Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سید مرتضی بختیاری ظهر امروز در جریان سفر به استان خراسان‌جنوبی و حضور در هجدهمین جلسه ستاد توسعه خاوران، ضمن قابل تقدیر خواندن اقدام استاندار در تحقق این طرح ابتکاری، اظهار داشت: خراسان‌جنوبی ظرفیت‌های بسیار بالایی به لحاظ سرمایه‌گذاری دارد که می‌توان از آن‌ها به خوبی استفاده نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در استان در قالب ستاد توسعه خاوران، گفت: اگر  ستاد توسعه خاوران طرحی ابتکاری است، راه‌اندازی کارگروه مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها ابتکار مهم‌تری است چراکه بروکراسی‌های پیچیده اداری را تسهیل نموده و خیال سرمایه‌گذار را از این بابت راحت می‌کند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور مطرح کرد: اینکه در قالب این ستاد طرح‌های بی‌نام صادر شده تا به محض ورود سرمایه‌گذار در اختیارش قرار بگیرد برای سرمایه‌گذار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

بختیاری با بیان اینکه خیلی از ایرانیان خارج از کشور، متقاضی سرمایه‌گذاری در ایران هستند، تبیین کرد: این اقدام بزرگ که با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی و با رویکرد رشد و بالندگی صورت گرفته توسعه یابد و به عنوان الگویی برای دیگر مناطق ارائه شود.

وی به تشریح ظرفیت‌های خراسان‌جنوبی پرداخت و با اشاره به سابقه آموزشی بیش از صد ساله استان، اظهار داشت: در زمینه فراگیری علم در این استان پایه‌گذاری‌های خیلی خوبی شده و علما، نخبگان و افراد خبره زیادی در تمامی عرصه‌ها از این استان معرفی شده‌اند از آن جمله آیت‌الله تهامی که یکی از علمای بزرگ این استان است و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به فضایل این بزرگوار تأکید فرموده‌اند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور وجود سردارانی همچون کاوه، ناصری، آهنی، رحیمی را از ظرفیت‌های استان نام برد و از پتانسیل‌های دانشگاهی، معدنی و کشاورزی گفت و بیان داشت: امیدواریم با تلاش‌های دستگاه‌ها و نهادهای حمایتی از قبیل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان و ورود به موضوع بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها، این استان در حوزه سرمایه‌گذاری توسعه و رونق بگیرد.

بختیاری در ادامه به برنامه‌های این مجموعه در کلان کشور اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اواخر تیرماه سال ۹۸، مأموریت توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای تهیدستان را با رعایت حرمت‌گذاری آن‌ها برای کمیته امداد امام خمینی(ره) صادر کردند که این موضوع در صدر برنامه‌ها قرار گرفته است .

وی با اشاره به اقداماتی که در دوره‌های مدیریتی مختلف در این مجموعه انجام شده، افزود: در راستای تحقق این برنامه، سه رکن اشتغال، مسکن و ترویج فرهنگ خودباوری و خوداتکایی را تعریف کردیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با بیان اینکه ۵۵ درصد تسهیلات مجموعه شناور است و ۶۰ درصد افراد تحت پوشش نیز خانم هستند، گفت: برای توسعه مشاغل خانگی برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای شده تا شاغل بودن مادر، حضورش در خانه را تحت‌الشعاع قرار ندهد.

بختیاری اعلام کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی پذیرش اشتغال خانگی و روستایی را دارد و مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.

وی از  ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال روستایی از محل صندوق ولایت و ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی امسال  گفت و تصریح کرد: اشتغالزایی برای ۳۰۰ هزار نفر از برنامه‌های امسال است که سهم خراسان‌جنوبی از این میزان ۶ هزار و ۳۶۳ فرصت شغلی است و استان اگر بتواند سهمیه اشتغال خود را تا آذرماه جذب کند از تسهیلات بیشتری بهره‌مند خواهد شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور به برنامه‌های این مجموعه در بحث احداث مسکن اشاره و مطرح کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) تا دو سال دیگر صددرصد مسکن مورد نیاز خانواده‌های تحت پوشش خود را در خراسان‌جنوبی احداث می‌کند.

بختیاری تحقق دو پیشنهاد ورود کمیته امداد امام خمینی (ره) به بحث احیای قنوات و انعقاد تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی از شوسف و گزیک را به انجام کار کارشناسی و بررسی شرایط منوط کرد.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کمیته امداد کشور اشتغال فرصت شغلی ایرانیان خارج کشور سرمایه گذاری رئیس کمیته امداد امام خمینی ره خراسان جنوبی سرمایه گذاری برنامه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی