Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@21:38:46 GMT

موافقت اکثر آمریکایی‌ها با استعفای بایدن

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۶۶۹۱۳

موافقت اکثر آمریکایی‌ها با استعفای بایدن

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، شرکت نظرسنجی محافظه‌کار «راسموسن» در نظرسنجی جدید خود مشخص کرد ۵۵ درصد از رای‌دهندگان موافقند که این رئیس جمهوری دموکرات ۷۸ ساله آمریکا باید استعفا دهد، در حالی که ۴۱ درصد "شدیدا" با آن موافقند.

همچنین طبق این نظرسنجی، ۳۹ درصد معتقدند که بایدن در ریاست جمهوری باقی بماند که از میان آنها ۲۹ درصد "شدیدا" با آن موافقت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین موسسه راسموسن دریافت که ۶۰ درصد از کسانی که در دسته رای‌دهندگان احتمالی بوده‌اند، معتقدند بایدن باید سربازان آمریکایی را با نقض توافق صلحی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری قبل از او با طالبان امضا کرده بود، در افغانستان حفظ می‌کرد.

اخیرا ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت به بایدن توصیه کرده بود ۲۵۰۰ پرسنل را در این کشور حفظ کند.

۶۰ درصد از رای‌دهندگان احتمالی در واقع معتقدند که طبق این پیشنهاد میلی، حفظ ۲۵۰۰ سرباز آمریکایی در افغانستان بهتر از خارج‌سازی کامل سربازان از این کشور جنگ‌زده بوده است.

دولت بایدن متهم به نادیده گرفتن هشدارها در خصوص امکان فروپاشی ارتش ملی افغانستان بعد از خروج ارتش آمریکا و رهاسازی طالبان برای تصرف افغانستان و ورود به شهر کابل در  ماه اوت شده است. پاسخ کاخ سفید، دستور به اجرای شتاب‌زده عملیات خارج‌سازی پرسنل سفارت آمریکا و پرسنل دیگر مستقر در شهر کابل بود، در حالی که این مساله منجر به سرازیر شدن هزاران تن از اتباع غربی خواستار فرار از افغانستان و ده‌ها هزار افغان متقاضی پناهجویی در آمریکا و کشورهای دیگر به فرودگاه شهر کابل شد.

همچنین پایگاه خبری هیل براساس یک نظرسنجی جدید موسسه گالوپ گزارش کرد که کامالا هریس، معاون جو بایدن نیز محبوبیت ۴۹ درصدی –و به همین میزان مخالفت با عملکردش- دارد که شش درصد بیشتر از محبوبیت جو بایدن با ۴۳ درصد است.

جک پوسوبیک، مفسر محافظه‌کار گفت که این نظرسنجی بخشی از تلاش‌ها برای منعکس کردن کامالا هریس (کاندیدای رقابت مقدماتی حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ که قبل از شروع آن رقابت به خاطر عدم محبوبیت کنار کشید) به عنوان یک جانشین معتبر برای بایدن در میان‌دوره است.

طبق یک نظرسنجی جدید آسوشیتدپرس - مرکز پژوهش امور عمومی NORC محبوبیت جو بایدن با مواجهه با انتقادات از بابت عملکردش در قبال خروج ارتش کشورش از افغانستان و حضور هزاران مهاجر هائیتیایی در مرز جنوبی آمریکا به ۵۰ درصد تنزل یافته است.

این نظرسنجی اجرا شده در بازه زمانی ۲۳-۲۷ سپتامبر دریافت که حدود ۴۹ درصد از پاسخ‌دهندگان عملکرد کلی بایدن در ریاست جمهوری را با گذشت کمی بیش از هشت از ماه از ریاست جمهوری او، مورد انتقاد قرار داده‌اند.

نظرسنجی قبلی همین موسسات که در ماه اوت اجرا شد، محبوبیت ۵۴ درصدی و نظرسنجی آنها در ماه ژوئیه محبوبیت ۵۹ درصدی را برای جو بایدن ثبت کرده بودند.

نظرسنجی‌های دیگر نیز نشان داده‌اند که میزان محبوبیت جو بایدن از میزان مخالفت با عملکردش کمتر است. یک نظرسنجی گالوپ در چند روز قبل نشان داد که بایدن تنها ۴۳ درصد تایید عملکرد داشته که نسبت به نظرسنجی ماه اوت همین موسسه کاهش ۱۶ درصدی نشان داده است.

نظرسنجی AP-NORC نشان داد که میزان تایید عملکرد بایدن در میان پاسخگویان دموکرات نسبت به ماه ژوئیه کمی کاهش یافته است و از ۹۲ درصد به ۸۵ درصد رسیده است، در حالی که میزان کاهش محبوبیت او نزد دسته‌بندی مستقل‌ها چشمگیرتر بوده و از ۶۲ درصد در ماه ژوئیه به ۳۸ درصد در ماه گذشته میلادی رسیده است.

تقریبا ۴۷ درصد از پرسش‌شوندگان هم به طور کلی نظر مثبتی نسبت به عملکرد بایدن در حوزه اقتصاد داشته‌اند؛ از هر ۱۰ جمهوریخواه تنها یک تن و از هر ۱۰ دموکرات هشت فرد به بایدن در این حوزه نمره مثبت داده‌اند.

این نظرسنجی میزان تایید کمی در قبال عملکرد بایدن نسبت به خارج ساختن کامل ارتش آمریکا از افغانستان که با تصرف سریع افغانستان توسط طالبان همراه شد، ثبت کرد. تنها ۳۴ درصد از بزرگسالان آمریکایی شرکت‌کننده در نظرسنجی AP-NORC گفتند که سیاست بایدن در قبال افغانستان را تایید می‌کنند و ۶۵ درصد به رئیس جمهوری آمریکا در این زمینه نمره منفی دادند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1113313 برچسب‌ها بایدن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بایدن ریاست جمهوری جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۶۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • اکثر آمریکایی‌ها به نتانیاهو اعتماد ندارند
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است