Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن رمضانی روز پنجشنبه به رسانه‌ها اظهار داشت: در خراسان جنوبی به دلیل وجود روستاهایی با قابلیت‌های کم‌نظیر تاریخی، فرهنگی و طبیعی، تقویت گردشگری روستایی از اولویت‌های توسعه گردشگری است.

وی گفت: طی این سال‌ها تمرکز بر احداث و بهره‌برداری از اقامتگاه‌های بوم‌گردی در این روستاها بوده است و قطعا ورود گردشگران به این اقامتگاه‌ها باعث صدور فرهنگ این منطقه از کشور از طریق ارائه محصولات محلی، خوراک، لباس و پارچه‌های سنتی، آداب و رسوم و صنایع‌دستی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان جنوبی افزود: با وجود شیوع ویروس کرونا، در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری استان خراسان جنوبی فعالیت‌های چشمگیر و گسترده‌ای انجام شده که اجرای ۱۰۵ پروژه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری از جمله این اقدامات بوده است.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی ۳۶ پروژه سرمایه‌گذاری دولتی و ۶۹ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در یک سال اخیر (از هفته گردشگری سال گذشته تاکنون) در این استان انجام شده و بیشترین نوع پروژه‌های سرمایه‌گذاری استان اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سپس سفره‌خانه سنتی و دفاتر خدمات مسافرتی بوده است.

رمضانی گفت: از ۳۶ پروژه سرمایه‌گذاری دولتی، ۲۰ پروژه تامین زیرساخت‌های مورد نیاز تاسیسات گردشگری و مناطق روستایی گردشگری خراسان جنوبی بوده که این پروژه‌ها شامل پروژه گردشگری بند دره بیرجند، ساختمان کمپ نجوم سه‌قلعه سرایان،‌ آبرسانی کمپ بشرویه، روشنایی کمپ گردشگری نهبندان،‌ تکمیل برق‌رسانی کمپ کویری همت‌آباد، اجرای فاز اول برق‌رسانی آبیز زیرکوه و سایر موارد بوده است.

وی اظهار داشت: ۶۹ پروژه از قبیل هتل، مجتمع گردشگری، اردوگاه گردشگری، اقامتگاه بوم‌گردی و سنتی و مجتمع بین‌راهی با سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیارد ریال بخش خصوصی و با تسهیلات ۱۵۰ میلیارد ریال در یک سال گذشته در دست اجرا است.

 مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان جنوبی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا خسارت‌های فراوانی را به بخش گردشگری وارد کرده که سعی شد با پرداخت تسهیلات از واحدهای گردشگری حمایت شود و در این راستا ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات ناشی از شیوع کرونا به فعالان صنعت گردشگری استان در این بازه زمانی پرداخت شده است.

وی گفت: جاذبه‌های گردشگری استان خراسان جنوبی هر سال میزبان گردشگران داخلی و خارجی فراوانی بوده که متاسفانه امسال به دلیلی شیوع کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن، استان میزبان ۱۰۴ هزار و ۷۴۴ نفر گردشگر داخلی و ۲۰ گردشگر خارجی بوده است.

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تامین منابع  اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان جنوبی هم گفت: در یک سال گذشته ۷۸ موافقت اصولی اولیه در این استان صادر شده است.

مرتضی عربی افزود: با توجه به شیوع کرونا و شرایط حاکم بر جامعه، هشت برنامه زنده در شبکه‌های مجازی با موضوعات تخصصی گردشگری با همراهی انجمن‌های مردم‌نهاد استان طی سال گذشته اجرا شد.

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تامین منابع اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان جنوبی بیان کرد: پنج دوره آموزشی مدیران و کارکنان مرتبط با صنعت گردشگری نیز در یک سال اخیر برگزار شده است.

وی گفت: برگزاری تورهای آشناسازی برای توراپراتورهای منتخب کشوری، تولید محتوای ویدیویی جدید و با کیفیت چندزبانه از جاذبه‌های گردشگری استان به منظور پخش در شبکه‌های مجازی و صدا و سیما، حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی، افزایش تعداد تاسیسات گردشگری از برنامه‌های پیش بینی شده برای دوران پسا کرونا است.

عربی افزود: در حال حاضر ۹ هتل، ۷۶ اقامتگاه بوم‌گردی، ۱۶ مهمان‌پذیر، ۵۱ مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی، ۱۸ سفره‌خانه سنتی و ۳۵ دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان خراسان جنوبی فعال است.

برچسب‌ها گردشگری توسعه ایران افتتاح طرح خراسان جنوبی توسعه روستایی اقامتگاه بوم گردی پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری توسعه ایران افتتاح طرح گردشگری توسعه ایران افتتاح طرح خراسان جنوبی توسعه روستایی اقامتگاه بوم گردی پروژه سرمایه گذاری دستی خراسان جنوبی اقامتگاه بوم گردی گردشگری و صنایع سال گذشته یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: صبح امروز ۶کیلومتر از پروژه احداث باند دوم محور نهبندان به زابل بازگشایی و زیربار عبور و مرور رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، میرمحمد مودی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف ایمن‌سازی محورهای استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی این قطعه 6 کیلومتری با اعتبار هزینه شده یک هزار و 500 میلیارد ریال تکمیل شد که صبح امروز با همکاری پلیس راه و اداره‌کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان بازگشایی و زیربار عبور رفت.

وی گفت: طول کل محور نهبندان به زابل 166 کیلومتر است که از این میزان 85 کیلومتر در حوزه استحفاظی استان خراسان جنوبی قرار دارد که با بازگشایی این قطعه 6 کیلومتری مجموعاً 11 کیلومتر از این محور دوبانده و زیربار عبور رفته است. 17 کیلومتر دیگر هم در قالب یک قطعه از این محور در دست اجراست که دارای پیشرفت متوسط فیزیکی حدود 30 درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور نیز گفت: در این دیدار موضوعات مختلفی از جمله اعتبارات مورد نیاز و بررسی وضعیت اجرایی پروژه باندهای دوم، پروژه راه آهن استان و پروژه برون‌مرزی میل 78 به فراه افغانستان پیگیری شد.

وی همچنین از شتاب گرفتن روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان جنوبی خبر دادو با اشاره به دیدار با مسعود شکیبایی‌فر رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور واقع شده، موضوع کیفیت محورهای مواصلاتی در راستای ارتقاء ایمنی سفر مسافران و گردشگران، برای ما از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: این دیدار با هدف پیگیری دو موضوع اساسی تخصیص اعتبارت باندهای دوم استان و اجرای طرح بازآفرینی شهری انجام شد. در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود باندهای دوم، محورهای مواصلاتی و راه های روستایی استان ، درخواست مساعدت و تخصیص اعتبارات باندهای دوم و مصوبات سفر رئیس جمهور در این زمینه، ارائه شد.

مودی ادامه داد: روش‌های تأمین مالی تکمیل باندهای دوم و استفاده از ظرفیت های قانونی همچون تهاترها و ماده 56 و ... در این زمینه، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود. رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور این قول مساعد را داد که حداکثر تلاش را برای تخصیص اعتبارات باندهای دوم استان داشته باشد. بر اساس گزارشی که کارشناسان دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کردند، استان خراسان جنوبی بیشترین عملکرد را در حوزه باندهای دوم و پروژه‌های افتتاحی در سطح کشور داشته است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران