Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اتحادیه انجمن‌های اسلامی مستقل سراسر کشور طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اظهارات نسنجیده رئیس جمهور و برخی از نمایندگان مجلس جمهوری آذربایجان، از وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشورمان انتظار خواست اقدامات جدی و محکم دیپلماتیک را در دستور کار قرار داده و تا دریافت توضیحات موجه از سوی سران جمهوری آذربایجان، از پای ننشیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این بیانیه به شرح زیر است:

با فرا رسیدن سالروز آغاز جنگ دوم قره باغ، حوادثی پیوسته رخ داد که نشان از فتنه انگیزی های جدید صهیونیسم جهانی و ارتجاع منطقه‌ای این بار در منطقه آذربایجان بود.
اگرچه هیچ گاه تحرکات رژیم اشغالگر قدس در آن سوی مرزهای شمالی ایران و نیز وابستگی حکومت جمهوری آذربایجان به صهیونیستها، بر مسئولان جمهوری اسلامی پوشیده نبوده، اما این بار پیوستگی و تعدد این اقدامات مخرب که شکل جسورانه تر و علنی تری یافته، از برنامه جدیدی خبر می‌دهد که طراحان آن از صهیونیستها و نژادپرستان حاکم بر ترکیه گرفته تا ارتجاع عرب منطقه را شامل می‌شود.

اظهارات ضد ایرانی چند نماینده وابسته پارلمان آذربایجان، رزمایش سه کشور و بهره برداری سیاسی از آن علیه ایران، اظهارات اخیر الهام علی اف علیه رزمایش سپاه پاسداران، اظهارات کارشناسان و رسانه های صهیونیستی و دیدار مقامات باکو با صهیونیستها، ایجاد شبکه ضدشیعی و ضدایرانی آذربایجان اینترنشنال توسط سعودی‌ها و نیز توقیف کامیون‌های ایرانی همگی تکه های پازل این فتنه انگیزی را به روشنی برای ما ترسیم می‌کند.

مقامات و مسئولان جمهوری آذربایجان که بارها از نوزده ژانویه گرفته تا جنگ اول و دوم قره باغ به کمک های ایران معترف بوده اند و بیانات رهبری در حمایت از قره باغ را عامل پیروزی خود می‌دانند، این بار اما در اقدامی کاملا مزدورانه وابستگی خود به صهیونیستها را عیان تر ساخته و علی‌رغم اعترافات خود زبان به تخریب و تهمت و تهدید ایران گشوده اند.

اگرچه این وابستگی ها و اسلام ستیزی سران باکو و کشتار و حبس و شکنجه اسلام گرایان آذربایجان توسط این مقامات با سابقه است اما این بار به نظر می‌رسد سران این حکومت بیش از پیش عنان خود را به دست بیگانه داده و فریب وعده حمایتی صهیونیسم جهانی و نژادپرستان دوست نما را خورده اند.

سران باکو نیک می‌دانند که اشتراک دینی و قومی مردم دو کشور فراتر از توان اختلاف افکنی آنان و اربابان آنان است و نیز می‌دانند حمایت‌های متعدد و بی دریغ ایران از حکومت و ملت آذربایجان بهانه از دست ناسیونالیستهای وابسته گرفته و حربه های آنان برای بدبین ساختن مردم مسلمان آذربایجان نسبت به ایران را بی اثر ساخته است.

اما حال که جناب علی اف و سایر مقامات باکو اصرار بر فریاد زدن و اظهار دشمنی دارند در وهله اول باید بدانند طناب پوسیده رژیم هایی که خود سالهاست طعم پیروزی را نچشیده اند، سست تر از آن است که در برابر ایران مقتدر بتوانند به آن چنگ بزنند و خود را از مهلکه برهانند.

جمهوری اسلامی تا کنون حد نهایت مدارا و رأفت را با حاکمان آذربایجان به خرج داده و با وجود اشتراکات دینی و مذهبی، در حق سران باکو نیز ادای دین کرده و برادری خود را به اثبات رسانده است.

اما توطئه های اخیر و باز شدن علنی پای بیگانگان به منطقه، جای مماشات نداشته و خاطره خیانتها از حمله پهپادی به تاسیسات هسته ای تا جاسوسی از جمهوری اسلامی و دست داشتن در خون شهدای هسته ای را زنده می‌کند و تعدد فعالیت های اخیر نگرانی های جدی برای امنیت ملی ایران و نیز امنیت مردم مسلمان آذربایجان ایجاد کرده است.

از این رو اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل سراسر کشور ضمن محکوم نمودن زیاده گویی‌های رئیس جمهور و نمایندگان مجلس جمهوری آذربایجان، از وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشورمان انتظار دارد از موضع انفعال هشت سال گذشته که به گستاخی هر چه بیشتر خائنان منطقه ای و دشمنان قسم خورده این ملت منجر شده، فاصله گرفته و اقدامات جدی و محکم دیپلماتیک را در دستور کار قرار دهند و تا خنثی سازی این توطئه ها و دریافت توضیحات موجه از سوی سران جمهوری آذربایجان، از پای ننشینند.

و من الله توفیق

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان آذربایجان نمایندگان مجلس رئیس جمهور اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل جمهوری آذربایجان جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا

مجمع جهانی بیداری اسلامی در واکنش به سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا در بیانیه‌ای تاکید کرد: اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
تاریخ در حال تکرار است و دانشگاه‌های آمریکایی بعد از ۵۷ سال که از جنبش دانشجویی دانشگاه کلمبیا می‌گذرد، مجدداً به صحنه اعتراض و انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه  آمریکا در قبال مسأله فلسطین و غزه تبدیل شده است.
 
در آوریل ۱۹۶۸ دانشگاه کلمبیا مبدأ اعتراضاتی در آمریکا شد که باعث عقب‌نشینی این کشور از جنگ ویتنام گردید. در هفته‌های اخیر نیز این دانشگاه که دژ اصلی لابی صهیونیسم در آمریکاست، پیشگام خیزش بزرگ دانشجویی علیه سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی شده است که در حال حاضر به بیش از ۱۰۰ دانشگاه معتبر آمریکایی تسری کرده است.  

اعتراضات دانشجویان و اساتید به دلیل آنکه دانشجویان هیچ وابستگی  به موسسات اقتصادی و احزاب و گروه‌ها و لابی رنت‌های تکنوکراسی ندارند و نوعا باطن پاک‌تر و ضمیر صاف‌تری دارند از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالایی و در نتیجه اثرگذاری بیشتری برخوردار  می‌باشند و دولت آمریکا را عملاً در «وضعیت سخت و دشوار» قرار داده است که این مسأله در اظهارنظر مقامات کنونی و سابق آمریکایی به وضوح مشخص است.
 
برخلاف اظهارات مضحک بایدن رئیس جمهور آمریکا که با فرار به جلو و توسل به حربه یهودستیزی تلاش می‌کند دانشجویان و اساتید معترض را به یهودستیزی متهم کند، اساتید و دانشجویان یهودی به ویژه در دانشگاه کلمبیا نقش مؤثر و برجسته‌ای در تحرک و سازماندهی جنبش دانشجویی دارند.

اینک لازم است افکار عمومی جهان و منطقه را به نکات زیر جلب می‌نماید:
 
یک؛ اعتراضات دانشجویی در آمریکا، قطعاً پدیده جدید و عجیبی است که تا پیش از این کمتر قابل پیش‌بینی و تصور بود. اولین‌بار در دهه‌های اخیر است که مسأله‌ای سیاسی تبدیل به جنبش دانشجویی با این گستردگی می‌شود و این یعنی نخبگان جامعه آمریکا علی‌رغم سانسور گسترده رسانه‌ای پیام مهمی را می‌گیرند و به درک درستی از آنچه که در فلسطین می‌گذرد رسیده‌اند.
 
دو؛ با وجود روایت‌گری دروغین دولت آمریکا و محافل رسانه‌ای و سیاسی همسو با آن پیرامون تحولات فلسطین و جنگ غزه، لیکن اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند. امروز در جامعه آمریکایی عملاً با پدیده‌ای مواجه هستیم که نشان می‌دهد دولت و حامیان رژیم صهیونیستی در داخل آمریکا عملاً قدرت اقناع جامعه مدنی، اساتید و دانشجویان در خصوص سیاست‌های حمایتی خود از اسرائیل را از دست داده‌اند که این مسأله قطعاً به مبدأ و نقطه آغازی بر تحولات و دیدگاه‌های ضد دولتی در آمریکا تبدیل خواهد شد.
 
سه؛ دولت آمریکا برخلاف ادعاهای حقوق بشری، برخورد خشن و سرکوبگرانه را با دانشجویان و اساتید معترض که مطالبات کاملاً برحق، مشروع، قانونی و انسان‌دوستانه دارند، در دستور کار قرار داده است. ماهیت و چگونگی رفتار آمریکا با معترضان و بازداشت هزاران دانشجو و استاد معترض، در حقیقت نقاب از چهره دموکراسی آمریکایی انداخته و رژیم آمریکا را بیش‌ازپیش در افکار عمومی جهان بی‌اعتبار ساخته است.
 
چهار؛ با توجه به اینکه دانشگاه نقش برجسته‌ای در زیست اجتماعی و روندهای سیاسی دارد و به عنوان لوکوموتیوی که جامعه را هدایت می‌کند و در مقام نیروی محرکه راهبردی، تمام فرآیندهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... را در جنبه‌های مختلف تحت تأثیر قرار می‌دهد، بنابراین هرگونه برخورد خشن واشنگتن با جنبش دانشجویی معترض نه تنها راه به جایی نمی‌برد بلکه برعکس جماعت بیشتری از مردم بی‌طرف را در آمریکا به سمت «حمایت از فلسطین» و «ضدیت با رژیم جنایتکار صهیونیستی» سوق می‌دهد؛ آنهم در شرایطی که آمریکا بزرگ‌ترین متحد راهبردی اسرائیل در دنیا محسوب می‌شود و صهیونیست‌ها نیز به لطف حمایت‌های آمریکا افزون بر ادامه نسل‌کشی در غزه، در سال‌های اخیر تلاش‌های فراوان و هزینه‌های هنگفتی برای به حاشیه راندن فلسطین از متن تحولات منطقه و جهان کرده‌اند.
 
پنج: سیاست سرکوب دانشجویان آزاده قطعا نتیجه عکس خواهد داد و استمرار و توسعه اعتراضات انسانی دانشجویان در دیگر نقاط جهان و از جمله کشورهای اروپایی را موجب خواهد شد.

شش؛ حمایت از فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، بلندترین صدایی است که امروز در کشوری که موتور محرک ادامه حیات و بقاء موجودیت اسرائیل در دنیا است، شنیده می‌شود. این از پدیده‌ها و تحولات عجیبی است که برای نخستین بار در بیش از ۷۵ سال گذشته که از تأسیس اسرائیل می‌گذرد در آمریکا در حال وقوع است. بدون شک اتفاقات کنونی دانشگاه‌های آمریکایی که باعث وحشت سران صهیونیستی و کابینه جنگ نتانیاهو شده است، با وجود سرکوب و مقاومت در مقابل درخواست معترضان، دیر یا زود به ثمر خواهد نشست و بر روندهای تصمیم‌ساز دولت آمریکا در قبال جنگ غزه و رویکردهای حمایتی شدید از رژیم صهیونیستی اثر خواهد گذاشت.  
 
با توجه به تعمیم خواسته دانشجویان آمریکایی در جهت توقف نسل کشی صهیونیست ها در غزه، دیگر ملت ها و به خصوص طبقه منورالفکر و تحصیل کرده و در حال تحصیل در سراسر جهان برانگیخته شده و حلقه محاصره را علیه صهیونیست ها و حامیان آنها تنگ‌تر خواهد کرد.

مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکوم کردن سرکوب گسترده این اعتراضات دانشجویی از همه ملت های آزادی‌خواه اعم از مسلمان و غیر مسلمان می‌خواهد اقدامات لازم را در جهت متوقف کردن جنایات این  رژیم صفاک انجام دهند.
 
 مجمع جهانی بیداری اسلامی

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • خجالت بکشید!
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • ویسی به سیم آخر زد؛ اصلا 10 میلیارد جریمه کنید، در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم و این می‌شود عدالت؟!
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • اعلام همبستگی جمعی از دانشجویان ایرانی با دانشجویان آمریکایی
  • امیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار دارد
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر