Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان ملل، این نهاد بین المللی از کشورهای کمک کننده خواست سریعتر کمک های خود را پرداخت کنند تا نیازهای فزاینده بشردوستانه در افغانستان برطرف شود.
این در حالی است که مدیر صندوق جمعیت ملل متحد وضعیت کنونی افغانستان را نگران کننده دانسته و درمورد خطر قحطی زودهنگام در این کشور هشدار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ناتالیا کانم مدیر صندوق جمعیت ملل متحد در گفت و گو با خبرگزاری فرانسه گفت: با نزدیک شدن فصل زمستان و نابسامانی امور و عدم سازماندهی تشکیلات دولت موقت طالبان، خطر قحطی، دستکم یک سوم مردم افغانستان را تهدید می‌کند.
به گفته وی، نگرانی‌های زیادی درمورد نحوه تغذیه و مراقبت‌های بهداشتی و درمانی افغان‌ها وجود دارد.
سازمان جهانی بهداشت نیز خواستار پرداخت کمک‌های مالی فوری برای نجات نظام بهداشتی افغانستان شده است.
تدروس ادهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است نظام بهداشتی این کشور در مرز فروپاشی قرار دارد و اگر برای نجات و پایداری آن تمهیدات فوری اتخاذ نشود، این کشور با یک فاجعه انسانی روبرو خواهد شد.
هر چند سازمان ملل به این منظور یک کمک اضطراری به مبلغ ۴۵ میلیون دلار در اختیار نهادهای بهداشتی قرار می‌دهد، اما نیازهای افغانستان در این زمینه بسیار بیشتر است.
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت پس از بازدید از کابل، اعلام کرد  نظام بهداشتی افغانستان در مرز فروپاشی قرار گرفته است و اگر هیچ تصمیم و تمهیدی در این زمینه اخد نشود، این کشور با یک فاجعه انسانی آنی روبرو خواهد شد.
ادهانوم یادآوری کرد که در طول ۲۰ سال اخیر در افغانستان پیشرفت‌های شایانی در زمینه بهداشت و سلامتی بدست آمده است که کاهش مرگ و میر مادران و کودکان و ریشه کن شدن فلج اطفال از جمله آنها است.

https://www.un.org/press/en/۲۰۲۱/db۲۱۱۰۰۱.doc.htm

برچسب‌ها سازمان ملل متحد افغانستان سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری تحولات افغانستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد افغانستان سازمان جهانی بهداشت سازمان ملل متحد افغانستان سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند

برادران نامه‌ ۱۰ انجمن صنعتی درباره نرخ ارز را منتسب به جریان تورم‌ساز خواند و گفت: انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت می‌کنند اما ارز را می‌خواهند ۶۰هزار تومان بفروشند

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفتگو با ایسنا در واکنش به نامه اخیر برخی تولیدکنندگان بزرگ کشور به مقام معظم رهبری درخصوص بازگشت ارز صادراتی و فروش آن به نرخ بالاتر از نیما با تاکید براینکه این نامه جای ابهام دارد، اظهار کرد: در واقع اینها جریان تورم ساز کشور هستند. جریان تورم گرایی که سومدیریت خود را با کاهش پول ملی تنظیم می‌کنند. اینها شرکت‌هایی هستند که برخی از آنها به جای اینکه به بهره‌وری تولید فکر کنند هر ساله در این فصل با بازی با صورت های مالی و قیمت سازی، سودهای کلان گزارش می‌کنند؛ مثلا شرکتی که سال گذشته 105 همت سود گزارش کرده است چرا باید چنین نامه‌ای بنویسد؟

اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست

وی ادامه داد: به عنوان نمونه انجمن نساجی یا صنعت کفش که این نامه را امضا کردند باید بررسی شوند که آیا اساسا ارزی آورده‌اند که در کانال 40 هزار تومان فروخته باشند؟ اینها که ارز خود را در کانال های بالاتر می‌فروشند.

برادران تصریح کرد: شرکتی که تولیدش کمتر شده چرا سودش زیاد شده است؟ این سوال بنده باعث ناراحتی بسیاری شده بود، اما واقعا 105 همت سود چه معنایی می‌دهد؟‌ اصلا چه مشکلی بزرگی وجود داشت که به رهبری نامه نوشته‌اند؟‌ از این بیشتر می‌خواستند سود کنند؟ اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست اما نه صنایع بالادست.

معاون صنایع عمومی وزیر صمت با اشاره به دخالت بی‌مورد بورس کالا در این موضوع، تاکید کرد: بورس کالا یک شرکت خصوصی است و نباید در حوزه سیاست‌گذاری دولت وارد شود که در این صورت تخلف آن محرز است. بورس کالا کارمزدش را بگیرد تا در آن بستر معاملات صورت بگیرد.

چرا حقوق مالکانه دولت را با نرخ 60 هزار تومان نمی‌دهند؟

وی تصریح کرد: سهامدار بورس کالا شرکت مس است و معلوم است این شرکت یا شرکت فولاد می‌خواهند بیشتر بفروشند. اینها می‌خواهند بیشتر سود کنند و به همین دلیل چنین کاری کرده‌اند. تصور کنید شرکت فولاد در سال گذشته 108 همت سود کرده است؛ از جیب مردم و از جیب زنجیره پایین دست مثل لوازم خانگی که باید سود می‌کرد اما در واقع با خام فروشی سود کرده است! در حال حاضر هم کالا را داخل کشور گران‌تر می‌فروشند و حالا می گویند ارز صادراتی را با نرخ بالاتر بفروشیم!

برادران ادامه داد: آقایان انرژی را با دلار 10 هزار تومان، نیروی انسانی را با دلار 15هزار تومان و بنزین را با دلار هزار تومان می‌گیرند؛ بعد کالا را با نرخ 50 هزار تومان بفروشند؟ چرا باید اینگونه باشد؟ مگر اینکه بگوییم حقوق مالکانه دولت را با نرخ 60 هزار تومان پرداخت کنند و همینطور انرژی و ... را سپس در این شرایط ارز صادراتی را با نرخ 60 هزار تومان بفروشند. 

چرا هر سال در اردیبهشت ماه جریان‌سازی می‌کنند؟

به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صمت، متوسط مواد اولیه این شرکت‌ها کمتر از 30 هزار تومان است؛ مگر حقوق نیروی انسانی را با دلار 60 هزار تومانی می‌دهند که می خواهند ارز صادراتی خود را بالا بفروشند؟!

وی با تاکید براینکه جریانی پشت پرده است که هر سال اردیبهشت ماه جریان سازی می‌کنند و امسال بورس کالا هم ایدئولوگ آنها شده است، تصریح کرد: رهبری قبلا پاسخ اینها را داده‌اند که شرکت های بزرگ دولتی که مواد اولیه را از دولت می‌گیرند چرا برنامه‌ها و سیاست‌های خود را با دلار تلگرامی تنظیم می‌کنند؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما