Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، مهاجرت تحصیلی مانند هر کار دیگری نیاز به به مشورت و راهنما دارد. تجربه نشان داده افرادی که بدون اطلاعات کافی وارد پروسه مهاجرت تحصیلی می شوند با مشکلاتی روبرو شده و وقت و هزینه‌شان هدر می‌رود. داشتن یک مشاور حرفه‌ای برای طی کردن مسیر مهاجرت تحصیلی از انتخاب رشته و دانشگاه گرفته تا اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی می‌تواند برگ برنده شما در این زمینه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب، ضمن بررسی اجمالی مسیر مهاجرت تحصیلی به معرفی خدمات لتسگویونی به عنوان یکی از موسسات معروف اعزام دانشجو می‌پردازیم.


بررسی مرحله به مرحله مهاجرت تحصیلی


مسیر مهاجرت تحصیلی از انتخاب رشته تحصیلی، کشور و دانشگاه محل تحصیل آغاز می‌شود و بعد از گرفتن پذیرش در نهایت به اخذ ویزای تحصیلی کشور مورد نظرتان منتهی خواهد شد. اما هر یک از این مراحل دارای نکات و ریزه کاری‌هایی است که توجه نکردن به آنها باعث ایجاد موانع زیاد بر سر راهتان می‌شود.


انتخاب رشته و دانشگاه


اولین کاری که باید انجام دهید انتخاب رشته تحصیلی مورد نظرتان است. در انتخاب رشته تحصیلی، علاوه بر علاقه و استعداد باید به چیزهای دیگری مثل بازار کار آن رشته در کشور مورد نظرتان توجه کنید. دقت داشته باشید که بازار کار کشورهای مختلف تفاوت زیادی با همدیگر دارند؛ مثلا رشته‌های مهندسی را مثال بزنیم که سالهاست در ایران بازار کار چندان مطلوبی ندارند اما در کشورهایی مثل آمریکا و کانادا جزو پر درآمدترین رشته‌ها محسوب می‌شوند.


موضوع دیگر، انتخاب کشور و دانشگاه محل تحصیل است. یک انتخاب حیاتی که می‌تواند مسیر زندگی شما را تغییر دهد. انتخاب کشور محل تحصیل تا حدود زیادی به ترجیحات شما بستگی دارد. به عنوان مثال اگر تحصیل با هزینه پایین برای شما مهم ترین مسئله است، می‌توانید کشوری مثل آلمان را انتخاب کنید که گزینه تحصیل رایگان را ارائه می دهد.


همچنین باید از بین هزاران دانشگاه در نقاط مختلف دنیا چند تا را برای گرفتن پذیرش انتخاب کنید. برای انتخاب دانشگاه، علاوه بر سطح علمی و رتبه جهانی و امکانات آموزشی باید به تناسب شرایط خودتان و شرایط دانشگاه مورد نظر برای دادن پذیرش دقت داشته باشید. مثلا برای تحصیل در رشته علوم کامپیوتر در مقطع ارشد دانشگاه تورنتو باید حداقل معدل ۱۶ را در مقطع کارشناسی داشته باشید. در صورتی که این شرایط را ندارید بهتر است به دنبال دانشگاه‌های دیگری باشید که این رشته را با شرایط پذیرش راحت‌تر ارائه می کنند.


هزینه مربوط به شهریه دانشگاه هم از دیگر نکات بسیار مهم در زمان انتخاب دانشگاه است. بر اساس بودجه خودتان، دانشگاه‌هایی را پیدا کنید که از پس تامین هزینه‌های تحصیل در آن برآیید.


اقدام برای اخذ پذیرش دانشگاه


همانطور که گفته شد، مهم‌ترین نکته در انتخاب دانشگاه برخورداری از شرایط پذیرش دانشگاه مورد نظرتان است. بعد از این که شرایط پذیرش دانشگاه‌های مختلف را بررسی و دانشگاه مورد نظرتان را انتخاب کردید باید برای اخذ پذیرش تحصیلی اقدام کنید. برای گرفتن پذیرش تحصیلی لازم است که مدارکی مانند نمره آزمون زبان و سوابق تحصیلی را آماده و ارسال کنید.


نکته بسیار مهمی که در زمینه اخذ پذیرش تحصیلی باید به آن دقت داشته باشید، ددلاین تعیین شده دانشگاه برای ارسال درخواست پذیرش است. هر دانشگاهی یک زمان مشخص را برای ارسال درخواست و مدارک تعیین کرده است که باید حتما درخواست مدارک خود را قبل از آن زمان ارسال کرده باشید. احتمال بررسی درخواست‌هایی که بعد از مهلت مقرر ارسال می‌شود، بسیار کم است.


گرفتن ویزای تحصیلی


بعد از اینکه موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شدید، باید خودتان را آماده گرفتن ویزای کشور مورد نظرتان کنید. برای گرفتن ویزا لازم است که مدارکی مانند پاسپورت، مدرک زبان، تاییدیه پذیرش تحصیلی، انگیزه نامه تحصیلی و... را آماده کنید. متاسفانه در سال‌های اخیر، نسبت به قبل سختگیری بیشتری برای دادن ویزای تحصیلی به شهروندان ایرانی می شود. بنابراین مهم است که پرونده ویزای شما بدون هیچ نقصی باشد تا شانس‌تان برای گرفتن ویزا افزایش پیدا کند.


لتسگویونی چطور فرآیند مهاجرت را راحت می‌کند؟


لتسگویونی lets go uni یکی از معتبرترین موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور است که خدمات متنوع و گسترده‌ای را در زمینه مهاجرت تحصیلی ارائه می‌کند. یکی از این خدمات، سیستم جستجوی هوشمند لتسگویونی است که به شما این امکان را می‌دهد تا فقط با وارد کردن شرایط خودتان مثل معدل، نمره آزمون زبان و... لیست دانشگاه‌هایی از سراسر دنیا را ببینید که شرایط پذیرش‌شان با شرایط شما تناسب دارد. ضمن اینکه می‌توانید تمام اطلاعات مربوط به این دانشگاه‌ها از شهریه و هزینه خوابگاه گرفته تا رشته‌های تحصیلی مختلف را بررسی کنید.


مجموعه لتسگو یونی حتی امکان اخذ پذیرش بدون هزینه را هم با دانشگاه‌های تحت قراردادش در کشورهای مختلف جهان فراهم کرده است که با عنوان فری اپلای شناخته میشود.


همچنین در لتسگو یونی علاوه بر سیستم جتسجوی هوشمند که کارتان را برای پیدا کردن دانشگاه خیلی راحت‌تر می‌کند، مشاوران باتجربه لتسگویونی هم در تمام مراحل مهاجرت تحصیلی در کنارتان خواهند بود. اگر دارای شرایط مهاجرت تحصیلی هستید (که مهمترین آن، سن مناسب و داشتن مدرک زبان است) می‌توانید تمام کارهای مربوط به گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی را با خیال راحت به لتسگویونی بسپارید.


منبع: سایت مهاجرت تحصیلی لتسگو یونی letsgouni.com
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مهاجرت تحصیلی مهاجرت مهاجرت آسان مهاجرت تحصیلی پذیرش تحصیلی ویزای تحصیلی گرفتن پذیرش مورد نظرتان انتخاب رشته داشته باشید شرایط پذیرش برای گرفتن اخذ پذیرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال

وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد و سهم شرکت کنندگان زن و مرد را در این آزمون به ترتیب ۵۲ و ۴۸ درصد عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت بهداشت، بهرام عین اللهی امروز_ پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد شش هزار و ۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان زن و پنج هزار و ۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان مرد هستند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت کننده می‌توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از سه هزار و ۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد و امسال نیز ۱۲ درصد افزایش ظرفیت خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه دفترچه این آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند، اظهار داشت: این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی در مورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه‌ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت.

افزایش تعرفه دستیاران پزشکی در دولت مردمی

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌های دستیاران پزشکی از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد ۱۲ میلیون تومان و دستیاران متأهل ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت به همراه علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کرد.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با رقابت ۱۲ هزار و ۳۵۸ داوطلب امروز در در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران برگزار شد.

کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار گیرد که بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند. امکان انتخاب رشته برای داوطلبانی که بر اساس مفاد راهنمای مربوطه نمره لازم را کسب کرده‌اند فراهم می‌شود.

کد خبر 750139

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود