Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزارى فارس از بندرعباس، نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام مهندسى ساختمان استان هرمزگان با حضور ٣٤ کاندیدا هشتم مهرماه سال جارى به‌صورت اینترنتى برگزار شد و تعداد آراى منتخبان، امروز از سوى هیأت اجرایى اعلام شد.

این افراد در ٦ رشته به رقابت پرداختند و تعداد ۳ کاندیدا از رشته برق، یک کاندیدا از رشته نقشه‌برداری، ۵ نفر از رشته معماری، ۲١ نفر از رشته عمران، یک نفر از رشته شهرسازى و ٣ نفر از رشته مکانیک در این انتخابات حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد آراى منتخبان:

گروه عمران:
سید حصام خادمی با کد ٣٠٠٨: ١١١١ رأى
محمدرضا عظیمى با کد ٣٠١٣: ٨٦٥ رأى
شهاب حسینى با کد ٣٠٠٧: ٧٥٠ رأى
علیرضا اکبری با کد ٣٠٠١: ٧٣٩ رأى
محمد نجاتى با کد ٣٠٢٠: ٥٦٧ رأى
عبدالله محترم با کد ٣٠١٧: ٤٧٢ رأى(على‌البدل)

گروه مکانیک:
پارسا پروین با کد ٤٠٠١: ٨٨٦ رأى
آرش مدیرزاده با کد ٤٠٠٣: ٨٣٧ رأى(على‌البدل)

گروه شهرسازى:
حمیدرضا عامرى سیاهویى با کد ٢٠٠١: ١٤٩٦ رأى
آذر زینعلى خراجى با کد ١٠٠٣: ٥٣٨ راى(على‌البدل)

گروه برق:
نیما امیرشکارى با کد ٥٠٠١: ١٧٣٧ رأى
محمدصادق وجدانى با کد ٥٠٠٣: ٣٣٦ رأى(على‌البدل)

گروه نقشه‌بردارى:
مسعود حاجى‌احمدى با کد ٦٠٠١: ١٣٩٣ رأى
مهدى نیکومنش با کد ٣٠٢١: ٤٥٩ رأى(على‌البدل)

گروه معمارى:
رامین حیدری‌مقدم با کد ١٠٠٢: ١١٥١ رأى
سید عمادالدین البرزى با کد ١٠٠١: ١٠٩٣ رأى
سیده فاطمه موسوى با کد ١٠٠٤: ٦١٢ رأى(على‌البدل)

لازم به ذکر است؛ به‌دلیل اینکه در رشته‌های شهرسازی و نقشه‌برداری تنها یک نفر کاندیدا در انتخابات شرکت کردند، آقای مهدی نیکومنش به‌عنوان نفر هفتم گروه عمران در علی‌البدل گروه نقشه‌برداری جای گرفت و خانم آذر زینعلی خراجی نفر چهارم گروه معماری علی‌البدل گروه شهرسازی شد.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: هرمزگان کاندیدا انتخابات بندرعباس نفر از رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • اگر نقشه ایران، نقشه یک ساختمان باشد! (تصویری)
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری