Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@12:33:55 GMT

گردشگری اولویتی مهم برای توسعه اقتصادی یزد است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۶۶۶۶۵

گردشگری اولویتی مهم برای توسعه اقتصادی یزد است

محمدصالح جوکار در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه گردشگری انجام شده اما شیوع کرونا اجازه بهره برداری درست و به موقع را نداد اظهار داشت: صنعت گردشگری در کشور ما نوپا است و کمتر توانسته‌ایم از آن بهره‌برداری کنیم وگرنه این صنعت وجوه متعددی در حوزه اقتصاد دارد.

وی با بیان اینکه گردشگری می‌تواند نقش بسزایی در رفع بیکاری مردم استان داشته باشد افزود: صنعت گردشگری می‌تواند یک صنعت اقتصادی پایه به شمار رود و با خود ارز آوری و ایجاد اشتغال را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان یزد با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به گردشگری اختصاص داده‌اند اضافه کرد: این موضوع در کشور ما کمتر از چهار درصد است در حالیکه علاوه بر یزد در نقاط مختلف کشور هم فرصت‌ها و ظرفیت‌های ارزشمندی داریم و می توان فرصت‌های بسیار خوبی در این حوزه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه شیوع کرونا آسیب های جدی را در بخش های مختلف وارد کرد و صنعت گردشگری نوپای کشور را بیش از همه بخش ها دچار بحران ساخت افزود: کرونا به این صنعت ضربه‌های جبران‌ناپذیری وارد کرد که به حمایت جدی برای رونق دوباره نیاز دارد و باید سایر صنایعی که در ذیل صنعت گردشگری قرار می‌گیرند از جمله صنایع دستی هم مورد حمایت قرار گیرند.

رئیس مجمع نمایندگان با تاکید بر اینکه باید برای صنعت گردشگری کشور جایگاه بسیار ویژه و خاصی را در نظر بگیریم عنوان کرد: خوشبختانه یزد در حوزه گردشگری رشد بسیار خوبی یافته و اکنون یزد به یکی از مقاصد اصلی گردشگری تبدیل شده است و گردشگری اولویتی مهم برای توسعه اقتصادی یزد به شمار می رود.

وی با بیان اینکه یزد در گذشته با صنایع توسعه یافته و آلایندگی های خاص خود را دارد که مورد انتقاد مردم نیز قرار گرفته افزود: باید در توسعه صنعتی به سمت صنایع پاک و دانش بنیان برویم و بحث گردشگری را به عنوان یک اولویت جدی دنبال کنیم که هم رونق بالایی دارد و هم خالی از آلایندگی صنعتی است.

نماینده مردم یزد در مجلس با بیان اینکه رویکرد مجلس یازدهم نیز تقویت صنعت گردشگری است،گفت: ظرفیت ثبت جهانی بافت تاریخی یزد برای تقویت صنعت گردشگری استان استفاده شود اما اگر به آن توجه نکنیم قطعا بیش از این متضرر می‌شویم و قابل جبران هم نخواهد بود.

رئیس مجمع نمایندگان یزد با بیان اینکه گردشگری را یک صنعت آینده‌ساز و مفید می دانم خاطرنشان کرد: در حال انجام فعالیت‌هایی هستیم که علاوه بر ترویج فرهنگ گردشگری و توجه به این صنعت، زیرساخت‌های مورد نیاز هم فراهم شود تا نهایتا این صنعت به معنای واقعی خودش شکل بگیرد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری یزد توسعه اقتصادی محمدصالح جوکار رئیس مجمع نمایندگان یزد استان یزد بافت تاریخی صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: پروژه تفریحی، گردشگری و غذایی رستوران در بام اصفهان با رویکرد احترام به طبیعت و بهره‌مندی از این فضای بکر به بهره‌برداری رسید.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات ویژه شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در راستای توسعه ظرفیت‌های ویژه غذایی و گردشگری در اصفهان اظهار کرد: مجموعه کافه و رستوران در بام اصفهان یکی از اقدامات ویژه برای توسعه ظرفیت‌های بکر گردشگری و غذایی در این مجموعه است که با مساحتی بالغ‌بر ۶۳۰ مترمربع در مدت زمان ۳ ماه اجرا و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در این مجموعه بیش از ۱۷ هزار نفر ساعت اقدام عمرانی، فنی و تخصصی انجام شده است که پس از ۳ سال تعطیلی به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: گردشگرپذیرکردن نقطه ایستگاه دوم تله‌کابین صفه همراه با توسعه خدمات غذایی از مهم‌ترین شاخصه‌های این پروژه است.

ساکت ادامه داد: ارتقای خدمات در بلندترین نقطه شهر، توجه به برند مقصد در نقطه خاص با خدمات متفاوت و استانداردسازی سطوح خدمت در مجموعه صفه حتی در ارتفاع از دیگر ویژگی‌های مهم این پروژه است.

وی با بیان اینکه این پروژه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فعالیت می‌کند، گفت: توجه به اصالت ایرانی در طراحی این مجموعه غذایی و گردشگری مورد توجه قرار گرفته است.

ساکت اضافه کرد: گودبرداری و آواربرداری کف رستوران و کف محوطه بیرونی به متراژ ۴۰۰ مترمربع، تغییر کامل کف رستوران به سنگ فرش کوهستانی به مساحت ۴۰۰ متر مربع، تهیه ۱۵۰ متر کناف و اصلاح وضعیت سقف به مساحت ۲۴۰ متر مربع، خریداری کالای سفارشی لوستر مطابق با طراحی به تعداد ۱۲۰ عدد، کابل‌کشی و سیم‌کشی اتصالات برقی به طول ۲۰۰۰ متر، رنگ‌آمیزی کامل سقف محوطه داخلی از طریق ۴۵۰ کیلوگرم رنگ عایق، رنگ‌آمیزی محوطه‌های سقف، شیروانی، آشپزخانه، محوطه داخلی و خارج با ۱۰۰۰ کیلوگرم رنگ و رنگ‌آمیزی حدود ۲۰۰۰ متر سطوح مختلف از دیگر اقدامات شاخص عمرانی انجام شده در مجموعه غذایی آراکولانژ است.

کد خبر 748805

دیگر خبرها

  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال