Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود ثمینی گفت: خدمات عمومی صرفا به افرادی که واکسینه شده اند، ارائه می گردد.

به گزارش  خبرگزاری برنا از لرستان؛ ثمینی روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که  به ریاست دکتر رییس جمهوری وبا حضور مسئولین و استانداران سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس  و متعاقب  آن در جلسه ستاد استانی ،اظهارکرد: در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا مصوب گردید به گونه ای برنامه ریزی شود که واکسیناسیون تمام دانش آموزان بالای ۱۲ سال کشور آغاز گردد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: بازگشایی مدارس کشور از پانزدهم آبان ماه، دیگر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا بود که مطرح و مصوب گردید .

ثمینی تصریح کرد: با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه‌های کشور در مقطع دکترا و ارشد از پانزدهم مهرماه به صورت حضوری آموزش دانشجویان را آغاز خواهند کرد و سایر دانشجویان نیز با توجه به انجام واکسیناسیون، از نیمه آبان ماه در دانشگاه ها حضور خواهند یافت .

او افزود: با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با دانشگاه علوم پزشکی استان، تزریق واکسن دانش آموزان با هدف بازگشایی مدارس در آبان ماه آغاز می گردد و در این راستا تمامی افرادی که با دانش‌آموزان در ارتباط هستند مانند رانندگان سرویس مدارس، معلمان، والدین و سایر افراد باید واکسینه شوند .

ثمینی بیان  کرد: باید در نظر داشت از این پس تمامی خدمات عمومی در ادارات و سایر حوزه های خدمات رسان مانند حمل و نقل عمومی صرفاً به افرادی ارائه می‌شود که واکسن را تزریق کرده باشند .

ویاو با بیان اینکه طبق گزارشات اعلام شده متأسفانه استقبال از تزریق واکسن کرونا در برخی از شهرهای استان کمتر شده است ، خاطر نشان کرد: از مردم می خواهیم با توجه به لزوم افزایش ایمنی، نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند و خواستار همکاری ائمه جمعه و علمای بزرگوار در رابطه با تشویق مردم به تزریق واکسن هستیم .

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی در خصوص آخرین وضعیت استان به لحاظ رنگ بندی، دو شهرستان رومشکان و چگنی در وضعیت زرد و سایر شهرستان ها در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند .

 ثمینی تاکید کرد: تزریق واکسن به منزله پایان کرونا نیست و هم استانی ها کماکان رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک و پرهیز از حضور در تجمعات را در زندگی روزمره لحاظ کنند .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در ایران واکسن کرونا کرونا در لرستان ستاد کرونا ستاد ملی مقابله دانش آموزان تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان