Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@15:34:33 GMT

ارقام متفاوت و نجومی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۴۲۵۵۱

ارقام متفاوت و نجومی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس، گفت: برای رفع این مشکل ۹ پیشنهاد برای انطباق آنچه وجود دارد با نظام رتبه‌بندی واقعی مطرح کرده‌ام.

به گزارش مشرق، حمیدرضا حاجی بابایی در جمع خبرنگاران گفت: نظام رتبه‌بندی معلمان موضوع بسیار مهمی است که معمولا موضوع گفت‌وگو و مصاحبه‌های مسئولان قرار گرفته است، اما به نظر می‌رسد کمتر در این مورد اظهار نظری که نزدیک به واقعیت باشد، صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: میانگین رشد اقتصادی در ۸ سال گذشته صفر بود

وی افزود: متاسفانه اظهار نظرها، منطبق بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش بیان نمی‌شود. 

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این موضوع مهم مدتی است که در مجلس مورد بحث قرار گرفته است و اعداد و ارقام متفاوت و نجومی برای اجرایی شدن آن مطرح می‌شود، اما تا به امروز ندیدم که هیچ یک از اعتبارات مطرح شده با کار دقیق کارشناسی بیان شده باشد.

وی اظهار داشت: بیشتر موارد بر اساس حدس و گمان بیان می‌شود که متاسفانه همین حدس و گمان‌ها و عدم انطباق اظهار نظرها با واقعیت رتبه‌بندی باعث ایجاد ابهام و فقدان کارشناسی دقیق، زمینه‌ساز برداشت‌های نادرست و غیرقابل قبول شده است.

حاجی بابایی تاکید کرد: همکاران ما در کمیسیون آموزش مجلس با وسعت نظر و دیدگاه مثبت نظام رتبه‌بندی را پیگیری کرده‌اند، اما محدودیت‌های ایجاد شده موجب هدایت این امر به سمتی است که خروجی کار را نمی‌توان به عنوان نظام رتبه‌بندی معلمان پذیرفت.

وی افزود: برای رفع این مشکل 9 پیشنهاد برای انطباق آنچه وجود دارد، با نظام رتبه‌بندی واقعی مطرح کرده‌ام، که اطمینان دارم با طرح در صحن علنی مجلس و مساعدت نمایندگان، به‌ویژه اعضای کمیسیون آموزش، لایحه نظام رتبه‌بندی به معنای واقعی مطرح و مصوب خواهد شد.

حاجی بابایی اظهار داشت: برای تحقق این موضوع که نظام رتبه‌بندی معلمان به معنای واقعی بر اساس کارشناسی، با تامین اعتبار مورد نیاز و مدافع حقوق معلمان و بر اساس مفاد سند تحول بنیادین باشد از همه ظرفیت‌های مجلس  استفاده می‌شود.

وی بیان داشت: لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی از موضوعات بسیار مهمی است که به هیج عنوانی قابل اغماض نیست و با عزم نمایندگان مجلس، به‌ویژه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات امیدواریم به یک لایحه جامع و منطبق باسند تحول بنیادین در آموزش و پرورش دست یابیم و همچنین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشور و لشکری و تامین اجتماعی را نهایی کنیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان حمیدرضا حاجی بابایی معلمان کمیسیون آموزش وتحقیقات حمیدرضا حاجی بابایی نظام رتبه بندی معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است