Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین طولابی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، با اشاره به اینکه ۴۳۱ هکتار شهرک گلخانه‌ی در دست ساخت است، عنوان کرد: ۳۶۱ هکتار در هشت شهرک  دولتی و ۷۰ هکتار در چهار شهرک خصوصی در حال اجرا است که در صورت بهره‌برداری ۷۶ هزارتن محصول گلخانه‌ی تولید و سه هزار و ۳۶۰ شغل نیز ایجاد می‌شود.

وی افزود: علاوه بر این ۱۴۰۰ هکتار هم در ۲۵ طرح گلخانه‌ی گیاهان دارویی، خاویاری و دامی در سطح استان شناسایی و امکان سنجی شده که در حال واگذاری به شرکت شهرک‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه عمده‌ترین چالش پیش روی شهرک‌های گلخانه‌ی را قطره چکانی اعتبارات دولتی عنوان کرد و افزود: مشکل دیگر هزینه بالای سرمایه ثابت است که باعث شده پروژه‌ها  دیر به نتیجه برسند، اما درصدد هستیم تا شهرک گلخانه‌ی جهاد دانشگاهی کوهدشت را تا پایان سال به به بهره‌برداری برسانیم.

طولابی خاطرنشان کرد: شرکت شهرک‌های کشاورزی از سرمایه‌گذارانی که قصد سرمایه‌گذاری بالای پنج هکتار برای احداث گلخانه دارند حمایت می‌کند، زیرا یکی از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی توسعه گلخانه‌ها است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات دوازده درصدی از صندوق تسهیلات توسعه ملی به سرمایه‌گذاران احداث گلخانه، حذف بورکراسی‌های اداری، گرفتن استعلام و مطالعات زیرساخت‌ها برای سرمایه‌گذاران را دستور کارداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: یکی از وظایف مهم شرکت شهرک‌های کشاورزی هدایت، حمایت و نظارت بر احداث و توسعه شهرک‌های کشاورزی در راستای بهبود فضای کسب و کار همچنین عبور از کشاورزی سنتی به صنعتی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه گلخانه ها حمایت ازسرمایه گذاران شرکت شهرک های کشاورزی لرستان طرح گلخانه ی گیاهان دارویی شرکت شهرک های کشاورزی شرکت شهرک ها گلخانه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در راستای برنامه‌های تحولی سازمان ثبت اقدامات خوبی در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی صورت گرفته، از تخصیص اعتبارات ویژه و انعقاد قراردادهای نقشه‌برداری رایگان اراضی زراعی خبر داد.

سیدمهدی هاشمی شامگاه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در دیدار با بخشدار مرکزی جیرفت اظهار کرد: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقاء امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکان، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان، اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته که در این راستا برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قراردادها نقشه‌برداری می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در شهرستان جیرفت، میزان مساحت قراردادهای این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و یادآور شد: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

در پایان میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت، فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعان توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند