Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره فرش سازمان صمت چهارمحال و بختیاری از تاسیس دهکده فرش در این استان خبر داد و گفت: با ایجاد این دهکده زنجیره تولید فرش در استان تکمیل می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، علی رضا جیلان  با بیان اینکه توجه به فرش یکی از اولویت‌های اول ایجاد اشتغال در چهارمحال و بختیاری است، اظهار کرد: سرمایه گذاری در حوزه فرش نسبت به صنعت نیاز به سرمایه گذاری کمتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با حداکثر ۱۵ میلیون تومان آورده اولیه می‌توان در حوزه فرش اشتغال ایجاد کرد، ادامه داد: در تولید فرش باید به نیاز بازار و خواسته خریدار توجه شود.

رئیس اداره فرش سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مواد اولیه فرش در استان تولید می‌شود، عنوان کرد: باید تولید فرش از وضعیت خانگی به کارگاهی تبدیل شود.

جیلان با بیان اینکه دهکده فرش در چهارمحال و بختیاری ایجاد می‌شود، تصریح کرد: مرمت و قالی شویی تخصصی فرش دستبافت در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد و این مهم در خارج از استان انجام می‌شود که هزینه‌های بالایی را در بر دارد.

وی گفت: دهکده فرش در بخش‌های پشم ریسی، رنگ رزی، کارگاه بافندگی، مرمت فرش، مراکز آموزشی، کارگاه ساخت دار قالی، قالی شویی تخصصی، نمایشگاه و فروشگاه فرش و موزه تخصصی طراحی شده است.

رئیس اداره فرش سازمان صمت چهارمحال و بختیاری ایجاد دهکده فرش را فرصتی برای جلوگیری از خروج ارزش افزوده فرش در استان عنوان کرد و افزود: این دهکده در ۴۰ هکتار طراحی شده است.

جیلان «چالشتر» را زادگاه تولید فرش در چهارمحال و بختیاری دانست و گفت: این دهکده در «چالشتر» طی چند فاز تأسیس می‌شود و فرآیند ایجاد دهکده در مرحله تأمین و واگذاری زمین مورد نیاز از اداره کل راه و شهرسازی استان است.

رئیس اداره فرش سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اولویت سرمایه گذاری با مردم محلی و فعالان استان است، عنوان کرد: مسئولان باید برای تسریع فرآیند ایجاد این دهکده همراهی کنند.

منبع: مهر

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دهکده فرش چهارمحال و بختیاری دهکده فرش تولید فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری