Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: کسی که از کف عقلانیت برخوردار بوده نمی‌تواند در ارتباط با برجام، مخالف مذاکره باشد اما نکته مهم این است که چه کسی مذاکره می‌کند.

«محسن کوهکن»، فعال سیاسی اصولگرا، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص دلیل موافقت اصولگرایان با برجام و مذاکرات و اینکه پیش از این مخالف بودند، اظهار کرد: این حرف صحیح و درستی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما بعد از پیروزی انقلاب، خط قرمزی را که جایگاه قانونی هم داشته و سیاست‌های کلی نظام هم در آن مشخص است و در قانون اساسی هم تسریع شده، داشتیم و آن مذاکره با آمریکا روی روابط با آمریکا است.

او افزود: البته در مواردی مصداق مذاکره دقیقا مشخص بوده و در همان چارچوب تاکید هم انجام می‌شده نه خارج از آن مانند مسئله افغانستان و برجام؛ کسی که از کف عقلانیت برخوردار بوده نمی‌تواند در ارتباط با برجام، مخالف مذاکره باشد اما نکته مهم این است که چه کسی مذاکره می‌کند. شما در بحث شخصی، محلی و یا خانوادگی هم اگر مشکلی پیش بیاید و بخواهید مذاکره‌ای کنید حتما فرد امینی را انتخاب می‌کنید و چارچوب را برای او، کاملا مشخص می‌کنید.

کوهکن ادامه داد: بنابراین عمدتا انتقادات، ایرادات و اشکالات متوجه نحوه مذاکره، آنچه که در مذاکره تعهد شده و آنچه در مذاکره انجام شده و اعتماد بیش از حد به طرف مقابل بوده است.

این سیاستمدار اصولگرا در خصوص تلاش برای رفع تحریم‌ها نیز بیان کرد: آنچه که مسلم است و در فرمایش مسئولان هم بوده، طبیعی این است که هر مسئولی در جمهوری اسلامی و به خصوص دستگاه اجرایی، نهایت تلاش خود را برای برداشتن تحریم‌ها انجام بدهد اما مهم این است که به چه قیمتی؟ یعنی باید کرامت، آقایی، استقلال و سروری ملت حفظ شود و هم مذاکره برای رسیدن به آن اهداف پیش برود. مذاکره از موضع اقتدار و قدرت و از موضع آنچه که مقام معظم رهبری از سال‌ها قبل اشاره کرده بودند یعنی عزت، حکمت و مصلحت بدون مانع است.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا انقلاب قانونی قانون اساسی افغانستان جمهوری اسلامی استقلال مقام معظم رهبری اصولگرایان مذاکرات هسته ای برجام کوهکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!

روز شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۵۷ جیمی کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با «نیویورک‌تایمز» گفت: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام...» فردای آن روز روزنامه‌ی کیهان به نقل از رویتر درباره‌ی جزئیات این مصاحبه و نیز دو مصاحبه‌ی دیگر کارتر درباره‌ی مسئله‌ی فلسطین نوشت:

جیمی کارتر رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی که دیروز در لندن منتشر شد گفته است که مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه شامل تشکیل کشور فلسطینی در ساحل غرب رود اردن نخواهد بود.

ساندی‌تایمز مصاحبه‌ی یک دبیر روزنامه‌ی «نیویورک تایمز» با کارتر را نقل کرد که کارتر در آن گفته است: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام و قصد ندارم این موضع را تغییر بدهم.»

ساندی تایمز از کارتر نقل‌قول کرد که به عقیده‌ی او مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه در مورد مسئله‌ی فلسطین می‌تواند بر اساس دادن خودمختاری محدود به اعراب ساکن سرزمین‌های اشغال‌شده غرب رود اردن، آن‌طور که مناخیم بگین [نخست‌وزیر وقت اسرائیل]پیشنهاد کرده، حاصل شود.

کارتر در جواب این‌که آیا تحریم نفت در آینده ممکن است سیاست آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد، گفته است: «وقتی اعراب در سال ۱۹۷۳ نفت خود را تحریم کردند ما اسرائیل را رها نکردیم و اکنون نیز چنین کاری را نخواهیم کرد، منابع غیر عرب نفت ما بسیار مطمئن است.»

کارتر در مصاحبه‌ی دیگری گفت که مناخیم بگین به هنگام ملاقات با او در ماه گذشته به هیچ وجه از قصد آمریکا به فروش جنگنده به عربستان سعودی و مصر اظهار نگرانی نکرد.

کارتر گفت که چندین ساعت را با بگین گذرانده و در جریان آن نخست‌وزیر اسرائیل کوچک‌ترین اشاره‌ای به این‌که ممکن است از فروش جنگنده‌ی آمریکایی به دو کشور نام‌برده نگران باشد نکرده است.

کارتر در مصاحبه‌ای با گروهی از ناشران مطبوعاتی آمریکا گفت که پیشنهاد ۴.۸ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های آمریکایی به اسرائیل، عربستان سعودی و مصر یک معامله‌ی متوازن است.

در این مصاحبه کارتر هم‌چنین آن‌چه را که سایروس ونس وزیر امور خارجه‌ی آمریکا قبلا در مورد این معامله گفته بود تایید کرد. ونس در نامه‌ای خطاب به کنگره‌ی آمریکا گفته بود که دولت کارتر اصراری نخواهد داشت که پیشنهاد فروش جنگنده‌های فوق به هر سه کشور نام‌برده به هم مرتبط باشد. ونس گفته بود که پیشنهاد‌های مربوط به فروش این جنگنده‌ها ممکن است به طور جداگانه تقدیم کنگره شود و هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی کنگره قرار گیرد.

دولت کارتر قبلا پافشاری می‌کرد که فروش جنگنده به هر سه کشور به طور یک‌جا انجام شود، اما بر اثر مخالفت نمایندگان طرفدار اسرائیل و رهبران اسرائیلی این موضع خود را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بن‌فرحان: تنها اسرائیل مخالف توقف جنگ غزه است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • لرستان| آمریکایی‌ها به آنچه بیان می‌کنند اعتقاد ندارند
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟