Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، در دیدار «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان با «آنا بیردر» معاون رئیس بانک جهانی در امور اروپا و آسیای مرکزی موضوع توسعه همکاری‌های بین دو طرف مورد بحث و بررسی قرار داده شد.

رئیس جمهور تاجیکستان از سرمایه گذاری بانک جهانی طی حدود 3 دهه گذشته برای اجرای 110 پروژه در کشورش به میزان 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 میلیارد دلار ابراز رضایت کرد.

بانک جهانی در حال حاضر 23 پروژه به ارزش 1.2 میلیارد دلار را در تاجیکستان در دست اجرا دارد.

طی این دیدار، بیردر با اشاره به وجود ظرفیت‌های بالای تاجیکستان برای تولید و صادرات انرژی پاک و تجدید پذیر، بر حمایت بانک جهانی از مشارکت این کشور در اجرای طرح جهانی تغییرات آب و هوایی تأکید کرد.

رحمان و بیردر موضوع تعمیق همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف اقتصادی به ویژه انرژی را مورد بررسی قرار دادند.

دو طرف همچنین در خصوص وضعیت همه گیری کرونا در تاجیکستان و تاثیر آن بر شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور و رفع پیامدهای نامطلوب این بیماری تبادل نظر کردند.

رحمان و بیردر در مورد تاثیر تحولات سیاسی افغانستان به امنیت اقتصادی و تجاری منطقه نیز بحث و گفت و گو کردند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تاجیکستان بانک جهانی 2 2 میلیارد دلار 110 پروژه سرمایه گذاری بانک جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها را مشهود دانست و گفت: منابع حاصل از فروش نفت نباید وارد بودجه جاری کشور شود.

عباس آرگون در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه منابع نفت و گاز یکی از مزیت‌های اصلی کشور به‌ شمار می‌آید، بیان کرد: باید بتوانیم از این منابع خدادادی حداکثر بهره را برای رشد و توسعه اقتصادی کشور ببریم.

وی با تأکید بر اینکه منابع حاصل از فروش نفت را نباید وارد بودجه جاری کشور کرد، افزود: این منابع باید صرف توسعه زیرساخت‌ها و رشد و توسعه دیگر صنایع تولیدی کشور شوند که البته این نقش پارسال مشهود بود.

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: درصورتی‌که سرمایه‌گذاران بدانند سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز سودآوری مطلوبی دارد و اعتمادسازی لازم نیز انجام شود، بی‌شک وارد این بازار می‌شوند و سرمایه‌های سرگردان به این بخش تزریق خواهد شد.

دیگر خبرها

  • روایت ژنرال اسرائیلی از سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری برای بمباران تاسیسات اتمی!
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است