Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  منصور بیجار  معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست مدیریت بحران سیستان و بلوچستان اظهارداشت: ما از ۲۴ ساعت گذشته براساس پیش‌بینی‌هایی که هواشناسی استان انجام داده در ۲ نقطه از منطقه بحث توفان را داریم یکی در شمال در حوزه سیستان که از امشب و فردا شب شروع می‌شود به مدت سه روز و پیش‌بینی‌ها بر این است که تا بیش از ۱۰۰ کیلومتر سرعت این توفان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:این موضوع باعث می‌شود که بحث ریزگرد‌ها مشکلاتی را برای مردم آنجا ایجاد کند به همین جهت جلسه ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان تشکیل و قرار شد اطلاع‌رسانی و اتخاذ تمهیدات لازم انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: پیرو جلسه ستاد مدیریت بحران در یکی ۲ساعت آینده پیش‌بینی که برای احتمال قطعی آب یا برق یا موضوعات دیگری که بخواهد پیش بیاد آن را انجام دادیم و ابلاغ شد و ستاد مدیریت بحران هم تصمیم گرفت از نزدیک این موضوعات رصد و با تعدادی از مدیران تقسیم کار انجام شود.

وی با تاکید براینکه ستاد مدیریت بحران در شهرستان چابهار از امشب تا پایان این توفان تشکیل می‌شود گفت: خواهش من از تمام مردم سیستان و بلوچستان بویژه مردم حوزه جنوب این استان این است که از تردد‌های غیر ضروری خوداردی و سعی کنند در منازل خود باشند تا این توفان برطرف و زمان آن بگذرد.

بیجار خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های رسمی و شورای هماهنگی مقابله با بحران انجام می‌شود و همگان توصیه‌هایی که در دستگاه‌های اجرایی مختلف به مردم اعلام می‌شود را جدی گیرند تا بتوانیم از این حادثه بگذریم و اگر خدای ناکرده مشکلاتی به وجود آمد در کمترین زمان ممکن آن را حل کنیم.

وی ادامه داد: البته برای ما خیلی مهم است که این توفان خسارت جانی به هیچ وجه نداشته باشد و خسارت مالی در حداقل ممکن باشد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان طوفان حاره ای ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۱۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور

 محمد کرمی در حاشیه بازدید از طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان که به همراه فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، گفت: با تلاش تمامی مجموعه وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران این طرح بزرگ انجام گرفت و همه پای کار آمدند تا طرح حفر چاه و انتقال آب انجام شود و این در حالی انجام گرفت که در سال گذشته این منطقه بیابان بود و بیشترین حجم طوفان‌ها را در منطقه داشتیم و شرایط کار در منطقه بسیار سخت بود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود:  با توجه به اینکه آب چاه نیمه‌ها در حال اتمام بود و مردم گلایه‌مند و نگران از شرایط پیش رو بودند با، نعمت بارندگی در شمال استان سیستان و بلوچستان چاهک‌های در حال خشکیدن حیات دوباره گرفتند.
کرمی بیان داشت: طرح انتقال آب دریا نیز طرح بی‌نظیری است که با نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بخشی از اعتبارات مورد نیاز نیز از صندوق ذخیره ملی تامین شد و این طرح بزرگ هم اکنون در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: کیفیت در اجرای کار بسیار مهم است و باید بر کیفیت امور نظارت شود.
وی عنوان کرد: طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان یک پروژه بی‌نظیر و الگو است و نشان می‌دهد که اگر بخواهیم در کشور طرح های بزرگ انجام دهیم می‌توانیم به سرعت کار را شکل دهیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرعت در اجرای طرح‌ها را در طرح های دیگر نیز می‌توانیم ببینیم ، در حوزه ساخت بزرگراه در گذشته سالی ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر در استان احداث می‌شد، اما امسال این رقم به ۱۸۰ کیلومتر رسیده است که جای قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه دارد.

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال