های خود در رابطه با احتکار، قاچاق کالا، گرانفروشی و کم‌فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد