Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:18:01 GMT

قرصی که خطر مرگ و بستری شدن بر اثر کرونا را نصف می کند

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۶۷۱۸۰

قرصی که خطر مرگ و بستری شدن بر اثر کرونا را نصف می کند

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از بیزینس اینسایدر، نتایج اولیه آزمایش یک قرص درمان کووید ۱۹ نشان می‌دهد این دارو احتمال مرگ یا بستری شدن پس از ابتلاء به بیماری را نصف می‌کند.

قرص مذکور مولنوپیراویر نام دارد و توسط شرکت مرک وRidgeback Biotherapeutics توسعه یافته است. این دو شرکت روز گذشته اعلام کردند در اسرع وقت برای دریافت اجازه استفاده اضطراری از سازمان غذا و دارو آمریکا اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آنها اعلام کردند به دلیل مثبت بودن نتایج، استخدام داوطلب برای انجام تحقیقات را متوقف کرده‌اند. علاوه بر آن شرکت‌های مذکور از رگولاتورهای سراسر جهان درخواست اجازه استفاده خواهند کرد.

اگر با درخواست استفاده از این دارو موافقت شود، مولنوپیراویر نخستین قرص آنتی ویروسی در بازار خواهد بود که به طور خاص برای درمان بیماران کووید ۱۹ طراحی شده است.

مرحله سوم آزمایش بالینی این قرص با شرکت ۷۷۵ داوطلب بزرگسال که مبتلا به کووید ۱۹ با علائم متوسط بودند، انجام شد. البته این داوطلبان در بیمارستان بستری نشده بودند. تحلیل‌های اولیه نشان داد این دارو در کاهش قابل توجه ریسک بستری شدن در بیمارستان یا مرگ تأثیر گذار است.

طبق اطلاعات موجود طی ۲۹ روز ۷.۳ درصد از شرکت کنندگان در آزمایش بالینی که مولنوپیراویر را دریافت کرده بودند بستری شدند یا فوت کردند. حال آنکه میزان بستری شدن و مرگ میر در دریافت کنندگان پلاسیبو ۱۴.۱ درصد بود.

هیچ یک از دریافت کنندگان این قرص فوت نکرده است. همچنین تمام شرکت کنندگان در آزمایش بالینی حداقل یک عامل ریسک ابتلاء مانند چاقی مفرط، بیماری قلبی و سن بالا را داشتند بنابراین احتمال بیشتری وجود داشت تا به کووید ۱۹ با علائم شدید مبتلا شوند.

قرص مذکور ریسک بستری شدن در بیمارستان و مرگ را در تمام عوامل ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ کاهش داد و برای درمان سویه های دلتا، گاما و مو نیز کارآمد بوده است.

کد خبر 5317826 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو ویروس کرونا بیمارستان کووید 19 تحقیقات علمی آنتی ویروس حاکمیت سایبری گوگل فیس بوک همراه اول ایالات متحده امریکا ایرانسل شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هوش مصنوعی روسیه نوآوری آمازون صنعت موشک سازی اتحادیه اروپا بستری شدن کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان