Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان وزیر ورزش و جوانان گفت: ۲۸ هزار مکان ورزشی در کشور وجود دارد که بیش از ۴۰۰۰ مورد از آنها نیمه تمام هستند و در تکمیل آن ها تمام تلاش را به کار خواهیم گرفت.

سید«حمید سجادی» ظهر امروز هشتم مهرماه، پس از بازدید از سه طرح ورزشی در رفسنجان در جمع خبرنگاران با ابراز خوشحالی از سفر به این رفسنجان اظهار کرد: مجموعه عظیم ورزشگاه شهدای صنعت مس رفسنجان چند منظوره است و در آن زیرساخت فوق العاده ای برای فوتبال پیش  بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ورزشگاه می تواند برای رشته های دیگر هم مورد استفاده قرار گیرد و می تواند برای میزبانی نه تنها مسابقات داخلی، باشگاهی و لیگ؛ بلکه برای انجام بازی ها و تورنومنت های بین المللی از آن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ظرفیت های ورزشی که در هر جایی از کشور ایجاد می شود ارزش افززوده ای برای کشور خواهد بود، افزود: بخشی از مطالعاتم مختص  طراحی، تجهیز و بهره برداری از اماکن ورزشی است مخصوصا اماکن ورزشی بزرگ مثل مجموعه ورزشی انقلاب تهران.

وزیر ورزش و جوانان درخصوص ورزش بانوان اظهار کرد: یکی از لازمه های ورزش ما در کشور در ابعاد قهرمانی و همگانی، توجه ویژه و اهتمام جدی برای توسعه ورزش بانوان است، مادران فردا باید از جسم و ذهن شاداب و خوبی برخوردار باشند. همچنین وقتی خانواده ها را به فرزندآوری تشویق می کنیم روحیه ترویج ورزش از پدر و مادر ورزشی می تواند به فرزند منتقل شود.

وی ادامه داد: زنگ ورزش باید پیوند بین والدین و فرزندان در مدارس باشد. بنابراین رکن اصلی در خانواده و جامعه  مادر است. مادر باید شاد و مفرح باشد تا بتواند محور سالم برای خانواده باشد.

سجادی با بیان اینکه واقعیت این است که در دنیا  مدال های ورزشی بین بانوان و آقایان به نسبت مساوی تقسیم شده است، بیان کرد: اگر چه در یکسری رشته ها به دلیل اعتقادات و دین اجازه شرکت به بانوان داده نشده اما در بسیاری خانم ها می توانند با حجاب شرکت کنند.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: هفته گذشته در دیدار با مقام معظم رهبری که بودیم ایشان فرمودند "خیلی از کشورهای اسلامی از حجاب بانوان ورزشکاران ایرانی ایده گرفتند " بنابراین در بُعد ورزش های قهرمانی در جاهایی مانند دو و میدانی، اسب سواری، تیر و کمان، ورزش کبدی و غیره که می توان شرکت کرد باید بانوان ایرانی حضور داشته و مدال آور باشند.

وی افزود: در حوزه مدیریتی هم خانم هایی داریم که تحصیل کرده و با تجربه هستند و می توانند در داوری و آنالیز کردن رشته های ورزشی شرکت کنند؛ این امر نشان می دهد خانم ها در مدیریت و اجرای ورزش و راهبری ورزش سهم دارند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه برای تکمیل مکان های ورزشی که ۴۰۰۰ مورد نیمه تمام در کشور وجود دارد به کمک بخش خصوصی و خیران نیاز داریم، تاکید کرد: برای مبارزه با فساد و کنترل هزینه ها در ورزش و کنترل قراردادها برنامه مدون در دست اجرا داریم و به همه فدراسیون ها هم ابلاغ شده است. یکی از کارهای ما شفافیت قراردادها در باشگاه های ورزشی و فوتبالی است و بودجه ای اگر اعلام می کنند باید کنترل شود و نباید از محدوده بودجه خارج شود.

سجادی درخصوص تکمیل ورزشگاه شهدای صنعت مس رفسنجان گفت: مسئولان قول دادند این ورزشگاه برای دهه فجر امسال افتتاح می‌شود و  به مردم رفسنجان قول می‌دهم خادم خوبی برای ورزش و امین و مدافع حقوق مردم باشم و آنچه مدیرکل ورزش استان و مسئولان ورزش و جوانان شهرستان رفسنجان نیاز داشته باشند، حمایت کنم و وظیفه خود می‌دانم پیگیری کنم.

وی افزود: به مدیرکل قول دادیم پروژه‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت را برنامه‌ریزی کنند که منابع آن تأمین شود تا یکی از اثرات این سفر تسریع در تکمیل پروژه‌های رو به اتمام و هدیه‌ای برای مردم استان کرمان باشد.

سجادی با اشاره به پهنای وسیع استان کرمان اضافه کرد: در استان کرمان به‌ واسطه گستردگی، کارکردن خیلی سخت است و برای مدیریت و نظارت از شمال تا جنوب استان صدها کیلومتر فاصله باید طی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی پروژه نیمه تمام استان کرمان وزير ورزش و جوانان ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در دستورکار قرار گرفته است، گفت: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان در برنامه قهرمان ایران که با حضور جامعه ورزش کشور و جمعی از ورزشکاران و قهرمانان کشور در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه آرزوی دیرینه کشور یعنی خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با حمایت دولت به ثمر نشست، اظهار کرد: از ظرفیت قهرمانان باید در راستای اشاعه ورزش در سطح کشور استفاده کنیم.  

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در ۷۰ رشته ورزشی ۹۵۴ مدال آور توانستند در رشته‌های مختلف ورزشی برای کشور افتخار آفرینی کنند و پرچم ایران را به اهتزار آورند و به زودی مراسم تجلیل از این قهرمانان با حضور رییس جمهور برگزار می‌شود و پاداش آن‌ها را تقدیم خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کردند، گفت: نه تنها قصد داریم وضعیت فعلی را حفظ کنیم بلکه برخی اقدامات تحولی را در دستورکار قرار داده‌ایم و در چند محور فعالیت‌ها را آغاز کرده‌ایم و جلسه شورای عالی کشور را در وزارت ورزش برگزار کردیم و یکی از مشکلات ما در بخش زیرساخت‌ها نیمه تمام ماندن برخی پروژه‌های ورزشی است که از دهه ۸۰ روی دست ورزش کشور باقی مانده و ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شده و قرار است پروژه جدیدی آغاز نشود تا این پروژها به بهره‌برداری برسد و بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

هاشمی با اشاره به ازسازی مجموعه ورزشگاه آزادی، سالن ۱۲ هزار نفری، مجموعه سالن‌ها و استخر قهرمانی ورزشگاه آزادی، اعلام کرد:  ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی ورزشگاه بزرگ آزادی منظور شد تا مشکلات آن برطرف شود. همچنین مجموعه بین‌المللی ورزشی در تهران مدنظر قرار گرفت و به موقع این موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود و با فعالیت پیمانکاران داخلی و خارجی مجموعه ورزشی درخور کشور را خواهیم داشت تا بتوانیم به خوبی در بخش رویدادهای ورزشی میزبانی، کنیم.

وی افزود: طرح آمایش ورزش سرزمین کشور ابلاغ و قرار شد ظرف مدت ۴ ماه آماده شود و عدالت ورزشی با اجرای این طرح آمایش را شاهد خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که مقام معظم رهبری و رییس جمهوری بر آن تاکید دارند، حل مشکل ورزشکاران و قهرمانان است که در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: تمام مطالبات قهرمانان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت کردیم و طی دو هفته آینده نیز پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود. علاوه بر این طرح سرباز قهرمان در قانون پیش بینی شده و تمامی مراحل خود را طی کرده است،

هاشمی با اشاره به اینکه احداث شهرک مدال‌آوران در دستورکار دولت قرار گرفته است، گفت: دیگر اقدام خوب مجلس، اصلاح ساختار و اساسنامه صندوق قهرمانان و پیشکسوتان بود و مستمری‌ها افزایش یافت. همچنین اصلاح حکمرانی و حرکت به سوی حکمرانی مطلوب در بخش ورزش کشور مدنظر قرار گرفته است و ناوگان تجهیزاتی فدراسیون‌ها را بعد از ۲۰ سال مدنظر قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه تمرکززدایی از مرکز و انتقال میزبانی‌های ورزشی به سایر شهرهای کشور در دستورکار قرار دارد، اظهار کرد: اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی دیگر مورد مهم و باید هر فدراسیون اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد و این مسئله دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است تا بتوانیم اختیارات بیشتری به فدراسیون‌های ورزشی بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در برنامه هفتم تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی مدنظر قرار گرفته است، گفت: این آیین نامه به تصویب هیات وزیران خواهد رسید تا مشکل ورزش کشور حل شود.

هاشمی ادامه داد: موضوع دیگر فیرپلی مالی است در دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته تا فدراسیون‌هایی نظیر فوتبال، والیبال، بسکتبال و ... که لیگ حرفه‌ای دارند بر اساس فیرپلی مالی فعالیت کنند.

وی با اشاره به برنامه ملی پیشرفت، خاطرنشان کرد: محور اصلی این برنامه توسعه ورزش همگانی است و به عنوان موضوع اصلی دنبال می‌شود و امیدواریم بیش از ۵۰ درصد جامعه از طریق ورزش به سلامت خود کمک کنند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در بخش ورزش حرفه‌ای نیز نظام جامع باشگاه‌داری به اتمام رسیده و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است، گفت: خیلی از مشکلات و مسائل ورزش کشور از این طریق حل می‌شود و باید بدانیم ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سطح کشور داریم که می‌تواند در تولید شغل به ورزش کشور کمک کند. همچنین امیدواریم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را نهادینه کنیم و این دسته از اقدامات را در دستورکار قرار داده‌ایم و امیدواریم شاهد رشد ورزش کشور در مناطق مختلف کشور باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان رقابت‌های قهرمانی کاراته کشور با معرفی نفرات برتر+فیلم
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی