Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ روزنامه شرق نوشت: روز سه‌شنبه این هفته شورای شهر تهران میزبان علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران بود. علیرضا زاکانی با معاونانش هم برای همراهی به صحن شورای شهر آمده بودند. روی همه صندلی‌های اعضا چفیه انداخته و سنگری هم در گوشه شورای شهر ساخته بودند.

روی تابلوهایی به سبک جبهه‌های جنگ نوشته بودند خداحافظ دنیا، زندگی زیباست اما شهادت زیباتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. .

فدوی در سخنانی نزدیک به یک ساعت به بخشی از اتفاقات دوران دفاع مقدس اشاره کرد و به اعضای شورای شهر هم توصیه کرد: تا چشم به هم بزنید چهار سال شورا تمام می‌شود. حضرت امیر می‌فرمایند دقایق عجله دارند و فرصت‌ها خیلی کم است، به‌ویژه اینکه در شرایطی قرار داریم که فرصت‌های زیادی از دست رفته یا آن را از دست دادند. نباید به‌هیچ‌وجه فرصت را از دست داد.

معروف است که شورای شهر فعلی همه انقلابی، مسلمان و سرحال هستند و باید این فرصت را بیشتر از همه راجع به اینکه باید کاری کنیم، در نظر بگیریم. کل عبادات اگر 10 تا باشد، ۹ تای آن خدمت به مردم است. کار اصلی شورای شهر خدمت به مردم است. ما پشتوانه‌های بی‌نظیری داریم که می‌توانیم از آن استفاده کنیم. باید با قوت کارها را انجام دهیم.

در جلسه سخنی از ادامه همکاری‌های سپاه و مدیریت شهری نشد اما جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت ظرفیت‌های زیادی برای این همکاری وجود دارد. او در گفت‌وگو با «شرق» تأکید کرد هر همکاری در این دوره با شهرداری تهران شفاف اعلام می‌شود.

‌همکاری مدیریت شهری تهران و سپاه در دوره‌ای افزایش چشمگیری داشت. ساخت بسیاری از بزرگراه‌ها، پل‌ها، تونل‌ها و متروی تهران با همکاری قرارگاه خاتم انجام شده اما در یک مقطع زمانی این همکاری با حاشیه‌هایی همراه بود و منجر به ایجاد پرونده‌هایی شد... .

در خیلی از آن اتفاقات، آن چیزی که سعی می‌شود بروز داده شود به خاطر مقاصدی با آن چیزی که واقع بوده، متفاوت است. همه‌‌ آدم‌ها هم باید مواظب باشند که آخرت خودشان را برای دنیای دیگران خراب نکنند. متأسفانه این مدل کارها از قدیم صورت می‌گرفته و همچنان هم انجام می‌شود. هیچ منفعتی برای خود فرد ندارد، اما دیگران که مقصد دنیایی دارند، این کارها را می‌کنند. کارکردن حتما فراز و نشیب دارد و معصومین نیز 14 نفر بودند که 13 نفر آنها به شهادت رسیدند و یکی هم باقی است که ما به او دسترسی نداریم. بقیه آدم‌ها هم معصوم نیستند؛ یعنی شما هرچه هم بیشتر کار کنید، امکان اینکه بعضی از اشکالات وجود داشته باشد پیش می‌آید. مهم وضعیت کنونی است. در حال حاضر آقای زاکانی شهردار شدند. وی رزمنده سپاه و رزمنده دفاع مقدس و جانباز هستند. حتما از دل و جان می‌خواهند که برای مردم کار کنند و هر میزانی که آقای زاکانی از سپاه کمک بخواهد، ما پای کار هستیم. در حال حاضر ظرفیت‌هایی از جنس ظرفیت‌هایی که شهرداری نیاز دارد، در سپاه خیلی زیاد وجود دارد که استفاده نمی‌شود؛ یعنی ظرفیت‌های بسیار بی‌انتهایی در قرارگاه سازندگی خاتم وجود دارد که می‌تواند برای شهر تهران و برای همه کشور به کار بیاید.

‌‌ در دوره پیش چرا این ظرفیت‌ها استفاده نشد؟

ببینید، ما که نمی‌توانیم زور کنیم که بیایید از ظرفیت ما استفاده کنید! یک خواسته وجود دارد. یک درخواست‌کننده‌ وجود دارد. ما که درخواست‌کننده نیستیم.

‌‌ پس از سوی دوره پنجم مدیریت شهری درخواستی برای کمک از شما نشد.

اگر درخواست‌کننده‌ای وجود داشته باشد، ما پای کار هستیم. ما برای همه وزارتخانه‌ها پای کار بودیم و هستیم. برای شهرداری پای کار بودیم و هستیم. نه فقط شهرداری تهران، بلکه برای شهرداری‌های دیگر. نیروی دریایی سپاه بعد از زمان جنگ در شیراز زیاد رفت‌و‌آمد داشت. هر جا می‌رفتند می‌دیدند اینجا پادگان نیروی دریایی سپاه است و اینجا آموزشگاه دانشگاه. گفتیم ما کاری برای مردم شیراز که این‌قدر به آنها زحمت دادیم، انجام دهیم؛ مثلا کمک کنیم پروژه مترویشان را انجام دهیم. ما داوطلب شدیم. بدون اینکه هیچ قراردادی باشد و هیچ پولی هم داده شده باشد، شروع کردیم. بعد روال دیگری شد! ما واقعا به این لحاظ می‌خواهیم که برای مردم کار کنیم.

بالاخره در ازای یک‌سری زحمت‌هایی که برای مردم داریم، می‌خواهیم کارهایی هم برای مردم انجام بدهیم؛ مثل ساخت متروی شیراز یا تونل‌های متروهای تهران که قسمت زیادی‌اش را سپاه انجام داده است یا پروژه صدر را یکی از مجموعه‌های سپاه انجام داده و ما همچنان به اندازه میزان درخواست به شهرها کمک می‌کنیم.

‌‌ درخصوص پرونده هلدینگ یاس و رساتجارت، یعنی پرونده آن‌طور که گفته بود نبود؟ مگر خود سپاه شاکی آن پرونده نیست؟

بله؛ این پرونده هنوز هم جاری است. ببینید! سپاه بیشتر از هر جایی در کل کشور مجموعه‌های نظارتی دارد؛ مجموعه‌هایی که بلافاصله عمل می‌کنند. ما اگر در مجموعه کاری‌مان یک ذره مشکل ببینیم، حتما برخورد و پیگیری می‌کنیم. درست می‌گویید؛ سپاه ابتدا‌به‌ساکن راجع به بعضی از گرفتاری‌ها سرمنشأ شد و شروع به پیگیری کرد؛ ولی نمی‌دانم چرا این‌طوری است. این حدیث پیغمبر را آدم باید خیلی زیاد به یاد بیاورد که می‌فرماید: بدترین مردم آنهایی هستند که برای دنیا، آخرت خود را بر باد بدهند و بدتر از آن، کسانی هستند که برای دنیای دیگران آخرت خودشان را بر باد می‌دهند. الان هم خیلی‌ها این‌طوری هستند. شما خبرنگاران هم باید خیلی مواظب باشید؛ چون امکان دارد شمای خبرنگارِ روزنامه، رسانه یا خبرگزاری هیچ منفعت دنیایی برای خودش نداشته باشد، ولی روال‌هایی را برای دنیای دیگران پیش می‌گیرد.

‌‌ بله؛ ولی پیگیری این مسائل حق شهر است.

حساب‌و‌کتاب خدا عجیب و غریب است. همه‌مان باید مواظب باشیم که برای دنیای دیگران سمت‌و‌سوی‌ خود را تغییر ندهیم.

‌می‌گویند آقای عیسی شریفی به‌عنوان پاسدار مجازات شده است و بعضی‌ها هم می‌گویند به‌عنوان مدیر قائم‌مقام شهردار. می‌خواهم بدانم الان ایشان تخلفاتشان به‌عنوان یک پاسدار است یا قائم‌مقام شهردار وقت تهران؟

ببینید! آقای شریفی وقتی در سپاه بود، مسئول آماد شهید خرازی بود. شهید خرازی در اعلا عِلّی شهدا قرار دارد. آقای شریفی تا وقتی در سپاه بود، کسی از او به اندازه سر سوزنی تخلف سراغ ندارد. وقتی از سپاه بیرون آمده و در مجموعه‌های دیگر این اتفاقات افتاد، بله؛ من تا آخر عمرم در هر جایی هم قرار بگیرم، به‌عنوان علی فدوی که پاسدار بوده قضاوت می‌شوم. خب! آقای شریفی هم این‌طوری بود؛ آقای شریفی در زمان شهرداری نه تحت امر سپاه بوده، نه تحت کنترل سپاه بوده و هیچی... ایشان مدیر شهرداری تهران بوده. بعد هم می‌دانید که سپاه هم پیگیری کرده و دادگاه تشکیل شده است. آقای شریفی را هم که نگاه کردم، دیدم در عدم پذیرش حکم دادگاه یک کلمه از آقای شریفی نشنیدم که مثلا اعتراض کرده باشد و بگوید ظلمی به من شده و نمی‌دانم چه کردند و حالا هم دارد محکومیتش را می‌گذراند.

‌‌ یکی از عواملی که باعث تشکیل این پرونده شد، این است که این تفاهم‌نامه محرمانه بود. اگر قرار باشد شما دوباره فعالیتی را با مدیریت شهری آغاز کنید، باز هم قراردادها محرمانه است؟

شورای شهر مسئول همین کار است دیگر.

‌‌ تفاهم‌نامه در دورانی که شورای شهر چهارم به ریاست آقای چمران بود، امضا شد و محرمانه هم بود.

ببینید! فقط همین یک کلمه را بگویم؛ در زمان آقای قالیباف، مردم شهر در همه نقاط شهر تهران داشتند کار و فعالیت می‌دیدند که نتیجه آن کار و فعالیت چه بوده؟ نتیجه‌اش خدمت‌رسانی به مردم بوده است، اتوبان‌کشی بوده، تونل‌زنی بوده و... . این حرف‌ها تعطیل شده است. شما برای یک اتفاق که کار را نباید تعطیل کنید.

‌‌ آن پرونده از سمت سپاه افشا شد، درست است؟

بله.

‌‌ اما از سوی مدیران شهرداری که الان دوباره در شورا هستند، محرمانه‌بودنش انکار شد.

سپاه چیز مخفی‌ای ندارد. ما می‌خواهیم کار کنیم. ببینید! ما می‌خواهیم زحمت بکشیم و کار بکنیم. از دیگران درخواست است و از ما انجام؛ ما چیزی برای مخفی‌کردن نداریم.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا شهرداری تهران سردار فدوی عیسی شریفی پرونده عیسی شریفی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا برای دنیای دیگران مدیریت شهری آقای شریفی شورای شهر برای مردم ظرفیت ها پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۰۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور

جانشین فرمانده فراجا گفت: هفت شاخص اعتقاد، اخلاق، احکام الهی، بصیرت، مهارت، وظیفه و تخصص و مدیریت، جزو مهم‌ترین مواردی است که باید در فراجا مورد بازرسی همیشگی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار قاسم رضایی در مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از استادان، مدرسان و گروه‌های علمی فراجا اظهار کرد: خوشحالیم که امروز در جمع شما برادران و خواهرانی که در کسوت معملی و استادی تأثیرگذار هستید، حضور داریم، در این مجموعه بزرگ که مؤلفه اصلی امنیت ملی و مسئول نظم عمومی است، معلمان جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی افزود: در این روز بزرگ که روز معلم است باید بگویم که اولین معلم همه ما خداوند متعال است که همه چیز به ما داده و از خوبی‌های ما خوشحال است و ما را به خوب تشویق و از بد نهی کرده است، همچنین پیامبران و امامان در ادامه این روند هستند که افراد زیادی را تربیت کرده و تأثیرگذار بوده‌اند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: اقدام سیدالشهدا در کربلا نیز اقدامی بود که در یک کتابت نمی‌گنجد، وقایع عاشورا تاریخ است و اقدام یک معلم تاریخ ساز است، به همین دلیل هم گفته می‌شود که معلمی شغل انبیا است زیرا این افراد بعد از خدا به اطرافیان خود آموزش می‌دادند، پس از انبیا و امامان، امروزه پدر و مادرها هم معلم هستند و جایگاه آنها غیر قابل انکار است، زیرا خداوند می‌فرمایند بعد از عبادت من، احترام به والدین اجباری است.

سردار رضایی افزود: در زندگی عمومی و جمعی، فقها نیز معلم هستند و در جمع این عزیزان که در چارچوب فقه، مدیریت و مربی‌گری می‌کنند ولی فقیه شاخص این فقها است، امروز امام این انقلاب، بالاترین مقام معلمی را دارند و کنترل‌گر و هدایت‌گر هستند، به همین دلیل است که دشمنان ما به این جایگاه ولی‌فقیه بسیار می‌تازند زیرا می‌دانند که چقدر این جایگاه نقش هدایت و رهبری و معلمی برای ما دارد.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق در سرزمین‌های اشغالی از سوی رژیم صهیونیستی گفت: ما درس غیرت، شجاعت، اقدام به موقع، دشمن شناسی و نهیب را این اقدام رهبری گرفتیم، شما ببینید با این اقدام چه روحیه جدیدی در دنیا ایجاد شد که نشان از اهمیت این تصمیم درست دارد.

جانشین فرمانده فراجا خطاب به معلمان اظهار کرد: در کلاس‌های درس خود، توسل و اعتقاد به خدا، شجاعت و غیرت را به دانشجویان آموزش دهید که این پاداش دارد، معلم فقط درس و کتاب را تدریس نمی‌کند بلکه باید مفاهیم بسیار مهم‌تری را به افراد آموزش دهند و همه کسانی که از مدارس تا دانشگاه‌ها تدریس می‌کنند باید در کلاس‌های درس و مراکز خود به این موارد توجه کنند.

سردار رضایی ادامه داد: در انتظامی کشور، فرماندهان و مدیران نیز معلم هستند، فرمانده گشت، رئیس کلانتری و فرمانده مرزبانی و تمام این افراد معلم هستند که به نیروهای خود آموزش می‌دهند و آنها را مدیریت می‌کنند و ما تلاش‌ها و زحمات همه افرادی که در این سازمان انتظامی نقش مهم آموزش و مربی‌گری را انجام می‌دهند، پاس می‌داریم.

وی افزود: در مجموعه انتظامی ما یک مأموریتی بر اساس قانون داریم زیرا یک سازمان انسان محور هستیم و با انسان‌ها اعم از شاکی و مجرم و متخلف سروکار داریم، بحث تعلیم و تربیت بسیار جدی و امری ضروری است و هر جا این مسئله کم‌رنگ شود ما آسیب پذیر خواهیم شد؛ تعامل با جامعه نیازمند اخلاق و رفتار است و از این رو باید نیروها آموزش دیده باشند.

جانشین فرمانده فراجا ادامه داد: هفت شاخص است که باید همیشه مورد بررسی قرار گیرد، اعتقادات اولین معیار است که باید همیشه رشد کند و نباید کم شود، هر فرد باید مهارت داشته باشد و اگر اعتقاد نداشته باشد آسیب می‌زند زیرا تهدید شکل‌های مختلفی دارد و این مسئله تنها وظیفه سازمان عقیدتی سیاسی نیست.

سردار رضایی افزود: اخلاق مسئله بعدی است که بسیار اهمیت دارد؛ همانطور که پیامبر توانست در جاهلیت عرب‌ها جای خود را با اخلاق خوبش باز کند، مسئله احکام الهی نکته بعدی است که باید رعایت شده و مورد بررسی قرار گیرد، بصیرت مورد بعدی است، فرد بی‌بصیرت شکست را تحمیل می‌کند؛ در فتنه‌های اخیر دیدیم که برخی افراد بدون بصیرت، باعث ایجاد مشکلاتی شدند، اما فراجا بصیرت به خرج دارد.

وی تصریح کرد: مهارت مورد بعدی است، از آنجایی که ما سازمانی تخصصی هستیم و زیر مجموعه‌های تخصصی مانند راهور و آگاهی را داریم باید آموزش‌های مهارتی مورد توجه قرار گیرد، در کنار مهارت و وظیفه، تخصص نیز بسیار اهمیت دارد و باید آموزش داده شود.

جانشین فرمانده فراجا با تاکید بر اینکه مدیریت آخرین موردی است که باید مورد بازرسی قرار گیرد، گفت: در حال حاضر آموزش داریم، اما باید تربیت را حتی قبل از آموزش مدنظر قرار داد؛ انتظار داریم شما معلمان هم از زبان خود و هم رفتار خود، به افراد آموزش دهید، سر موقع به کلاس رفتن، پوشش آراسته، مطالعه قبل از درس دادن، با وضو وارد کلاس شدن و توکل به خدا مسائلی است که شما باید رعایت کنید و به دیگران آموزش دهید، رفتار شما باید آموزش دهنده و امید دهنده باشد، مثبت‌گرایی باعث ایجاد آرامش می‌شود، کلاس باید روح داشته باشد و نباید به دنبال تعریف و تمجید باشید.

سردار رضایی ادامه داد: بر اساس ارزیابی‌ها، ۸۰ درصد کلاس‌های درس مناسب، اما همان درصدهای کوچک نیز آسیب‌زا است، هرکس هر حرفی را می‌زند باید خودش آن را اجرا کند تا ماندگار و تأثیرگذار شود.

وی با تاکید بر اینکه روحیه انقلابی باید تقویت شود، گفت: ما از شما انتظار داریم علاوه بر آموزش‌های درسی و تخصصی، جوانان ما را درست تربیت کنید و چهارچوب‌ها مشخص باشد.

کد خبر 749779

دیگر خبرها

  • تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • برادرکُشی به دلیل اختلافات مالی در مشهد
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • مخلان امنیت در مشهد دستگیر شدند
  • ماجرای «نفرین فرعون» چگونه بر سر زبان‌ها افتاد؟
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • از دستگیری عامل تیراندازی در خفر تا کشف ۱۶ هزر لیتر سوخت قاچاق در فارس
  • سردار حاجی‌زاده: اجرای عملیات «وعده صادق» خواست مردم بود
  • حقیقتی که در برنامه المیرا شریفی‌مقدم فاش شد