Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار سمنان با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر توجه ویژه به سلامت و معیشت مردم گفت: اولویت اصلی ما در وهله اول سلامت مردم و سپس معیشت و اقتصاد است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید محمدرضا هاشمی در نشستی با معاونین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان و بررسی وضعیت درمانی و بهداشتی در حوزه مدیریت مقابله با کرونا ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان اظهار داشت: اقدامات بسیار خوبی در حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود صورت گرفته که به دست‌اندرکاران این دو مجموعه خدا قوت می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، علی‌رغم انجام واکسیناسیون عمومی امری ضروری است که همه باید به آن توجه کنند.

استاندار سمنان گفت: طرح استفاده از خدمات عمومی بر اساس کارت الکترونیکی واکسن، امری بسیار مطلوب است که می‌تواند در ایجاد رغبت در بین مردم برای دریافت واکسن تأثیرگذار باشد.

هاشمی با اشاره به‌ضرورت تسریع در روند واکسیناسیون گفت: از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد برای تشویق مردم به دریافت واکسن استفاده شود.

وی ضمن قدردانی از زحمات استاندار پیشین سمنان برای تلاش و کوشش خوبی که در بحث درمانی و بهداشتی استان داشتند گفت: بر اساس گزارش‌ها، در 24 ساعت گذشته، خوشبختانه فوتی‌های کرونا در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان به صفر رسیده است.

نماینده عالی دولت در استان سمنان افزود: این استان از ظرفیت بسیار خوبی در بحث خیرین برخوردار است و همواره در همه مباحث، از‌ جمله خیرین پیشگام بوده که باید از این پتانسیل در حوزه مدیریت مقابله با کرونا استفاده کرد.

هاشمی همچنین اظهار داشت: خوشبختانه استان سمنان از نظر تأمین دارو مشکلی ندارد.

وی بر ضرورت تکریم خانواده‌های شهدای سلامت تأکید کرد و گفت: نباید از خانواده معظم و گرانقدر شهدای سلامت غافل شویم و لذا سرکشی و دلجویی از این عزیزان در دستور کار قرار دارد.

از لحاظ واکسن کمبودی در استان سمنان وجود ندارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان نیز در این دیدار اظهار داشت: تاکنون 342 هزار دُز واکسن برای جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان تزریق شده است.

مجید جندقی افزود: در حال حاضر 100 هزار دُز واکسن در دانشگاه علوم پزشکی سمنان موجود است و از لحاظ واکسن کمبودی نداریم.

وی افزود: 68 درصد جمعیت بالای 12 سال تحت‌پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دُز اول واکسن را دریافت کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان تاکنون بالغ بر 33 هزار مورد مثبت مبتلا به کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان ثبت شده است.

جندقی گفت: به ازای هر 100 هزار نفر، یک مرکز سرپایی خدمات کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان استقرار دارند.

کمبود آب از مهم‌ترین مشکلات استان سمنان استآئین تکریم و معارفه استاندار سمنان به روایت تصاویرظرفیت جوانان انقلابی برای توسعه استان سمنان به کار گرفته می‌شود

وی تصریح کرد: 105 هزار ‌نمونه سرپایی تست کرونا تاکنون اخذ شده که تعداد 37 هزار و 458 مورد آن مثبت بوده است.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت

  مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن گرامیداشت هفته جهانی واکسیناسیون گفت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان، از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده که با برنامه ریزی و مداخلات دقیق، منجر به ارتقا پوشش کشوری واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال‌های آغازین برنامه به بالای ۹۰ درصد تا سال ۱۳۶۸ و سپس تداوم و تثبیت آن به بالای ۹۵ درصد طی ۱۵ سال گذشته گردیده و همین روند در سطح شهرستان‌های تابعه دانشگاه نیز صادق بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: دستاورد‌های بزرگ جهانی مثل ریشه کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ ۲ در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ ۳ در سال ۲۰۱۹ و حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه، سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.

وی گفت: همه ساله با هدف اطلاع رسانی، حمایت طلبی و جلب مشارکت مردمی، هفته آخر آوریل (۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت ماه)، از طرف سازمان جهانی بهداشت به عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نامگذاری می‌گردد.

وی ادامه داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی Humanly Possible: Saving lives through immunization "نجات زندگی با ایمن سازی" جهت آگاهی بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان