Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضا بیگی؛ نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز دررابطه با نقش دولت در اقتصاد و عدم واگذاری برخی از صنایع به بخش خصوصی گفت: اصلی ترین موضوعی که دولت جدید باید آن را جدی بگیرد این است که همانند دولت های قبل بیش از اندازه در اقتصاد دخالت نکند بدین معنا که دولت فقط با اجرای دستورالعمل ها، ابزارهای نظارتی خود را در اقتصاد افزایش دهد ولی خود وارد اقتصاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مشاهده میکنیم در هر بخش اقتصاد که دولت نقش دارد آنجا یا فساد وجود دارد یا رانت و یا  انحصار. به طور مثال در صنعت خودروسازی این دولت که مردم را وادار میکند تا پراید۱۵۰ میلیون تومانی سوار شوند درحالیکه قیمت پراید این مبلغ نیست و صرفا به دلیل نبود رقیب در بازار قیمت ها تا این حد صعودی شده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: دولت با پول و درآمدهای نفتی، خودروسازان را کمک و کسورات آنها را جبران میکند درحالیکه این روش کاملا به ضرر مردم و به نفع خودروسازان است.

علیرضابیگی با بیان اینکه منتظر هستیم تا دولت آقای رییسی سیاست های خود در این خصوص را اعلام کند عنوان کرد: ممنوعیت واردات هر کالایی سبب میشود تا بازار رقابت از بین رفته و تولیدات داخلی نیز با قیمت بالایی به دست مصرف کننده برسد در حالیکه مردم باید حق انتخاب داشته باشند.

وی تصریح کرد: چگونه ممکن است قیمت تمام شده لوازم خانگی در خارج از کشور بسیار کمتر از آن کالایی که در داخل تولید میشود باشد! در حالیکه اکثر هزینه ها مثل انرژی، کارگر در ایران ارزان تر و تسهیلات زیادی نیز به تولید ارائه میشود که نشان دهنده راندمان اشتباه دولت های قبلی بود . دولت باید با ایجاد فضای رقابتی مانع از افزایش این چنینی کالاها در داخل کشور شود.

پایان پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1112960 برچسب‌ها صنعت خودروسازی انحصار بازار خودرو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت خودروسازی انحصار بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۹۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی