Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@10:14:00 GMT

همیشه علت چاقی پرخوری نیست!

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۶۸۳۰۴

همیشه علت چاقی پرخوری نیست!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، چاقی یکی از نگرانی‌های مهم در دنیای امروز است. بر اساس داده‌های سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۶، ۶۵۰ میلیون بزرگسال در سراسر جهان از این بیماری مرتبط با سبک زندگی رنج می‌برند. چاقی تجمع بیش از حد چربی در بدن است که اغلب ممکن است ریسک بیماری قلبی، دیابت و موارد دیگر را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دستورالعمل رژیم غذایی توسط USDA نشان می‌دهد که بزرگسالان برای کاهش وزن باید تعداد کالری دریافتی از غذا‌ها و نوشیدنی‌ها را کاهش و مقدار مصرف شده را از طریق فعالیت بدنی افزایش دهند.

در واقع، هر متخصص بهداشت برای حفظ وزن سالم بر رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم تاکید می‌کند. این بدان معناست که برای جلوگیری از چاقی، باید چربی‌های مصرفی خود را بسوزانید.

با این حال، یک مطالعه جدید که در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است، یک رویکرد جایگزین برای کاهش وزن موثر را نشان می‌دهد. محققان این مطالعه اظهار داشتند که افزایش وزن یا چاقی همیشه با میزان خوردن شما ارتباطی ندارد. در عوض، بستگی زیادی به کیفیت غذای مصرفی دارد.

به گفته نویسنده اصلی مطالعه، داکتر دیوید لودویگ، متخصص غدد درون ریز بیمارستان (شفاخانه) کودکان بوستون و استاد دانشکده پزشکی هاروارد، مدل تعادل انرژی به ما در درک علل بیولوژیکی افزایش وزن کمک نمی‌کند. به عنوان مثال، در طول جهش رشد، مصرف غذای نوجوانان ممکن است به اندازه هزار کالری در روز افزایش پیدا کند اما آیا پرخوری آنها باعث جهش رشد می‌شود یا جهش رشد باعث گرسنگی و پرخوری نوجوان می‌شود؟.

محققان در ادامه اظهار می‌کنند که الگوی رژیم غذایی مدرن باید مسئول همه گیری چاقی کنونی و علت اصلی چاقی باشد. امروزه رژیم غذایی ما شامل غذا‌هایی است که دارای شاخص گلیسمی بالا، فرآوری شده و حاوی کربوهیدرات/نشاسته هستند. این مطالعه توضیح می‌دهد که این مواد غذایی متابولیسم ما را تغییر می‌دهند، سبب ذخیره چربی، افزایش وزن و چاقی می‌شوند.

به همین دلیل است که دکتر لودویگ توضیح می‌دهد: کاهش مصرف کربوهیدرات‌های زود هضم که در دوره رژیم غذایی کم چرب به منابع غذایی سرازیر شده است، محرک اصلی ذخیره چربی بدن را کاهش می‌دهد. در نتیجه، افراد می‌تواند با گرسنگی کمتر و دشواری کمتری وزن خود را کاهش دهند. 

با این حال، محققان اظهار می‌کنند که تحقیقات بیشتری لازم است تا بتوان به این نتیجه رسید که آیا این مدل جدید به تسریع کاهش وزن موثر و جلوگیری از چاقی کمک می‌کند.

پربیننده ترین ویتامین E چگونه می‌ تواند برای موهای شما مفید باشد آغاز صدور کارت واکسن کرونا دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۹) گمانه‌زنی‌ها از آینده کرونا در ایران آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۸)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چاقی رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟