Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:49:11 GMT

راه مدیریت ورزشگاه‌های پایتخت از استقلال می‌گذرد

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۹۳۶۳

راه مدیریت ورزشگاه‌های پایتخت از استقلال می‌گذرد

به گزارش خبرنگار مهر، "تعهد، تخصص و تجربه" سه کلیدواژه ثابت و همیشگی در احکام صادره برای مدیران ورزش است در حالی که در بسیاری موارد کمتر سنخیت و ارتباطی می توان میان آنها و صاحبان احکام پیدا کرد.

حکمی که روز گذشته برای احمد مددی به عنوان سرپرست مجموعه ورزشی آزادی صادر شد مهر تاییدی است بر این ادعا؛ فردی که تا دو هفته پیش مدیرعامل استقلال بود اما میان هیاهو و حاشیه های بعضا خودساخته مجبور به ترک پست از این باشگاه شد و حالا طبق آنچه پیش بینی می شد متصدی صندلی بزرگ دیگری در ورزش شده است بدون اینکه تخصصی برای آن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرانی که متخصص «آزادی» نیستند

مجموعه ورزشی آزادی بعد از گذشت بیش از تیم قرن به مرحله ای از حیات خود رسیده که به شدت نیازمند اقدامات اساسی و اصولی برای بازسازی و بهسازی است تا شرایط در خور شان به عنوان ورزشگاه ملی را داشته باشد.

بنابراین یکی از قدیمی ترین ورزشگاه های کشور برای مدیریت به فردی نیاز دارد که حداقل اگر متخصص این حوزه نیست، نگهداری آن را بلد باشد.

این در حالی است که آزادی تا به امروز کمتر مدیری با این ویژگی به خود دیده است؛ سید حسن طباطبایی، فرهاد نیکوخصال و قدرت الله سیف مدیران آزادی طی سال های گذشته بودند که بدون تخصص قابل توجه و صرفا در راستای جابه‌جا شدن مهره ها وارد این مجموعه شدند تا بخشی از کارنامه مدیریتی خود را در آن پُر کنند.

بنابراین معرفی فردی برای سرپرستی آزادی اولین انتصاب غیرمرتبط برای این مجموعه بزرگ نیست اما آنچه این انتصاب را پُر حرف و حدیث کرده این است که وی بعد از ٩ ماه مدیدیت پُر تنش در استقلال و کمتر از ٢ هفته بعد از استعفا، صندلی جدید خود را در اختیار گرفته است.

کارگردان غیرحرفه ای برای اولین سناریو

معرفی احمد نزدی به عنوان سرپرست مجموعه ورزشی آزادی به واسطه اولین حکم علی عاصم یوسفی انجام شده است. فردی که با پیشینه غیر ورزشی، از میان اهالی سینما و تلویزیون و با تجربه کارگردانی و تهیه کنندگی مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی را عهده دار شده است.

وی که خود حضورش در شرکت توسعه قابل نقد است در اولین حرکت برای اعمال تغییرات دست روی حساس ترین و پرمخاطب ترین ورزشگاه به خصوص برای فوتبالی ها گذاشت آنهم با آوردن از فردی که حواشی‌اش بیشتر از غیرمتخصص بودنش به چشم می آید.

احمد مددی طی ٩ ماهی که مدیریت استقلال را بر عهده داشت به اموری مانند بدهی های باشگاه رسیدگی کرد اما در عین حال به خاطر ناکاربلدی و اقدامات غیرحرفه ای باعث سنگین شدن کفه ترازوی «نارضایتی عمومی» شد که متوجه بازیکنان، مربیان، پیشکسوتان و هواداران باشگاه می شد.

در دوره مدیدیت مددی علاوه بر شکایت مراجع قضائی از بازیکنان، استقلال عملکرد نامناسبی در نقل و انتقالات داشت به طوری که به از دست دادن ٨ بازیکن اصلی این تیم منجر شد، حتی نفراتی مانند «دیاباته» و «میلیچ» در شرایطی از جمع آبی پوشان جدا شدند که آنها در آسیا بازی داشتند.

مدیریت خدشه دار مددی محدود به استقلال نمی شود، زمانی که او در باشگاه سایپا مسئول نقل و انتقال بازیکنان بود به خاطر اقدام خارج از عرف در جذب بازیکن شاهین بوشهر ( محمد صادق بارانی) باعث بسته شدن پنجره نقل و انتقالات سایپا برای مدت دو سال شد.

با وجود این پیشینه پرطمطراقی که مددی از حیث ایجاد چالش و حاشیه از خود در باشگاه های سایپا و استقلال به جا گذاشته، او دو هفته پس از پایان دوران پرتنش مدیریتش در استقلال، مدیدیت ورزشگاه آزادی را عهده دار شده تا واقعیت جابه جایی مهره ها و دست به دست شدن صندلی ها در ساختار ورزش کشور یکبار دیگر عیان شود.

حالا اینکه مددی قرار است چه کار ویژه ای در ورزشگاه آزادی انجام دهد، مشخص نیست اما آنچه مسلم است پیشینه مدیریتی وی جای خوش بینی نسبت به آینده مجموعه ورزشی آزادی باقی نگذاشته است.

راه مدیریت ورزشگاه های پایتخت از استقلال می گذرد!

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مددی وقتی تصمیم به رفتن از استقلال گرفت که هیچ یک از ارکان این تیم وی را به خاطر آسیب هایی که به تیمشان وارد کرده بود، نمی خواستند و این موضوع را حتی هواداران هم با اعتصابی که مقابل وزارت روزش فریاد زدند. بعد از آن بود که استعفای مددی مطرح و مورد قبول وزیر ورزش قرار گرفت اما همان زمان موضوع مربوط به ورزشگاه آزادی و مدیریت مددی در این ورزشگاه هم مطرح شد.

صرفنظر از اینکه مدیرعامل استقلال با وعده مدیریت آزادی راضی به بیرون آمدن از این باشگاه شده یا پاداش اقداماتش را در استقلال گرفته است، به نظر می رسد مدیریت مدیران مستعفی استقلال در ورزشگاه های پایتخت به یک رسم در ورزش تبدیل شده است.

آغازگر راهی که امروز برای احمد مددی طی شده، امیرحسین فتحی بود؛ فتحی تیرماه ۹۷ مدیریت استقلال را بر عهده گرفت و پس ۱۷ ماه در پِی اعتراض بازیکنان و مربیان تیم مجبور به استعفا شد. دقیقا دو ماه پس از موافقت وزیر وقت ورزش با کناره گیری فتحی او به عنوان مدیر مجموعه ورزشی انقلاب منصوب شد.

با روندی که ایجاد شده اگر مدیر امروز استقلال هم بعد از چندماه از این باشگاه جدا شد و در کمترین فاصله حکم مدیریتش در یکی از ورزشگاه ها را گرفت نباید خیلی متعجب شد!

کد خبر 5315863 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: باشگاه استقلال تهران ورزشگاه آزادی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تیم ملی فوتسال ایران تیم فوتبال استقلال تهران فوتبال جام جهانی فوتسال فوتسال جام جهانی 2021 فوتسال تیم ملی فوتسال قزاقستان لیگ برتر فوتبال ایران کشتی آزاد مهدی طارمی تیم فوتبال پرسپولیس تیم والیبال جوانان ایران هیات مدیره استقلال فرهاد مجیدی مجموعه ورزشی آزادی ورزشگاه ها احمد مددی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در پایتخت با مدیریت شهری

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهارداشت: به طور مثال قطعا هیچ کس نمی تواند موضوع آسفالت را منکر شود،درگذشته متوسط آسفالت 700 هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزارتن رسیده است و یا افتتاح پی در پی پروژه ها در شنبه های امید و افتخار و گشایش هایی که در پروژه ها اتفاق افتاده و .....

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیرا اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال 1402 در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 1402 برای اولین بار 30 همت متمم ارائه شده است و امسال حتما به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه 151 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم 80 هزار میلیارد تومان فقط به پروژه های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی،همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به آمار رویارویی ۲ تیم استقلال و تراکتور
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • مکان بازی پیکان - استقلال تغییر می‌کند!
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • پای کار استقلال ملاثانی بوده ایم/ وقت حمایت ازتیم‌های خوزستان است
  • فینال جام حذفی، جایی دور از پایتخت!
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • فولاد جلوی جنجال بزرگ در خوزستان را گرفت (عکس)
  • سوپر گل پاک‌پرور همه را شوکه کرد