Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کردستان، محمد قاسمی در مراسم روز جهانی گردشگری و جشن ثبت جهانی هورامان اظهار کرد: فرهنگ گردشگری در پوست و خون مردم کردستان به ویژه منطقه هورامان عجین شده است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: یکی از اجزایی که باعث ثبت جهانی این منطقه شده، زبان مردم منطقه است که قدمتی تاریخی و باستانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه روز جهانی گردشگری هر ساله در یک کشور به صورت پایلوت برگزار می‌شود، گفت: در وزارت گردشگری تصمیم گرفتیم این برنامه را از تهران تمرکززدایی کنیم و با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری سراسر کشور این برنامه را در سایر استان‌ها برگزار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: معرفی و بهادادن به مناطق کمترشناخته شده اولویت وزارتخانه در برگزاری روز جهانی گردشگری است و با توجه به ثبت جهانی هورامان تصمیم گرفتیم که با محوریت هر دو استان کردستان و کرمانشاه در مرز مشترک این دو استان برگزار شود.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه بهترین راه برای معرفی هرچه بیشتر هورامان برگزاری این دست برنامه‌هاست، گفت: در همین راستا سیاستی مبنی بر معرفی مسیرهای جدید گردشگری در وزارت گردشگری شکل گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: موضوع گردشگری امروز نسبت به گذشته متفاوت است و در معرفی جاذبه‌های گردشگری نباید تنها به مولفه‌هایی همچون مناطقی که دارای  آثار باستانی و تاریخی هستند بسنده کرد.
قاسمی تصریح کرد: محور غرب یکی از محورهای مورد توجه و مورد دغدغه وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حوزه توسعه گردشگری است و این مهم در برنامه‌های مختلف ملی و بین‌المللی دنبال م‌ شود.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی با بیان اینکه احساس می‌کنیم به اندازه‌ای که باید و شاید ظرفیت‌ها و توانایی‌های گردشگری این مناطق معرفی نشده است، گفت: جاذبه‌ها و ظرفیت‌های این منطقه باید بیش از پیش به مردم شناسانده و معرفی شود.
وی اظهار کرد: گردشگر در عصر امروز دیگر از بازدید صرف چند جاذبه عبور کرده و امروز ما با گردشگرانی روبرو هستیم که با هدف بازدید از یک مراسم و یا خوردن یک غذا به نقطه‌ای سفر می‌کنند.
منطقه هورامان ظرفیت گردشگری بین‌المللی را دارد
وی با بیان اینکه منطقه هورامان ظرفیت جذب گردشگری بین‌المللی دارد، گفت: از مردم انتظار داریم که ظرفیت‌های مهم در این منطقه را حفظ کند.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: دنبال گردشگری انبوه در این منطقه نیستیم اما معتقدیم مردم باید از ایجاد گردشگری انبوه خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: از مسئولان هر دو استان کردستان و کرمانشاه انتظار داریم از تمرکز انبوه گردشگران در منطقه جلوگیری کنند، چرا که ممکن است پایداری منطقه از بین برود.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی اضافه کرد: توسعه و تقویت فرهنگ گردشگری و گردشگرپذیری باید بیش از پیش با تلاش متولیان امر در منطقه هورامان مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه از تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از برنامه‌های مختلف در این منطقه بهره خواهیم گرفت، گفت: این انتظار را از جامعه رسانه‌ای داریم که در معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های این منطقه تلاش کنند و در این راستا از افراد هنرمندان مطرحی که در مرکز دارید بهره بگیرید.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: واکسیناسیون به صورت وسیع در کشور در حال انجام است بعد از انجام واکسیناسیون عمومی قطعا شاهد خیز ورود گردشگران به مناطقی همچون هورامان خواهیم بود مردم باید خود را آماده کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محمد قاسمی منطقه هورامان روز جهانی گردشگری صنایع دستی و گردشگری منطقه هورامان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۱۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی گفت: شهر میمند در استان فارس قابلیت تبدیل شدن به شهر ملی شیشه‌گری را دارد.

مریم جلالی جمعه، ۷ اردیبهشت‌ماه در مراسم بزرگداشت روز ملی شهر میمند و برگزاری جشنواره گل و گلاب گفت: میمند ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی زیادی دارد که باید این ظرفیت‌ها در خدمت ارزش‌افزوده و ارزش‌آفرینی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: رویدادها زمینه تقویت توجه را ایجاد می‌کنند و تقویت توجه نخستین گام در راستای متمایزسازی و ایجاد وضعیت مطلق است.

جلالی افزود: به‌عنوان معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی و همکارانم در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های میراث فرهنگی و آنچه ریشه در تاریخ دارد به‌اضافه جاذبه‌های گردشگری در کنار محصولات صنایع‌دستی یک پیوستاری درست کند که به اقتصاد منطقه کمک کند که لازمه‌اش همگرایی خانواده است.

 وی ادامه داد: خانواده چه در سطح کوچک چه در سطوح محله، شهر، شهرستان و استان باید رویکرد اقتصاد هویت بنیان را سرلوحه قرار دهند و ما هم بتوانیم تسهیل گری و رفع موانع کنیم.

جلالی در ادامه خطاب به مسئولان و مدیران حاضر در این جلسه گفت: تمامی مسئولان و مدیران میراث فرهنگی، استانداری و دیگر ادارات دولتی فرزندان این دیار هستند و مانند یک خانواده کار می‌کنند و وقتی خانواده مبنا باشد دیگر فرقی نمی‌کند من چه سهمی دارم. این همکاری و هم‌افزایی و هم‌جوشی باید منجر به این شود که ما معیشت عزت‌آفرین داشته باشیم.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی هوش و استعداد تاریخی ماست و یک پیوستار کامل است؛ یعنی یک هوش و حکمتی بوده به‌طوری‌که از گلی که می‌روییده گلاب در ظرف مسی درست می‌شود و بعد شیشه درست‌شده و ترکه‌بافی برای نگهداری شیشه درست‌شده و این توسعه است و ما باید سوار بر آن اقتصاد هویت بنیان را رونمایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فردای روشنی دارد، اضافه کرد: میراث فرهنگی ما تنها میراث، ملموس نیست بلکه در برگ این گل‌ها قصه‌ها و لالایی‌هایی نهفته است و روایت‌هایی که در دنیای امروز ارزش‌افزوده دارد.

 معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: قصه میمند خریدار دارد و ما باید ان را روایتگری کنیم تا دنیا این قصه‌ها را خریداری کند.

وی به ذکر مثال‌هایی به تکمیل سخنانش پرداخت و گفت: یک روزگاری جمشید و اردشیر و شاپور کشورگشایی می‌کردند و جهان‌گشایی قدرت بود، یک روزگاری جهان دانی و اطلاعات قدرت بود و امروز جهان آرایی قدرت است و به همه دلیل ایران قدرت سوم را ایجاد کرده است و می‌تواند حرف در جهان داشته باشد چون روایت‌هایی زیبایی دارد.

جلالی با بیان اینکه شیشه‌گری یکی از مهارت‌های اصیل میمند در کنار گلاب‌گیری بوده و صنعت شیشه‌گری می‌تواند به دلیل بازیافت و دوست دار محیط‌زیست بودن، به ترویج گلاب‌گیری کمک کند ابراز امیدواری کرد که عزم مسئولان محلی مبنی بر ایجاد کارگاه‌ها بتواند شاخص‌های شهر ملی شیشه‌گری را برای میمند فراهم کند و ما هم تلاش می‌کنیم این پرونده کامل شود و بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شهر ملی شیشه‌گری را در میمند داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، معاون صنایع‌دستی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی و مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه روز جمعه با سفر به شهرستان فیروزآباد ضمن حضور در مراسم روز ملی میمند از کارگاه‌های شیشه‌گری، گلاب‌گیری همچنین مزارع گل محمدی و تعدادی از اقامتگاه‌های سنتی و بومگردی شهر میمند بازدید کردند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است