Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اسماعیل قزل سفلی در نشست صمیمی فعالان گروه‌های جهادی با تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) در حرم مطهر شاهچراغ (ع) با حضور مسئولان بسیج سازندگی با بیان اینکه جمع امروز بخش کوچکی از اقیانوس عظیم جهادگران است، گفت: جهادگران کم صحبت می‌کنند و بیشتر عمل می‌کنند؛ جهادگران آتش به اختیار هستند اما با برنامه و هدفمند پیش می‌روند؛ از کسی اجازه نمی‌گیرند اما بی‌ضابطه نیز وارد نمی‌شوند بلکه هر جا نیاز انقلاب اسلامی است حضور دارند برای نمونه در سیل لرستان، خوزستان، کرمانشاه و شیراز جلوتر از مسئولان به خدمت‌رسانی مشغول بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه جهادگران کارهای بر زمین مانده را بلند می‌کنند این ویژگی گروه‌های جهادی است، افزود: گروه‌های جهادی نگران و دغدغه‌مند برای انقلاب و برخوردار از نظم و سازماندهی هستند، این گروه‌ها نظم و انسجام دارند که اگر غیر از این باشد در کارها نمی‌توانند پیش بروند.

قزل‌سفلی با تاکید بر اینکه جهادگران خالق خرمشهرهای جدید هستند، به برخی از اقدامات جهادگران اشاره و بیان کرد: تغسیل اموات کرونایی توسط طلاب، آیا فتح خرمشهر نیست؟ با همت جهادگران در کمتر از ۸۹ روز استان فارس تولیدکننده و صادرکننده ماسک شد، بیش از ۲۰۰ کارگاه به وجود آمد که گروه‌های جهادی شروع‌کننده بودند‌. هر جا نیاز به کمک بود، به یاری کادر درمان شتافتند آیا این خرمشهرهای جدید نیست؟ در واقع گروه‌های جهادی در مسئله بیماری کرونا از ابتدا پرچمدار خدمت‌رسانی بودند.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه گروه‌های جهادی ترجمان واقعی «ما می‌توانیم» هستند، عنوان کرد: مقام معظم رهبری چشم امید به این بچه‌ها دارند و من معتقدم اگر مؤلفه قوی شدن در جنگ سخت موشک و توانمندی نظامی است، اگر در جنگ نیمه سخت مؤلفه قدرت توانمندی اطلاعاتی است، در گام دوم انقلاب اسلامی و جنگ نرم بدون شک جریان جهادی مؤلفه قدرت است.

وی با تشریح فعالیت گروه‌های جهادی تصریح کرد: بخشی از گروه‌های جهادی جغرافیا محور هستند که در داخل یا خارج از استان یک منطقه را انتخاب می‌کنند؛ برخی از این گروه‌ها محله محور هستند که برای حل مسائل مردم درون محلات سازماندهی شدند که مورد تاکید رهبری نیز هست و برخی از گروه‌ها نیز قشری هسنند که به صورت تخصصی سازماندهی شدند که ۲۰ نوع گروه جهادی صنفی هم در استان فعال هستند.

فعالیت در حوزه‌های عمرانی، در حوزه آبرسانی، مدرسه‌سازی، مسکن‌سازی، فعالیت در حوزه اقتصاد و اشتغال، حوزه فرهنگی و اجتماعی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، در حوزه کشاورزی و دامپزشکی متناسب با تخصص گروه‌های جهادی بخشی از فعالیت‌های گروه‌های جهادی استان است که قزل‌سفلی در صحبت‌های خود به آن اشاره کرد.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه مسابقه خدمت‌رسانی در لبیک به فرمایش رهبری در نهضت مواسات شکل گرفته و گروه‌های جهادی در صدر این مسابقه قرار دارند، گفت: ما نیز تلاش می‌کنیم که کنار این بچه‌ها قرار بگیریم‌.

قزل سفلی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های انجام شده توسط گروه‌های جهادی افزود: جهادگران استان فارس فقط در سال گذشته هزار پروژه عمرانی را در بخش‌های مختلف انجام دادند، بیش از ۱۲۰ میلیارد تعویق یا تخفیف یا بخشش اجاره بها را داشتند یا اینکه یکی از گروه‌های جهادی ۲۸ معتاد را ترک داده که همه اینها سرمایه‌های انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به فعالیت ۳۷۰۰ گروه جهادی در استان فارس بیان کرد: هر جایی که نیاز بوده گروه‌های جهادی پیش قدم بودند در پیک پنجم کرونا اکسیژن کم بود، پویش نذر نفس را راه‌اندازی کردند و هزار و ۴۷ اکسیژن خانگی تهیه شد و در اختیار خانواده‌های بیماران قرار گرفت.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه امروز جریان جهادی در کنار شماست، گفت: انتظار داریم آستان مقدس احمدی و محمدی هم در زمینه محرومیت‌زدایی مانند حرم رضوی ورود کند و در این راه جهادگران هم در کنار شما هستند.

کد خبر 5317022

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری بسیج سازندگی گروههای جهادی اربعین 1400 اربعین حسینی ویروس کرونا مرز مهران بوشهر هفته دفاع مقدس علامه حسن زاده آملی عکس استانها آمار کرونا واکسن کرونا گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایلام کرمانشاه بسیج سازندگی استان فارس گروه های جهادی قزل سفلی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی