Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین پورایمان، بازیگر رادیو و تلویزیون، معتقد است: برای جذب جوانان به رادیو، باید نگاه از بالا به پایین را کم کرده و با جوانان صادق بود.

این هنرمند در گفت ‌وگویی با ایسنا درباره وضعیت نمایش های رادیویی گفت: مدیریت جدید نمایش های رادیویی آقای دکتر سوهانی که چند ماهی می‌شود آمده است، صمیمی است. تحصیلکرده این کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از وقتی ایشان آمده اوضاع فرق کرده و خیلی بهتر شده است. قلم کهنه‌ها و سردبیرهای ما در رادیو نمایش، مدتی خانه نشین شدند و نمایش افول کرد. بدجور هم افول کرد، اما الان خدا را شکر اوضاع بهتر شده است. آقای دکتر سوهانی مدیر جوانی است که ای کاش اختیاراتش بیشتر بود اما با این حال در نمایش ها  تغییراتی ایجاد کرده و نویسنده های قدیمی را دعوت کرده است.
او افزود: در چند ماهی که مدیر جدید آمده مقداری خودسانسوری کم شده و این خیلی خوب است. بچه‌ها گاهی تعجب می‌کنند و می‌گویند این جمله را خط نمی‌زنید؟ می گویم چرا خط بزنیم؟ نظارت تاییدش کرده است ما چه مان شده است؛ برخی واقعیت ها در جامعه وجود دارد که لازم است به آنها پرداخته شود.

پورایمان درباره تاثیر کرونا بر فعالیت هنرمندان رادیو عنوان کرد: از وقتی کرونا آمده، البته ما هم نگران هستیم و احتیاط می‌کنیم اما نه اینکه به خاطر کرونا کارمان کم شده باشد. من به عنوان کارگردان، گاهی دوستان هنرمند رادیویی ام را دعوت می‌کنم اما به خاطر کرونا می‌ترسند که بیایند.

این هنرمند در ادامه با لحنی طنز گفت: به خاطر کرونا کار کم نشده است ما در کره دیگری زندگی می‌کنیم و هنوز به این کره ـ رادیو نمایش ـ کرونا نیامده است!

او در پاسخ به این سوال که راه جذب مخاطب جوان به رادیو چیست؟ عنوان کرد: باید نگاه از بالا را کم کنیم. من خودم هم در خانه جوان دارم، نگاه از بالا را نسل جوان برنمی‌تابد. جوانان ما واقعا باشعور هستند، به آنها اطمینان کنیم. نمی‌دانم ژن ایرانی چیست. نمی‌شود رنگشان کرد. رنگشان نکنید.


بازیگر و کارگردان رادیو افزود: چرا بچه‌ها باید مدام سرشان در گوشی باشد؟ باید ببینیم دلشان چه می‌خواهد. بعضی از مسوولان و تصمیم گیرندگان انگار جوان نبوده‌اند. جوان‌های ما می‌فهمند. نباید فرادستی و فرودستی حرف بزنیم. خب طبیعی است که در این صورت رادیو را می‌بندند. نسل جوان ما شعورمند هستند و خیلی جلوتر از ما و مدیران هستند. با جوان نمی‌شود یک سویه حرف زد.

پورایمان در پایان درباره آخرین فعالیت رادیویی‌اش گفت: هفته گذشته نمایش «برادران خورشید» را به تهیه کنندگی خانم ژاله محمدعلی ضبط کردم که پنج قسمتی و اپیزودیک است. این نمایش درباره سرداران شهید بود. بچه‌های ما به بهترین نحو بازی کردند. این کار هنوز به پخش نرسیده و در مراحل تدوین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در ایران نمايش راديويي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • روز ناکامی بوکسورهای جوان ایران در قهرمانی آسیا
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • مدیر بایرن: از رئال هیچ پیشنهادی برای بازیکن ما نیامده
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی 
  • درگذشت صدای جوان رادیو
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان