Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، مانور تمرینی آموزشی منطقه شمالغرب-استان زنجان در قالب شکستن سد و نحوه مقابله با رخدادهای هیبریدی پیش آمده به منظور مقابله با وقوع حوادث مشابه برگزار شد.
این مانور با سناریوی تخلیه آب مخزن سد تهم «تخلیه آب استراتژیک شهر و هدر رفت آن»، دیواره سد و دریچه های تحتانی سد«تخریب»، بند همایون «تخریب بند و تأسیسات آن در اثر جریان سیلابی» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساسیت به تنها منبع استراتژیک تامین آب شرب شهری، آشنایی همکاران شرکت با شرایط اضطراری نظیر سیل، شناسایی نقاط ضعف و قوت عملکرد همکاران در برخورد با وضعیت اضطراری ایجاد شده، افزایش تعامل و همکاری بین بخشی در استان و استان های معین در زمان وقوع حوادث مشابه به منظور مدیریت حوادث پیش آمده از دلایل توجیهی برگزاری این مانور بود.
انجام عملیات لایروبی بندهای رسوب‌گیر در منطقه سیل خیز گلهرود، انجام عملیات غواصی برای باز کردن دریچه سد، رفع خسارات وقوع سیل توسط نیروهای امدادی، انجام عملیات بازگشایی محدوده پرخطر پایین دست بند همایون توسط اکیپ آذربایجان شرقی، باز کردن دریچه‌های بند تنظیمی همایون جهت انتقال آب به مسیر رودخانه سارمساقلو، لایروبی کانال های انتقال پس از وقوع حادثه جهت به مدار در آورن سد و انتقال آب شرب به تصفیه‌خانه پس از تأیید کیفیت آب توسط آزمایشگاه شرکت آب و فاضلاب استان از جمله اقداماتی بود که در این مانور فرضی انجام شد.
این مانور با همکاری مدیریت بحران استانداری، مدیریت بحران شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان، شرکت آب منطقه ای استان های معین، شرکت آب و فاضلاب استان برگزار  شد.
در جریان اجرای سناریوی با توجه به وقوع سیل و ایجاد شرایط بحرانی، انجام هماهنگی فی مابین مدیر عامل شرکت آب منطقه ای زنجان با مدیریت بحران شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران جهت هماهنگی و اعزام اکیپ های عملیاتی از استان های معین به محل حادثه انجام و در نهایت پس از امدادرسانی و اتمام عملیات نیروها به استان‌های خود بازگشتند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان درباره برگزاری این مانور گفت: سیل یک پدیده طبیعی است و در هنگام بروز به مانند هر بلای طبیعی دیگر دارای آثار تخریبی غیر قابل اجتنابی است و افزایش سطح آمادگی و هماهنگی تیم ها و سازمان‌های ذینقش در بحران، بررسی ضعف‌ها و کاستی‌های برنامه‌ریزی مدیریت حوادث و بحران، تعیین و تمرین نقش‌ها و مسوولیت‌های افراد و نهادهای مختلف، ارتقاء آگاهی و مهارت عملی تیم های واکنش اضطراری و کارکنان از اهداف این رزمایش است.
علی علیزاده گفت: با برگزاری چنین رزمایش‌هایی سطح توانمندی نهادها و سازمان‌ها در مقابل حوادث و بحران‌های غیر مترقبه سنجیده می‌شود و رفع نواقص احصا شده و تحلیل عملیات  به ارتقاء آگاهی در مقابله با بحران‌ها می‌انجامد و رفتار پدافندی را در مردم و مسوولان تقویت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه نگرانی هایی که در سد تهم داشتیم برطرف شد و آب تصفیه خانه برقرار شد، افزود: به دنبال اعلام پایان عملیات با کمک همه افراد و استان های معین و همجوار و آذربایجان شرقی و غربی، کردستان و گیلان و زنجان و اردبیل عملیات برق‌رسانی و آبرسانی انجام شد و مشکلی از این لحاظ وجود ندارد.
وی تصریح کرد: در این عملیات ۱۷ اکیپ حضور داشتند و از استانداری و مدیریت بحران و سایر اکیپ‌ها، آتش‌نشانان، اکیپ هلال احمر تقدیر می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق  استان زنجان با اشاره به اینکه مشکل هدایت سیلاب با حضور اکیپ غواصی انجام شد و خوشبختانه مشکلی در عملیات پیش نیامد، گفت: در این عملیات علاوه بر آبرسانی سیار مناطق تحت پوشش مشکلشان حل شد.
وی با اشاره به اینکه در بحث برق نیز شکستگی چند پست برق را داشتیم که اینها نیز برطرف شده و کل منطقه برقدار شد، گفت: همچنین شبکه ۲۰ ولت جدید هم دچار مشکل شده بود که آنهم برطرف شد و همه مسیر برقدار شد.
وی گفت: در این عملیات ۱۷ اکیپ از استان‌های مختلف حضور داشتند که با اقدام به موقع زنجان را در این بخش همراهی کردند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: توزیع برق زنجان تخریب سد آب شرب استان های معین مدیریت بحران شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پس تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر انجام شده شرکت آبفا چهارمحال و بختیاری، عملیات اجرایی احداث مخزن ۱۵۰۰ یک هزار و ۵۰۰ مترمکعبی آب شرب شهر گوجان را شروع کرد.

وی افزود: این مخزن با هدف افزایش امکان ذخیره‌سازی آب آشامیدنی شهر گوجان احداث می‌شود که با بهره‌برداری از آن، شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان و پایداری بیش از پیش آب شرب این شهر باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: احداث این مخزن ذخیره در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع انجام می‌شود.

کریمی عنوان کرد: برای اجرای این پروژه، اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از اینکه عملیات سنگ‌بری و خاکبرداری این مخزن به پایان برسد مراحل احداث و ساخت و ساز شروع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شهر گوجان جمعیت حدود ۱۰ هزار نفری را در خود جای داده و از توابع شهرستان فارسان است که در ۳۶ کیلومتری شهرکرد مرکز استان واقع شده است.

کد خبر 6093739

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد