Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@15:54:58 GMT

همکاری با بخش خصوصی اولویت ما است

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۵۶۷۶۲

همکاری با بخش خصوصی اولویت ما است

شهردار مشهد گفت: نگاه ‌مدیریت شهری به بخش خصوصی باید تغییر کند؛ ما نه تنها خودمان را موظف به همکاری با بخش خصوصی می دانیم، بلکه آن را یک ضرورت برای توسعه شهر مشهد می‌دانیم.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، عبدالله ارجائی در دیدار خود با رئیس اتاق بازرگانی ایران و اعضای اتاق بازرگانی خراسان رضوی که با حضور سرپرست معاونت اقتصادی و سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های شهرداری مشهد و سخنگوی ششمین دوره شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: شورای ششم و شهرداری بر این اعتقاد است که این شهر را نمی‌توان با ۱۸ هزار میلیارد تومان اداره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیام دوره جدید مدیریت شهری و اولویت اصلی آن در ۴ سال آینده هم گامی با بخش خصوصی متعهد برای ساختن شهری در تراز انقلاب اسلامی است.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: نگاه مدیریت شهری به بخش خصوصی باید تغییر کند؛ ما نه تنها ما خودمان را موظف با همکاری بخش خصوصی می‌دانیم، بلکه آن را یک ضرورت برای توسعه شهر مشهد می‌دانیم.

ارجائی افزود: اگر ما به بودجه‌های دولتی و درآمدهای ناپایدار شهری که استفاده از آن ضرر بیشتری از سود دارد، دلخوش شویم، به اشتباه استراتژیک دچار می‌شویم. هنر مدیریت شهری جلب اعتماد بخش خصوصی و ورود فعالان این عرصه به پروژه‌های انتفاعی شهر است.

وی تصریح کرد: امروز ما اینجا هستیم تا از شما دعوت کنیم، مدیریت شهری برای ورود شما به پروژه‌های انتفاعی شهری در خدمت شما خواهد بود.

شهردار مشهد تاکید کرد: اینجا می‌تواند یک اتاق مشاوره برای شهرداری باشد و این امر یک واقعیت انکارناپذیر است. در حال حاضر در کجای کشور برویم و شاهد آن باشیم که دلسوزان و فعالان اقتصادی دور هم جمع شده باشند و یک فصل مشترک تحت عنوان فعالیت برای مشهد داشته باشند.

ارجائی تصریح کرد: کسانی که در این شهر فعالیت اقتصادی دارند از چند جنبه توسعه شهر مشهد برایشان مهم است، لذا آنها را مشاوران امین و همکاران صدیق خود می‌دانیم. امید داریم در این دوره همکاری ما با بخش خصوصی به بالاترین حد برسد.

وی اضافه کرد: ایجاد این راهکارها و فرآیندها چارچوب‌هایی دارد. به نظر می‌رسد که ظرف مدت کوتاهی یک تفاهم نامه بین اتاق بازرگانی استان و مجموعه مدیریت شهری در عرصه‌های مختلف (برنامه اقدام مشترک) منعقد شود. شورای شهر مشهد و شهرداری در این زمینه آمادگی لازم را دارد.

شهردار مشهد گفت: ما باید بدانیم نقشه راه خود در این چهار سال چیست و تعیین کنیم قرار است باهم چه مسیری را طی کنیم. سهم بخش خصوصی و قسمت‌های ورود شهرداری به موضوعات مهم باید مشهود باشد.

ارجائی ادامه داد: ما می‌توانیم کمتر از یک ماه چارچوب‌های اولیه را مشخص کنیم و به سرعت به اقدامات مشترک دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه به درستی سهم مدیریت شهری از اقتصادی زیارت بسیار اندک است، خاطرنشان کرد: این شهر به دلیل وجود امام رضا (ع) شکل گرفته است. شتابی که مشهد در رشد خود می‌بیند باید عامل بیرونی آن را توجیه کند.

شهردار مشهد با بیان اینکه امروزه به صورت مستقیم سهم مدیریت شهری از اقتصاد زیارت چشمگیر نیست، اضافه کرد: باید تلاش کرد به این نکته پرداخته شود.

ارجائی با بیان اینکه تأثیر مشهد در اقتصاد ملی و بین المللی چشمگیر نیست، گفت: اگر ادعای جهان شهری داریم، به گفتن کافی نیست؛ جهان شهر دارای شاخص‌هایی است که یکی از این شاخص‌ها تأثیر مشهد در کشورهای همسایه است. باید تأثیر مشهد در اقتصاد کشورهای همسایه قابل ملاحظه باشد.

وی تصریح کرد: نکات مهمی وجود دارد که باید مدیریت در استان و همکاران شهرداری مدنظر قرار بگیرند و آن هم سهم بری از ثروت انباشته به جای فرصت ایجاد ثروت است.

شهردار مشهد ادامه داد: ما در این دوره ساختار بین المللی شهرداری را تقویت خواهیم کرد همچنین به طور جد به موضوع نیروی انسانی خواهیم پرداخت. نگاه ما به عرصه بین الملل با اولویت مسائل اقتصادی است.

ارجائی با بیان اینکه ما می‌پنداریم که شهرداری می‌تواند پناه سرمایه گذاران باشد، افزود: ما آمادگی آن را داریم که اگر مشکلی بر سر راه شما وجود دارد با تلاش‌های مداوم رفع کنیم.

وی تاکید کرد: حقوق مکتسبه در شهر از نکاتی است که باید به آن توجه کنیم و موضوع محور غرب در مشهد نیز درد دیرینه‌ای است که باید به آن توجه شود؛ امید داریم با یک همکاری چندجانبه بتوانیم این موارد را مرتفع کنیم.

شهردار مشهد با اشاره به اهمیت بحث هوشمندسازی، گفت: این موضوع دارای چندین جنبه مفید است، یکی از خوبی‌های این موضوع این است که فرآیندها را کوتاه می‌کند اما در خصوص آن مقاومت‌هایی وجود دارد زیرا هوشمندسازی موجب کاهش فساد خواهد شد.

کد خبر 525829

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مشهد کلانشهر شهرداری مشهد بخش خصوصي سرمایه گذاری شهردار مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بخش خصوصی شهردار مشهد مدیریت شهری شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم