Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت‌بدنی سیاست غلطی بود، گفت: معتقدیم یا باید در وزارت ورزش و جوانان تراز معاونت جوانان ارتقا پیدا کند و یا اینکه اگر امکان چنین ظرفیتی در کشور وجود ندارد ما باید به سمت ایجاد «وزارت خانواده» در کشور حرکت کنیم. احمد راستینه در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به تفکیک وزارت ورزش و جوانان و پیگیری مطالبات جوانان در این بخش گفت: از ابتدا سیاستگذاری ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی سیاست غلطی بود، اما به هر حال این مسئله تبدیل به قانون و وزارتخانه مذکور تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود:  از طرفی ما در قانون پنج ساله ششم تاکید کردیم که دولت باید کوچک‌سازی را مدنظر قرار دهد، با این حال ما با یک حجم انبوهی از نیاز‌های جوانان روبرو هستیم که در قالب این وزارتخانه به آن پاسخ داده نشد و به اصطلاح  رنگ و بوی ورزش به مشکلات جوانان چربید.   این نماینده مجلس با بیان اینکه در هر صورت ما در جلسات خود این موضوع را به دولت انتقال دادیم،ادامه داد: ما معتقدیم یا باید در وزارت ورزش و جوانان تراز معاونت جوانان ارتقا پیدا کند و یا اینکه اگر امکان چنین ظرفیتی در کشور وجود ندارد ما باید به سمت ایجاد «وزارت خانواده» در کشور حرکت کنیم.   عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما معتقدیم که خانواده رکن اصلی و مسئله مهم و حیاتی جوانان است لذا امروز دغدغه اصلی جوانان تشکیل خانواده است.   نماینده مردم شهرکرد با اشاره به چرایی عدم تشکیل خانواده در بین برخی جوانان، اظهارداشت: مسائل و موضوعات مربوط به اشتغال و معیشت سبب شده تا جوانان امروز در تشکیل خانواده دچار مشکل شوند لذا اگر وزارت خانواده با اولویت حل چالش‌ها و مسائل جوانان تشکیل شود این وزارتخانه می‌تواند این خلأ را پر کند.   راستینه تاکید کرد: ما در آینده تلاش می‌کنیم تا بحث وزارت خانواده را به عنوان یک نیاز جدی در کمیسیون فرهنگی پیگیری کنیم البته این اصلاح ساختاری کار آسانی نیست و ما از یک طرف با منع قانون برنامه ششم و از سوی دیگر  جداسازی ساختار‌ها و هزینه‌های پیرامونی آن مواجه هستیم.   وی با بیان اینکه طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مراحل پایانی خود را در مجلس طی می‌کند، گفت: این طرح در حال حاضر در رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان قرار دارد و به زودی با رفع ایرادات شورای نگهبان ابلاغ نهایی خواهد شد؛ این طرح یک ظرفیت خوبی را برای حمایت از جوانان در قالب خانواده فراهم کرده که امیدواریم با اصلاح ساختار‌ها بتوانیم مسائل جوانان را مدیریت کنیم.   بیشتر بخوانید: سایه سنگین بخش ورزش به امور جوانان در وزارت «ورزش و جوانان»/ حق جوانان به‌درستی ادا نمی‌شود   انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم وزارت خانواده ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • واکنش وزارت ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه استقلال
  • واکنش وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • واکنش منفی وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس