Web Analytics Made Easy - Statcounter

الاهی در افتتاح دبیرستان خیرساز دخترانه مینوالی بیان کرد:مسئولین باید خیرین مدرسه ساز و سایر خیرین در حوزه‌های مختلف را تشویق کنند، زیرا که اقدام این افراد قابل تقدیر است.

به گزارش برنا؛ مهدی الاهی سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان طبس، صبح امروز سه شنبه ۶ مهرماه ١۴٠٠ و در آخرین روز از هفته دفاع مقدس، با همراهی حجت الاسلام محمدی امام جمعه طبس و دکتر چاوشان مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان جنوبی، با حضور در روستای خسروآباد، دبیرستان خیرساز مینوالی را افتتاح و مورد بهره برداری قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الاهی در مراسم افتتاح این مدرسه گفت: خیران مدرسه ساز نقش مهمی در توسعه فضاها و کمبودهای نظام  آموزشی در جامعه دارند و باید از ظرفیت آنها استفاده مناسبی شود.

مهدی الاهی افزود: از این رو باید مسئولان  و متولیان دستگاه تعلیم و تربیت با همراهی خود، خیران را تشویق به کارهای خیر به ویژه مدرسه سازی و مدرسه یاری کنند.

وی اضافه کرد: امروز حرکت خیرخواهانه خیران کم از ایثارگری های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس ندارد چرا که آنان سرمایه های خود را در سنگر علم و فرهنگ صرف می کنند.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس تصریح کرد : مدارس بیانگر فرهنگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و دانش‌آموزان در این مدارس تربیت می‌شوند، لذا دانش‌آموزان در مدارس با فرهنگ توحیدی آشنا شده و در واقع آینده‌سازان ایران هستند.

در آیین افتتاحیه این دبیرستان ۴ کلاسه خیرساز، دکتر اشکان تقی پور مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید، رضا جعفریان معاون مدیر کل و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان طبس، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای خسروآباد نیز حضور داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دبیرستان خیرساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور