Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- شاخص کل بورس بعد از رشدی که تا منطقه پیوت مقاومتی و کلیدی 1،580000داشت، در یک رنج 200 هزار واحدی وارد کانال نزولی کوتاه مدتی شده اســـت که در طی هفته جاری، ضلع پایینی این کانال حمایت شــد و در تلاش می باشــــد تا این محدوده را تثبیت و حفظ نماید.

رضا نصیر زاده ، کارشناس بازار سرمایه در ارتباط با تحولات بازار سرمایه گفت: شاخص کل بورس بعد از رشدی که تا منطقه پیوت مقاومتی و کلیدی 1،580000داشت، در یک رنج 200 هزار واحدی وارد کانال نزولی کوتاه مدتی شده اســـت که در طی هفته جاری، ضلع پایینی این کانال حمایت شــد و در تلاش می باشــــد تا این محدوده را تثبیت و حفظ نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کف حمایتی مهم شاخص 1،412000 و سپس 1380000 و نهایتا 1320000 خواهند بود که به نظر می رسد با توجه به وضعیت تورمی و ادامه رشد دلار، این حمایتها حفظ و تثبیت شوند.
وی افزود: از سوی دیگر تا زمانی که شاخص کل به بالای مقاومت اصلی 1550 و 1500 بازنگشته است، انتظار ورود نقدینگی به بازار را نخواهیم داشت . لذا در صورت تثبیت شاخص کل بالای محدوده 1500000 واحد، که پیوت مقاومتی کلیدی است، انتظار رشد شاخص را تا محدوده 1750000 خواهیم داشت.

 

بررسی و پیش بینی شاخص کل هم وزن تا پایان مهر ماه":
نصیر زاده گفت: در نمودار شاخص کل هم وزن،مشاهده می شود که موفق شد حمایت مهم و معتبر 415000 واحدی را تثبیت نماید و در نبرد یرسختی که بین فروشندگان و خریداران شکل گرفته بود، در تلاش خواهد بود تا بار دیگر به مقاومت های442000 واحدی و سپس 454 و 470 واحد برسد.
پس با تثبیت شدن این شاخص و برگشت، انتظار رشد گروهایی چون سیمانی، بانکی و خودرویی و برخی از نمادهای کوچک تر را خواهیم داشت. در مقایسه این دو شاخص مشاهده می شود که صنایع تاثیر گذار در شاخص کل هم وزن افت بیشتری را تجربه نمودند و لذا برای رشد موقعیت مناسب تری را در مقایسه با صنایع دلاری و بزرگ خواهند داشت.

بازدهی بورس در مقایسه با بازدهی بازارهای موازی همچون طلا و سکه و خودرو

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: در بازار طلا و سکه شاهد بودیم که از ابتدای سال جاری تا امروز تقریبا بازدهی حدود 10% را شاهد بودیم و که البته بازدهی مثقال و طلا کمتر این مقدار بوده است که در مقایسه با رشد 16 درصدی دلار از ابتدای سال جاری، دلار ازبیشترین رشد در بین یه سایر بازرهای موازی برخوردار می باشد. پس با توجه به کمترین رشد شاخص کل و بازار سرمایه به دلیل نرخ بالای تورم و دلار، و انتظار رشد ادامه دار دلار، مناسب ترین گزینه، بازار سرمایه خواهد بود و در آینده بهتر خواهد بود اما صبوری و حوصله و دوری از خرید و فروش های هیجانی، اصل اول باقی ماندن در این بازار خواهد بود.

نقطه تعادل ارز و تاثیر آن بر سود آوری شرکت ها:

نصیر زاده تصریح کرد: در بررسی وضعیت نمودار دلار که بارها مورد ارزیابی قرار گرفته است، آنچه مشـهود است، حمایت کلیدی و معتبری اســـت که در محدوده 25000 تومان دارد و تمامی نوسانات بالای این منطقه می گیرد. پیوت مقاومت و منطقه بسیار حساس دلار مقاومت 32000 تا 33000 خواهد بود که امیدوارم این منطقه کلیدی و سرنوشت ساز شکســـته نشود، چراکه با عبور نرخ دلار از ناحیه 33000، باید شاهد اتفاقات و رخداد های کلان اقتصادی باشیم و تورم افسارگسیخته ای در انتظار خواهد بود و دلار اعداد نجومی را تجربه خواهد نمود و به تبع آن، بازار سرمایه نیز رشد تورمی را خواهد داشت.
محبوبه قرمزچشمه



منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته دوم اردیبهشت ماه را متعادل مثبت پیش‌بینی کرد و صنایع فولادی و پتروشیمی را به عنوان صنایع پیشتاز این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز - سعید ترکاشوند؛ «هومن عمیدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته دوم اردیبشهت ماه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته تحت تاثیر برخی احتمالا روند متعادل مثبتی را پشت سر خواهد گذاشت. گزارش فرودین ماه تمامی شرکت‌های بورسی در سامانه کدال منتشر شده و شرایط همگی نشان از آن دارد که در این ماه روند اکثر شرکت‌ها در وضعیت خوبی قرار داشته است.


این کارشناس بازار سرمایه افزود: بر طرف شدن سایه اخذ مالیات بر عایدی از سر بورس، یکی دیگر نکات مهمی بود که خبر آن در هفته قبل منتشر شد. با وقوع این اتفاق بخشی از نگرانی‌های فعالان بازار سرمایه مرتفع شد. علی‌رغم رفع این موضوع، خروج نقدینگی همواره از جمله چالش‌های همیشگی بازار سرمایه است. تاکنون تزریق پول خاصی به بازار شکل نگرفته است.


وی تصریح کرد: با توجه به عقب ماندگی که بورس نسبت به سایر بازار‌های موازی با خود دارد، پیش‌بینی می‌شود با نهایی شدن برخی احتمالات موجود در بازار مانن تغییر در نرخ ارز نیمایی، بخشی از این عقب‌ماندگی مرتفع شود.


عمیدی همچنین درباره صنایع پیشتاز این هفته بازار سرمایه گفت: انتظار می‌رود که در هفته دوم اردیبشهت ماه، تعدادی از نماد‌های فولادی و پتروشیمی و همچنین بعضی از شرکت‌های حمل و نقل در مقایسه با سایر نماد‌ها از وضعیت خوبی برخودار خواهند شد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار بورس ، بازار سهام ، صنایع بورسی ، فولادی‌ها ، پتروشیمی ها لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9f

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت