Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از آی‌ای، به نظر می‌رسد ربات‌ها در حال رفتن به سمتی هستند که دیگر نیازی به پا ندارند.

بر اساس مطالعه‌ای که به تازگی در مجله "سافت رباتیکس"(Soft Robotics) منتشر شده است، گروهی از مهندسان کره‌ای یک باتری رباتیک قابل انعطاف و کشش ابداع کرده‌اند که می‌تواند مانند مار به شکل مارپیچی حرکت کند و به نظر می‌رسد باید خود را برای آینده‌ای آماده کنیم که در آن ربات‌های شبیه به مار می‌توانند جان ما را نجات دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باتری جدید می‌تواند در طیف وسیعی از کاربردها مانند بلایای طبیعی یا شرایط اضطراری یا به عنوان ارتقای فناوری ذخیره انرژی کاربرد داشته باشد. طبق بیانیه مطبوعاتی محققان، می‌توان آن را برای انواع دیگر دستگاه‌ها از پوشیدنی‌های روزمره گرفته تا ربات‌های نرم استفاده کرد.

تیم سازنده این فناوری جدید از موسسه ماشین آلات و مواد کره(KIMM) تحت رهبری "بونکیون جانگ" و با همکاری "سئونگمین هیون" از دانشکده نانو مکانیک است.

این تیم به بررسی و توسعه ساختار این باتری قابل انعطاف پرداخت که ایمنی و قابلیت کشش آن از فلس‌های مار الهام گرفته شده است.

تصاویر | ربات‌های جالبی که برای مقابله با کروناویروس ساخته شده‌اند

فلس مار ممکن است سفت و سخت به نظر برسد، اما هر فلس می‌تواند روی لایه بعدی تا شود تا از کل بدن در برابر حملات خارجی یا برخورد محافظت کند. اما مهمتر از همه اینکه ویژگی‌های ساختاری آنها باعث می‌شود تا وسیله‌ای انعطاف‌پذیر و سازگار با محیط اطراف ایجاد شود.

این باتری می‌تواند بدون از دست رفتن ثبات و عملکرد خود به خوبی منعطف و کشیده شود. این امر با یک ساختار مکانیکی طراحی شده است که از فلس‌های مار تقلید می‌کند.

به عنوان مثال ربات‌های ساخته شده با این فناوری جدید می‌توانند به نجات افراد دفن شده زیر آوار یک ساختمان فروریخته کمک کنند.

تیم سازنده برای اطمینان از ایمنی این باتری با به حداقل رساندن تغییر شکل در مواد تشکیل دهنده آن، از یک شکل بهینه برای هر سلول باتری استفاده کردند که ظرفیت بالایی را ارائه می‌دهد.

شکل و اجزای سلول‌های این باتری جدید از ویژگی‌های کلیدی این نوآوری جدید بهره می‌برد که شامل اشکال کوچک و شش ضلعی شبیه به فلس‌های مار است. این اجزا با مس و مواد پلیمری ساخته شده‌اند که در یک مکانیزم لولایی یکپارچه شده‌اند و قابلیت تاشو بودن و باز شدن را ممکن می‌کند.

این طراحی به اندازه کافی ساده است و تولید انبوه آن با آزمایش‌های بیشتر ممکن است.

این ربات جدید همچنین می‌تواند برای دستگاه‌های پزشکی و برای توانبخشی افراد مسن مفید باشد. همچنین همانطور که گفته شد می‌تواند در سناریوهای فاجعه‌بار یا به عنوان کمک یا پیشاهنگ برای ماموریت‌های نجات مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال یک ربات شبیه مار را می‌توان به زیر آوار یک ساختمان فروریخته فرستاد تا در میان آوار بخزد و افراد زیر آوار را شناسایی کنند تا در زمان شناسایی و نجات افراد به شکل قابل ملاحظه‌ای صرفه جویی شود و در نهایت می‌تواند زندگی بسیاری را نجات دهد.

کد خبر 629624 برچسب‌ها ربات - روبات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ربات روبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی

گروهی از دانشمندان سیاره‌شناس از کالتک (مؤسسه فناوری کالیفرنیا)، دانشگاه کوت د-ازور و مؤسسه تحقیقات ساوت‌وست شواهد جدیدی را مبنی بر وجود سیاره نهم گزارش کرده‌اند. آن‌ها مقاله خود را روی سرور preprint arXiv منتشر کرده‌اند و این مقاله برای انتشار در «آستروفیزیکال ژورنال لترز» پذیرفته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بود که دو اخترشناس کلتک، چندین جرم کمربند کایپر (کویی‌پر) را در خارج از مدار نپتون، در نزدیکی لبه منظومه شمسی پیدا کردند که به نظر می‌رسید در جهت‌گیری تقریبا نزدیکی نسبت به خورشید واقع شده‌اند. دانشمندان دلیل این انباشتگی را کشش گرانشی سیاره‌ای ناشناخته پیشنهاد دادند؛ سیاره‌ای که بعداً سیاره نهم نام گرفت. این سیاره پیشنهادی حدود ۶ برابر زمین سنگینی دارد و فاصله‌اش از خورشید می‌تواند بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید باشد.

البته داستان سیاره نهم هم داستان جالبی است. از زمان کشف سیاره کوتوله پلوتو در اوایل قرن بیستم تا سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵) که پلوتو هنوز جزء سیارات منظومه شمسی دسته‌بندی می‌شد، اخترشناسان به دنبال سیاره دهم بودند و آن را سیاره X می‌نامیدند.

طی سه دهه اخیر و با یافتن تعداد بیشتری از اجرام کمربند کایپر و فرانپتونی‌ها (TNOها)، شواهد آماری ضدونقیضی از وجود سیاره نهم ارائه شده است. برخی تحلیل‌ها، توزیع اجرام یافت‌شده را به نفع وجود سیاره نهم تفسیر می‌کنند و برخی دیگر، کفه ترازو را به نفع نبود این سیاره تغییر می‌دهند. مقاله جدید به نفع وجود سیاره نهم است.

پژوهشگران در تحقیق خود به ردیابی حرکت‌های اجرام بلنددوره‌ای پرداختند که از مدار نپتون می‌گذرند و در طول سفر خود، حرکت‌های نامنظمی نشان می‌دهند. آن‌ها از این مشاهدات برای ایجاد چند شبیه‌سازی کامپیوتری استفاده کردند که هرکدام، سناریوهای متفاوتی را به تصویر می‌کشند.

دانشمندان علاوه بر تصحیح اثر کشش گرانشی سیارات بزرگ منظومه شمسی بخصوص نپتون، داده‌های جزرومد کهکشانی را نیز به شبیه‌سازی اضافه کردند. جزرومد کهکشانی عبارت است از ترکیب نیروهای گرانشی اجرام راه‌شیری که در ورای مرزهای منظومه شمسی واقع شده‌اند.

شبیه‌سازی‌ها نشان داد که قابل‌قبول‌ترین توضیح برای رفتار اجرام فرانپتونی، تداخل جاذبه گرانشی از سیاره بزرگ دوردست است. متأسفانه شبیه‌سازی‌ها از آن نوع نبود که به تیم تحقیقاتی اجازه دهد مکان سیاره را نیز تعیین کند.

شرح عکس: مقایسه توزیع‌های مداری از شبیه‌سازی‌های حرکت nجسم شامل سیاره نهم ( P۹، چپ) و بدون آن (راست). هر دو پنل، فاصله حضیض (کمترین فاصله تا خورشید) را در برابر نیم‌محور اصلی ردپای مداری فرانپتونی‌های شبیه‌سازی‌شده با زاویه تمایل مداری کمتر از ۴۰ درجه (i

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • نحوه تعمیر کردن شیردوش حمام؛ یک روش برای جوشکاری با باتری ۱.۵ ولتی (فیلم)