Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان اختتامیه باشگاه کار آفرینان نوجوان همدان امروز با حضور جمعی از نوجوانان و مسئولان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.

رئیس اداره کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: باشگاه کارآفرینان نوجوانان حدود یک ونیم سال پیش ایجاد شد که این باشگاه با مخالفت‌ها و سنگ اندازی‌هایی رو به رو بود که در همان اوایل کار آموزش و پرورش با ما همکاری نکردند و مخالف برگزاری و ایجاد این باشگاه بودند اما بعد از چند ماه به این باشگاه پیوستند و همکاری لازم را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس جعفریامروز پنجشنبه ۸ مهرماه در اختتامیه باشگاه کار آفرینان نوجوان همدان بیان کرد : این باشگاه را توانستیم با همکاری آقای وثاق راه‌اندازی کرده و آموزش‌های لازم را برای کسب و کار و مهارت لازم مالی به نوجوانان بدهیم تا بتوانیم از این باشگاه به عنوان زندگی شغلی یاد کنیم .

وی افزود :نوجوانان باید از توانمندی‌ها و استعداد های که دارند در این باشگاه استفاده کنند تا به راحتی به شغل مورد نظر خود برسند چرا که ۹۰ درصد دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن به دنبال استخدام دولتی هستند که در این استخدام هم به راحتی قبول نمی‌شوند اگر زودتر به باشگاه  می‌آمدند و آموزش لازم را کسب می‌کردند آینده بهتری داشتند.

جعفری خاطرنشان کرد: فرض کنید جامعه ما یک کلاس ۴۰ نفر است که در این کلاس از چند نفر بپرسید که می خواهید استخدام رسمی بشوید؟ شاید ۳۹ نفرشان بگویند می‌خواهیم استخدام شویم وقتی همه بخواهند استخدام رسمی بشوند چه کسی می خواهد شغل جدیدی ایجاد کند؟ چه کسی قرار است چرخ‌های اقتصادی مملکت را به حرکت در بیاورد؟ و اصلا برای چه می‌خواهیم کارمند شویم درحال حاضر به علت الکترونیکی شدن بعضی دستگاه‌های دولتی دیگر استخدام زیادی صورت نمی‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای تولید شغل و کسب و کار بهتر است در سنین کم در باشگاه کار آفرینی به افزایش توانمندی‌های خود بپردازیم که این کار هم باید با حمایت خانواده صورت بگیرد ، تصریح کرد: چرا که باشگاه کار آفرینان تکه‌ای از زندگی شغلی و آینده شغلی شما را فراهم می‌کند تا فکر و مسیر شما را به آینده‌ای روشن هدایت کند و بسازد.

مدیر اجرایی باشگاه کارآفرینان نوجوان همدان نیز گفت: هدف ما از تشکیل باشگاه کار آفرینی نوجوانان  شکوفایی استعدادها و توانمندی‌ها است که با آموزش و مهارت لازم به دست آورده می‌شود.

محمد جواد وثاق بیان کرد: ما در این آموزش‌ها به نوجوانان داشتن عزت نفس، مهارت‌های کاربردی مانند فوتوشاپ و مدیریت مالی را در دو ماه آموزش دادیم که با گذراندن این آموزش‌ها نوجوانان به خوبی رشد پیدا کردند.

وی یادآور شد: برای تقویت روحیه کارآفرینی نوجوانات به حمایت و همراهی والدین هم احتیاج داریم چراکه تاثیر زیادی بر رشد آموزش فرزندشان خواهد گذاشت و به خاطر همین دو جلسه آموزش را هم برای والدین در نظر گرفتیم تا مهارت‌های خاصی را به آنها آموزش دهیم .

وثاق با اشاره به اینکه این باشگاه تاثیرات زیادی به همراه خود دارد، گفت: به نوجوانان شرکت کننده در دوره گفته می‌شود که باید قبل از ۱۸ سالگی حتما دو مهارت را کسب کنید که اولین آن یاد گرفتن مهارت فوتوشاپ  است چرا که با یادگیری آن بسیاری از مسائل راه اندازی کسب و کارتان حل خواهد شد و دومی آن بحث مهارت مدیریت و برنامه ریزی مالی است چراکه این مهارت حتی برای افراد بی‌کار نیز لازم و ضروریست.

وی افزود :با گذارندن دوره مقدماتی ۱۰ جلسه‌ای باشگاه، یک دوره پیشرفته نیز در نظر گرفتیم که از ۲۲ مهر آغاز و تا ۱۸ آذرماه ادامه دارد و این آموزش در پنجشنبه عصر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارآفرینی نوجوان همدان باشگاه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۴۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست

به گزارش قدس آنلاین،  اولین دورهمی آسمونی‌ها در جشن ۱۰ سالگی فعالیت بادبوم ویژه فعالیت‌های سینمایی نوجوان‌ها در مجموعه‌های سینمایی و تلویزیونی، با حضور حمید امامی دبیر جشنواره و محمدرضا خردمندان کارگردان سینما و جمعی در خانه هنرمندان برگزار شد.

سید حمید امامی مدیر بادبوم به جمع هنروران نوجوان حاضر در جشن اشاره کرد و گفت: ما در این جمع قرار بود یک دورهمی ساده داشته باشیم اما کار گسترده شد و بخاطر محدودیت‌ فضا نصف بچه‌هایی که قرار بود دعوت شوند، دعوت نشدند و انشالله دورهمی بعدی در ورزشگاه آزادی باشد.

موضوعات «آسمون» را مطابق با نوجوانان انتخاب کنیم

او به آغاز فعالیت بادبون در سال ۹۳_۱۳۹۲ پرداخت و از خانواده‌های بچه‌های عضو بادبوم قدردانی کرد و افزود: از تمام پدر و مادران بچه‌های عضو بادبوم بخاطر اینکه این‌ سال‌ها با ما ساختند درحالی که بارها موقعیت بادبوم عوض شد، تشکر می‌کنیم.

دبیر جشنواره «آسمون» از آغاز یک جشنواره جدید خبر داد و ادامه داد: امروز آغاز رسمی جشنواره آسمون است؛ این جشنواره ویژه تولید محتوای برای بچه‌های ۹ تا ۱۸ سال است که جوایز بسیار ارزشمندی دارد و که آغاز رسمی آن با شماهایی است که در این مدت با ما بودند.

امامی با بیان اینکه موضوعات و جوایز و تمام جزئیات جشنواره در asemoonfest.ir آمده است،  تاکید کرد: سعی شد موضوعاتی انتخاب شود که کاملا مربوط با نسل ضد و دهه هشتاد و نودی‌ها باشد چون می‌خواهیم ثابت کنیم نوجوان‌ها می‌توانند آینده‌ خودشان را شکل بدهند.

 برای فیلمسازی از خودتان شروع کنید

سپس، محمدرضا خردمندان کارگردان سینما در سخنانی نوجوانی را بهترین دوره زندگی هر فرد دانست و افزود: باید برای دوره نوجوانی به‌شدت تلاش کرد و اشتباه اینجا جایز است و حتما در بزرگسالی می‌توان از اندوخته‌های آن استفاد کرد.

او از تکرار تجربه در نوجوانی به‌عنوان یک توصیه یاد کرد و تاکید کرد: در نوجوانی باید بسیار تجربه کرد؛ این دوره فرصتی برای آزمون و خطاست و هیچ اشکالی ندارد و خطا کرد چراکه این تجارب مواد خام آینده خواهند شد تا از آن‌ها استفاده مفید کرد.

این فیلمساز در توصیه‌هایی برای نوجوانانی که قصد دارند در عرصه فیلمسازی و بازیگری فعالیت کنند، گفت: من خودم در سینما کارم را با فیلم کوتاه و ارزان‌قیمت شروع کرده‌ام. به بچه‌هایی که می‌خواهند کارگردانی و بازیگری را در آینده دنبال کنند، توصیه می‌کنم از خودتان و تجارب و خاطرت‌تان شروع کنید؛ تمام آنچه که شما هستید و تجریه شخصی دارید و آن چیزهایی که هویت شماست برای شروع فیلمسازی به شما کمک خواهند کرد.

 به اولین چیزی که نیاز دارید، ایده است

خردمندان از ایده به‌عنوان اولین مرحله برای فیلمسازی یاد کرد و گفت: یک فیلمساز و نویسنده اول چیزی که برای شروع نیاز دارد، ایده است. من در ابتدای راه یک توصیه دارم، به تجربیات شخصی خودتان رجوع کنید چون بهترین ایده فیلمسازی از خودتان و خاطرات شماست پس در خاطرات‌تان جستجو کنید که چه لحظاتی در زندگی دارید که شما را تحت تاثیر قرار داده و آن اتفاق را به خوبی می‌شناسید چوم همراه با رنج و حس غرور و ... است و نسبت به آن اطلاعات کامل دارید و همین‌ها قابلیت ساخت یک فیلم کوتاه را به شما خواهد داد چراکه به ابعاد آن اشراف دارید.

او به ذکر نمونه‌هایی از تجارب مشترک بچه‌ها پرداخت و عنوان کرد: درباره دوچرخه و شغل پدرتان و موضوعاتی که به‌خوبی آن را می‌شناسید، فیلم بسازید که جزئیات قابل لمس از آن‌ها در ذهن داشته باشید که همگی برامده از تجربه شخصی شماست. همه فیلمسازان بزرگ اولین داستان و شعر و فیلم را از تجربه درونی و غنی شده خودشان ساخته‌اند. البته اینکه آیا این خاطرات به‌تنهایی برای ساخت فیلم کافی است، باید بگویم خیر! بلکه باید به آن‌ها واقعیت و تخیل اضافه کنیم تا فیلم به یک اثر هنری تبدیل شود.

کارگردان "بیست و یک روز بعد" تجاربی از فیلمسازی خود را با نوجوان‌ها به اشتراک گذاشت و گفت: من وقتی نوجوان بودم در اوایل دهه ۷۰ یک همکلاسی داشتم که شرایط اقتصادی خوبی نداشت و همین موجب مشکلاتی می‌شد که مدیران مدرسه قصد داشتند او را اخراج کنند و  این سوژه برای من محور یک داستان شد چون او را به‌خوبی می‌شناختم.من این داستان را با چاشنی تخیل نوشتم و چاپ شد و اولین تجربه نویسندگی من رقم خورد و من فهمیدم می‌توانم از خاطراتم داستان بنویسم. در ادامه من برای فیلمسازی از این روش استفاده کردم و فیلم "بیست و یک روز بعد" که قصه‌ی واقعی داشت با هدف حرکت به‌سمت درون مایه تخیل به آن آمیخته شد تا بتوانیم در فیلم حرفی داشته باشیم.

خردمندان خطاب به حاضرین گفت: توصیه می‌کنم تجربیات و خاطرات‌ خودتان را درباره موضوعات و دوستانی که به‌شدت آن‌ها را می‌شناسید را بنویسید که برای شما تولید داستان می‌کنند. به‌نظرم فیلم ساختن به‌شدت ارزان و آسان شده و هیچ چیز جز گوشی موبایل برای فیلم‌سازی لازم نیست و این امکاناتی است که در دست همگی قرار دارد.

او افزود: بچه‌هایی که می‌خواهند بازیگر شوند باید ده برابر یک نقش را در زندگی روزمره خودشان بازی کرده باشند و ده‌ها قدم از یک تست بازیگری جلوتر باشند و یادبگیرند که تقلید کنند و افعال دیگران را شبیه‌سازی کنند و برای نقش‌های مختلف شناسنامه درست کنند. مدل راه رفتن، حرف زدن و فکر کردن زندگی افراد و مشاغلی  مثل نجار، بنا و پزشک را مرور کنند تا آماده همکاری با یک فیلم باشند.

دیگر خبرها

  • کسب دو مدال برنز توسط بوکسور‌های نوجوان قزوینی
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور