Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن امروز (چهارشنبه) گفت، جلوی درخواست تایوان را برای پیوستن به ابتکارعمل گروه تجاری "کرانه اقیانوس آرام" می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت پکن همچنین گفته که دلیل این کار امتناع تایوان برای این مساله است که نمی‌پذیرد بخشی از چین است.

"ژو فنگلیان"، سخنگوی دفتر امور تایوان در کابینه چین به خبرنگاران گفت: ما مخالف حضور تایوان در هرگونه توافق تجاری با ماهیت رسمی یا امضای هر نوع توافقنامه تجاری با یک ماهیت رسمی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات وی پس از صحبت‌های ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین مطرح شد که گفته بود این کشور به شدت مخالف هرگونه تماس رسمی بین تایوان و سایر کشورها و همچنین دسترسی تایوان به هرگونه توافق یا سازمان است که ماهیتی رسمی دارد.

دولت تایپه انتظارش را داشت که پکن دست به چنین اقدامی بزند و می‌گوید وضعیت آن به عنوان دموکراسی و اقتصاد بازار باید به نفع تایوان باشد.

جان دنگ، یکی از مقام‌های تایوانی در یک نشست خبری گفته بود : چین و تایوان سیستم‌های متفاوتی دارند. ما یک اقتصاد بازار یکپارچه هستیم.

چین، مدعی است که تایوان بخشی از قلمروی این کشور است و اگر لازم باشد با زور آن را تحت کنترل خود درمی‌آورد. همچنین پکن از به رسمیت شناختن دولت این جزیره سر باز می‌زند و به شدت به دنبال منزوی کردن دولت استقلال طلب تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان است.

تایوان ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۱ اعلام کرد که درخواستش را برای پیوستن به این طرح موسوم به "توافق پیشرو و جامع برای شراکت بین دو طرف اقیانوس آرام" و آن هم یک هفته پس از آن ارسال کرده که چین نیز درخواست مشابهی را ارائه کرده بود.

دیگر اعضای این گروه تجاری "کرانه پاسیفیک"‌ شامل استرالیا، کانادا، ژاپن، مکزیک، پرو، سنگاپور و نیوزیلند هستند. انگلیس نیز گفتگو برای پیوستن به این گروه را پس از بریگزیت آغاز کرده است.

این گروه که در ابتدای امر "شراکت بین دو طرف اقیانوس آرام" نام داشت گروهی است که طرح اولیه آن را باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا ریخت. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا در ۲۰۱۷ از این توافق خارج شد و جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا هنوز به آن مجدد نپیوسته است.

چین و تایوان پس از به قدرت رسیدن حزب کمونیست در چین به سال ۱۹۴۹ در میانه جنگ داخلی از هم جدا شدند. آنها روابط جدی تجاری و سرمایه گذاری با هم داشتند اما روابط رسمی در این میان نبود و پکن از زبان تهدید علیه تایوان استفاده می‌کند و در عین حال، فشارهای دیپلماتیک و نظامی بر تایوان وضع کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین تايوان رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ

 کیلیان ام‌باپه تا تابستان سال جاری با پاری‌سن‌ژرمن قرارداد دارد. طبق قانون، ام‌باپه شش‌ماه قبل از پایان قراردادش می‌تواند با هر باشگاهی که دوست دارد، وارد مذاکره شود، اما به شرط اینکه باشگاه را در جریان قرار دهد. بیشتر رسانه‌های معتبر فوتبال جهان از نهایی‌شدن توافق کیلیان ام‌باپه با رئال مادرید خبر داده‌اند که البته خود این بازیکن هم هیچ واکنشی به این اخبار نشان نداده است.

به گزارش اسپورت بازر، جمال موسیالا درباره اینکه فکر می‌کند ام‌باپه به کدام تیم می‌رود، گفت: اگر دست من بود، به او توصیه می‌کردم که به بایرن بیاید. چنین بازیکنی می‌تواند هر تیمی را تقویت کند، پس بهتر است برای شما بازی کند نه رقیبتان.

او در پاسخ به این سوال که در حال حاضر بهترین بازیکنان جهان چه کسانی هستند نیز گفت: کیلیان ام باپه و هری کین مثل جود بلینگهم فصل فوق‌العاده‌ای را سپری می‌کنند. دیدن چنین رقابتی خوب است. در حال حاضر سخت است بین این بازیکنان یکی را انتخاب کنید.

از ستاره بایرن در پایان سوال شد اولویت او بین قهرمانی در لیگ قهرمانان با بایرن یا قهرمانی در جام جهانی با آلمان کدام است که این بازیکن افزود: اگر بخواهم یکی را انتخاب کنم، فکر می‌کنم جام جهانی را بگویم، چون تورنمنت بزرگ‌تری است. جام جهانی با ارزش‌ترین جام است و هر بازیکنی رویای آن را دارد. هواداران بایرن هم طرفدار تیم ملی آلمان هستند، پس من را خواهند بخشید.

با این حال آلمان باید قبل از جام جهانی به فکر یورو باشد که تابستان در این کشور برگزار می‌شود. آلمان سال ۱۹۸۸ میزبان یورو بود و اکنون برای دومین بار میزبانی یورو را بر عهده دارد و امیدوار است بتواند بعد از عملکرد ضعیف در جام جهانی قطر بتواند در خانه و در حضور هوادارانش جبران مافات کند. البته کارش برای قهرمانی سخت است. آنها همچنین در سال‌های ۱۹۷۴ و ۲۰۰۶ میزبانی بزرگترین رویداد جهانی فوتبال یعنی جام جهانی را بر عهده داشتند. آلمان در یورو با اسکاتلند، مجارستان و سوئیس همگروه است.

منبع: ایسنا

tags # جمال موسیالا ، بایرن مونیخ ، کیلیان امباپه سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • تایوان: چین بعد از بازگشت بلینکن تحرکات نظامی خود را از سر گرفت
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • تایوان: ۲۲ هواپیمای چینی حریم ما را نقض کردند
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • ۲ زلزله شدید تایوان را لرزاند
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ