Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید رمضانی مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا گفت: سال ۹۸، بر اساس سیاست وزارت صنایع مواردی که داشتیم برنامه ای برای قالب ها ترسیم کردیم.

او بیان کرد: این شرکت سال ۷۰ افتتاح و بالغ بر ۳ هزار نفر در این شرکت فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدا بررسی روی نقاط قوت و ضعف داشته ایم و بعد از برداشت آسیب و نقاط قوت ستاد تحول سازمانی راه اندازی کردیم تا به توسعه و خودکفایی در محصولات برسیم.

مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه اکنون در حوزه خودکفایی اتفاقات مثبتی رخ داده است، گفت: اکنون در بحث ساخت قالب های پلاستیک ریل صندلی خودرو به خودکفایی رسیده ایم.

رمضانی با تاکید بر اینکه ساخت قالب های پلاستیک باعث کاهش ارزبری می شود، گفت: ساخت قالب های پلاستیک ۳ میلیون جلوگیری در خروج ارز دارد. ۱۴۰ نفر اشتغال زایی داشته و سطح کیفی افزایش یافته است و ۳ فاز پیش بینی شده که این کار پیش رود. 
مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا تشریح کرد: با افتخار در ۶ ماه اول قالب های کوچک ساخته شده است و در ۶ ماه دوم به سراغ ساخت قالب های بزرگ تر خواهیم رفت.

رمضانی گفت: برای اولین بار ۷۰ درصد قالب های رینگ در داخل کشور ساخته می شود و اکنون کاملا عدم وابستگی به خارج داریم و نقاط قوت و ضعفی داشته که تمام آنها برطرف شده است.


مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه در ساخت قطعات استاندارد وابستگی به خارج از کشور کم شده است، گفت: اکنون دانش فنی در زمینه ساخته قالب افزایش یافته ‌و در حال حاضر کلیه قطعات قالب در داخل کشور ساخته می شود.

رمضانی در خصوص ساخت ماشین سازی در حوزه سی ان سی، گفت: از گذشته  یکی از برندها بحث ماشین سازی در حوزه سی ان سی است که اکنون می توانیم‌ در آن فعالیت داشته باشیم و امسال ۴ دستگاه به فروش رفته است.

او با بیان اینکه قالب های متفاوتی در داخل شرکت قالب های صنعتی ساخته می شود، گفت: در حوزه صادرات نیز فعالیت هایی انجام شده است، قالب خودرو ملی ترکیه را ما خواهیم ساخت. حدود ۱۰ میلیون‌ یورو در حوزه صادرات فعالیت خواهیم داشت.

مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا تشریح کرد: در بحث لوازم خانگی نیز ورود کرده ایم و برخی از قالب های آنها را خواهیم ساخت، علاوه‌بر این در ساخت قالب های واگن مترو نیز مشارکت خواهیم داشت.

 

در حال تکمیل....

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو گروه خودروسازی سایپا ساخت قالب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید